2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Benim de kendi aracım var aslında canım pek otobüse binmiyoruz öyle 🤔 biz yazlığa gidiyoruz haftasonları yaz kış farketmiyor orada çok kullanırım diye düşünüyorum yürüyüşte falan. Bebeği birinin tutması lazım o zaman kaptmak için 😬 ağırlığı nasıl peki 😊
Bu arada içimde sıkıntı var demişsin dün ben de öyleydim 🤷🏻‍♀️ Hormonlardan ara ara geliyorlar sanırım bize

Güzelmiş bu da canım tek yönlü mü çift yönlü mü 😍 aynen baya travel sistem bu 😅 pusetin aynı zamanda oto koltuğu olması çok iyi yoksa uyanır diğerine koyana kadar zaten
Cift taraflo ben hep bana donuk sekilde kullandim nerdeyse konusuyordum hep disari ciktigimizda kizimla. Disarda cok cok fazla vakit geciriyorduk o yyuzden benim her seyim bu 😃😃😃

Tamamen yapıyla alakalı birşey canım sıkma canını. Benim arkadaşım da öyleydi önemli olan senin değil bebeğin kilo alması ki zaten. Düşün arkadaşım 8 ay boyunca normal kotlarını topuklu ayakkabısını giydi. Beennn ya beennn toplamda 5 kg aldım ama karnım öyle büyük ki sanırsın 15 kg aldım allahım devasayım resmen. Komşum ikiz doğurdu yeminle onun 9 aylıkken bile benim kadar göbeği yoktu. Tamamen yapıdan kaynaklı yani
Sanirim bu gobek konusunda ben de oyleyim hemen portluyor ucuncu gebelik hepsinde de ayni oldu. Sanirsin 5 kilo bebek var ama bebeklerimin biri 2.2 kilo biri 3 kilo dogdu. Bakalim bu kac olacak 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Tamamen yapıyla alakalı birşey canım sıkma canını. Benim arkadaşım da öyleydi önemli olan senin değil bebeğin kilo alması ki zaten. Düşün arkadaşım 8 ay boyunca normal kotlarını topuklu ayakkabısını giydi. Beennn ya beennn toplamda 5 kg aldım ama karnım öyle büyük ki sanırsın 15 kg aldım allahım devasayım resmen. Komşum ikiz doğurdu yeminle onun 9 aylıkken bile benim kadar göbeği yoktu. Tamamen yapıdan kaynaklı yani
Demek ki canim benim

Canım hangi leke çıkarıcıyı kullandın, bende çıkartacağım kızımın kıyafetlerini yakında.. bizde de leke olabilir..
Amway in zoom var ya ondan sıktım hep lekelere sonra da 60 derecede arielin beyazlar için olan deterjana çamaşır sodası ekleyip yıkadım.

1 1992Sevda canimm hic takma kuzum ya bebegin iyi bak ne guzelmis kilosu boyu uzunmus benim bir arkadas ikizlere hamileydi kiz toplamda 10 kilo aldi ikizlerin toplam kilosun 4800 dusun yani

Kızlar yarın liste düzenlemesi yapacağım , eklenmek değişiklik yapmak isteyenler özelden yazarsa sevinirimm

Kızlar bir gebe yakınım icin acil oksapar 6000 veya 4000 lik lazım günde 12.000 e tamamlaması gerekiyor. Tüm gün Kayseri de gitmedik eczane kalmadı bulamadık , sizin şehirlerde tanıdık eczaciniz varsa bana yazar mısınız iletişime geçip sipariş verelim

Kizlar benim doktorum 38. Haftada cati muayenesi yapacagiz dedi sizinkilerde mi o haftada yapicaz dedi acaba
Valla canım burada hiç bi doktor sancıyla gitmediğin sürece çatı muayenesi yapmıyor.benim ilk gebeliğimde sancıyla gittiğim zaman ilk ebe yapmıştı sonra doktor yaptı.çevremde de başka doktorlara gidenler oldu onlarda aynı şeyi söyledi zaten 🙄

Kızlar bir gebe yakınım icin acil oksapar 6000 veya 4000 lik lazım günde 12.000 e tamamlaması gerekiyor. Tüm gün Kayseri de gitmedik eczane kalmadı bulamadık , sizin şehirlerde tanıdık eczaciniz varsa bana yazar mısınız iletişime geçip sipariş verelim
Canım malesef bende bulundugum sehirde bulmakta cok zorlanıyorum su an o iğneleri bulmak cok zor. Arkadasın günde 12000 mi vuruyormus

Kızlar benim bugün vajinamda sanki hafif seğirme ve de bi baskı hissi var iyice pinpirik oldum ufak seyden korkuyorum ama ama acaba bebek büyüyor rahim büyüyor diye mi yoksa catıya falan mı indi korkuyorum benzer durum yaşayan oldu mu

Canım malesef bende bulundugum sehirde bulmakta cok zorlanıyorum su an o iğneleri bulmak cok zor. Arkadasın günde 12000 mi vuruyormus
Evet canım sabah 6000 akşam 6000 yarın sabaha bulamadık ilacı, en kötü 1 2 kez hastanede olur ama sonrası ne olacak bilmiyoruz

Yaaa😔 Ben korkuyorum ya midem bulanıyor düşününce

Neden acaba gerekli mi ya her gidiste 🙊🙊🙊😁😁
Burda her defasında bakıyor rahime. Rahim açılması var mı diye. Her şey yolundami diye bakıyor. Alıştım artık 🙈
İlk başta bende öyle çok utanıyorum ama şimdi mecbur olduğumu biliyorum. Bebeğim için herseyi yapıyorum. Birde test ediyor, intihap yada rahim ağzında bakteri var mı diye, labora gidiyor çubuk.

Burda her defasında bakıyor rahime. Rahim açılması var mı diye. Her şey yolundami diye bakıyor. Alıştım artık 🙈
İlk başta bende öyle çok utanıyorum ama şimdi mecbur olduğumu biliyorum. Bebeğim için herseyi yapıyorum. Birde test ediyor, intihap yada rahim ağzında bakteri var mı diye, labora gidiyor çubuk.
Burda da 38 e kadar sıkıntılı bir durum olmadıkça bakmıyorlar Allahtan😂

X