katılıyorum buna imkanlar çok fazla istedik mi kolayca her şey alınır sağlıkla gelsinler.Ben de ilk bebeğini kaybettim o yüzden istemiyorum ama insan heves ediyor büyüdükçe ☺ eşim doğsun birkaç saatte her şeyi alır gelirim diyor zaten ailemiz genis herkes dort gozle bekliyor ☺oda falanda 1 yaşında yapcaz nasipse Sağlıkla kucagimiza alalimda kolay işler onlar Allah ım herkese nasip etsin
Öyle giydiremiyorsun ki özellikle de kız cocuguna alınan elbiseler 2 3 aylıkken giydirilse bir iki yepyeni kalıyor sonrailk heyecan bir başka oluyor ilk çocuğumun tonla kıyafeti var ama şimdi diyorum neden bu kadar almışız eskiyecek kadar bile giyememiş yavrum .
ben kıyafete eşyaya artık harcamayıp birikim yapmayı düşünüyorum okul çağında daha çok lazım olacaktır :)Öyle giydiremiyorsun ki özellikle de kız cocuguna alınan elbiseler 2 3 aylıkken giydirilse bir iki yepyeni kalıyor sonrabende artık gereken kadar almaya çalışcak ay buda güzel diye almam insallah
Aynen yapmak lazım birikim her zaman yapmak gerek yeri gekir keyif icin kullanırsın yeri gelir hastalığa yeri gelir esyan bozulur kırılır kullanırsın birikim iyi oluyor bencedeben kıyafete eşyaya artık harcamayıp birikim yapmayı düşünüyorum okul çağında daha çok lazım olacaktır :)
Ben kızımı alistirmistim. Yani kardeş gelecek sana oyuncaklar almış diyordum. Karnımı oksüyprdu o zmn 2 yaşındaydı tam anlayamadı. Duygusal bir çocuk zaten. Bana küsmüstü doğuma gittiğimde. Hastaneye geldi bana sarılmadı bilebende ondan hiç ayrılmadım bakalım nasıl olacak doğum süreci kardeş kıskançlığı çok fazla
Şimdi kızımın eski kıyafetlerini çıkarttım. Bazıları sararmış solmuş. Yani 3. Bebisime el içine çıkartacak yine 2-3 kıyafet alırım. Benim ilk kızım çok kusardi. İkinci kızım fazla kusmazdi.Öyle giydiremiyorsun ki özellikle de kız cocuguna alınan elbiseler 2 3 aylıkken giydirilse bir iki yepyeni kalıyor sonrabende artık gereken kadar almaya çalışcak ay buda güzel diye almam insallah
Valla tam net bilemiyorum boyumu bir olctruyorum 1.60 bir olcturuyorum 165Bende almadım kilo cnm daha ona bakarsan ilk başta vedigim kilolar şuan yavaş yavas alıyorum zaten son haftalarda bende kilo alıyorum. Bebisde aynı. Yani sorun etme hiç.
Sağlıklı siniz çok şükür.
Boyun kaç?
Bazı günler kisaliyorsun bazı günler üzüyormusunValla tam net bilemiyorum boyumu bir olctruyorum 1.60 bir olcturuyorum 165
Cok sakladi kendini yaa . Cok ugrasti dr. Iyi kotu bir poz bastı artik renkli 3 boyutlu. Yalniz cok inatçı bir kız geliyor dedi dr. Ben bir tane daha mı dedimİnşallah güzel haberler alırsın4 boyutlu fotoğraf da veriyorlar mı gittiğin yerde
Ya deme kizBazı günler kisaliyorsun bazı günler üzüyormusun
Her cocuk da 1 cm kisaliyorsun
Merhaba, şimdiden sonra başla kullanmaya. Karnın zaten son haftalarda daha fazla büyüyor. En çok çatlak o zmn oluyor.Merhabalar çatlak kremi için öneriniz var mı? Mustela lierac vs bunlar duyduklarım. 22 haftalık oldum geç mi kaldım kullanmak için
Yani arabayı sadece bagaja koyarken kapattım canım onda da zaten bebeği küçükken pusetle arabaya koydum büyüdüğünde de otp koltuğuna bağladım sonra arabayı bagaja yerleştirdim yani yanımda çocuğu tutacak adam aramadım hiç. Ağırlığı da iyiydi çok hantal değil ama tam kaç kg bilmiyorjm ama beni zorlamadı hiç ne arabama ne taksiye ne de uçağa binerken.Benim de kendi aracım var aslında canım pek otobüse binmiyoruz öylebiz yazlığa gidiyoruz haftasonları yaz kış farketmiyor orada çok kullanırım diye düşünüyorum yürüyüşte falan. Bebeği birinin tutması lazım o zaman kaptmak için ağırlığı nasıl peki
Bu arada içimde sıkıntı var demişsin dün ben de öyleydimHormonlardan ara ara geliyorlar sanırım bize
Güzelmiş bu da canım tek yönlü mü çift yönlü müaynen baya travel sistem bu pusetin aynı zamanda oto koltuğu olması çok iyi yoksa uyanır diğerine koyana kadar zaten
Ben de oğlumdan kıza uyacakları seçtim dün. Onun haricinde de ilk 3 ay giyeceklerini tamamladım. Bir tek foto çekiminde kullanacağım hastane çıkışı kaldı 10 lu onu almadım dahagünaydın güzel anneler. biz 23.haftaya merhaba dedik içimde acayip bir alışveriş isteği var ama çok erken mi diye düşünüyorum bir şeyler almıyorum bir kızım var onun eski kıyafetlerinden erkeğe uyabilecekleri ayırdım o kadar.sizler ne zaman başladınız ya da başlamayı düşünüyorsunuz.
Tamamen yapıyla alakalı birşey canım sıkma canını. Benim arkadaşım da öyleydi önemli olan senin değil bebeğin kilo alması ki zaten. Düşün arkadaşım 8 ay boyunca normal kotlarını topuklu ayakkabısını giydi. Beennn ya beennn toplamda 5 kg aldım ama karnım öyle büyük ki sanırsın 15 kg aldım allahım devasayım resmen. Komşum ikiz doğurdu yeminle onun 9 aylıkken bile benim kadar göbeği yoktu. Tamamen yapıdan kaynaklı yaniKizlar birsey diyecegim moralim bozuldu bu duruma anca musait oldum yazabiliyorum cumartesi kontrole gittigimdr karnimi actim bakilacak diye ebeyle doktor birbirine donup ilk defa bu haftada bu kadar minik gobek goruyorum dedile cok uzuldum agliyacaktim nerdeyse toplamda yarim kilo almisim bebegime yetemiyorum sanmistim ama kilosu iyi boyu haftasina gore uzun bile dedi basina gelen var mi bu tarz birsey
Lierac en çok tavsiye edilenMerhabalar çatlak kremi için öneriniz var mı? Mustela lierac vs bunlar duyduklarım. 22 haftalık oldum geç mi kaldım kullanmak için
Ben de oğlumunkileri çıkardım haftasonu yazlık evdeydi ordan getirdim. 2 valiz dolusu getirdim yarısını vermeye seçtim. Bir kaçında çok fena sandık lekesi deriz ya onun gibi sararmış. Hastasonu hepsini leke çıakrıcı ile yüksek derecede yıkadım çoğu çıkmış ama bazılarında kalmış. Kalan bile 2 çekmece dolusu eder. Bi dünya da ben aldım yeter artık dedim bugğn abartmayımŞimdi kızımın eski kıyafetlerini çıkarttım. Bazıları sararmış solmuş. Yani 3. Bebisime el içine çıkartacak yine 2-3 kıyafet alırım. Benim ilk kızım çok kusardi. İkinci kızım fazla kusmazdi.
Yani çocuktan cocugada farkediyor.
Bende yikicam. Bazılarında solmuş. İki çocuk büyütün. Artık içime sineni ve lekesi çıkanı ayiracayim. Belki yeni doğmuş 4-5 kıyafet çıkar.Ben de oğlumunkileri çıkardım haftasonu yazlık evdeydi ordan getirdim. 2 valiz dolusu getirdim yarısını vermeye seçtim. Bir kaçında çok fena sandık lekesi deriz ya onun gibi sararmış. Hastasonu hepsini leke çıakrıcı ile yüksek derecede yıkadım çoğu çıkmış ama bazılarında kalmış. Kalan bile 2 çekmece dolusu eder. Bi dünya da ben aldım yeter artık dedim bugğn abartmayım
Canım hangi leke çıkarıcıyı kullandın, bende çıkartacağım kızımın kıyafetlerini yakında.. bizde de leke olabilir..Ben de oğlumunkileri çıkardım haftasonu yazlık evdeydi ordan getirdim. 2 valiz dolusu getirdim yarısını vermeye seçtim. Bir kaçında çok fena sandık lekesi deriz ya onun gibi sararmış. Hastasonu hepsini leke çıakrıcı ile yüksek derecede yıkadım çoğu çıkmış ama bazılarında kalmış. Kalan bile 2 çekmece dolusu eder. Bi dünya da ben aldım yeter artık dedim bugğn abartmayım