2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar doktor bana progestan hapı vermisti. Şimdi bir de iğne verdi haftada iki. İkisini birlikte kullanmak normal mi böyle kullanan var
Selam ben de 2 kist var. Biri çikolata kisti biri 5cm farklı bi kist oluşmuş. Doktor kendiliğinden geçer dedi. Hakkatten küçülmüşler. Yani doktor çok sıkıntı olacak bir şey değil takip edeceğiz, iyiki gebe kalmışsın dedi.
Sağlıklı hamişlikler

Çok teşekkür ederim ağrın lekelenmen oluyor mu benim karnımdan sesler geliyor böyle yankılanır gibi çok değişik hissediyorum. Sağımda ve solumda top gibi hareket ediyorlar. En son ilişkiye girdiğimde acı da hissettim gerçi gebe kaldigimi öğrendiğimden beri ilişki olmuyor şuan acır mı bilemiyorum ama normal mi. Bir de son soru iğne ve hapı bir arada mi kullaniyorsun nasıl ne ölçüde

Canım ilk gebelik öğrendiğim günlerde ağrım oldu. Şimdi iyiyim ara ara sızı oluyor sadece. Ben hareket hiç hissetmedim Ben de gebelik öğrendiğimden beri ilişki yapmıyorum.
İğne ve hap daha hiç kullanmadım. Yalnız benim şöyle farklı bir durumum var, ben geçen sene rahim ağzı ameliyatı oldum.
Gebelik için 2 farklı dr’a gittim. Tecrübeli Dr hiç bir ilaca başlamadı diğer Dr bana sana hemen progestan’a başlayalım, risklisin vs dedi. Ben de progestan’ın normal doğumu zorlaştırdığını duydum hiç almadım o ilacı.
21’inde bahsettiğim tecrübeli Dr’a gidince detaylı sorucam bakalım ne diyecek

Çok geçmiş olsun canım..Ben daha iğneye başlamadım ama bıraksam zararı olur mu ki. Su lekelennem bir geçsin bırakayim bari ben de peki sende lekelenme kanama yaptı mi bu kistler

Çok geçmiş olsun canım..Ben daha iğneye başlamadım ama bıraksam zararı olur mu ki. Su lekelennem bir geçsin bırakayim bari ben de peki sende lekelenme kanama yaptı mi bu kistler
Ben farklı yapıda olan 5cm kistin kanama yapacağını düşünüyordum. Şükür henüz bir kanamam olmadı. Bir de ben devamlı yatar vaziyetteyim. İlk 3 ay fazla bir hareket yapmayı düşünmüyorum zaten progestan veren Dr’da öyle söylemişti.
Sen tekrar baktırdın mı küçülme var mı kistlerde?

Benim daha dün görüldü ilk kez keseyi görmeyi gittiğimde. Haftaya tekrar gideceğim. Ona göre bakacağım artık inşallah küçülür. Benim hareket etmeme gibi bir şansım yok. Çalışıyorum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…