Bende aynıyım.bulantılarım yok. Daha erken mi bilmiyorum tabi de. Ama uzun süre yemezsem hafif baş dönmem oluyo. Onu farkettim. Başka fizyolojik olarak hiç bişey yokbilmiyorum ki benim dah mide bulantılarım yok herzamanki kadar yiyorum çokta dert etmiyorum artk ne kadar alırım
Hamileligini ne zmn ogrenmistin bide sat ne zmndiSağol cnm ama iyi mi bilmiyorum
geçmiş olsun canım uzan dinlen kötü düşünme hiç kanamalar bi çok hamilelikte oluyorKızlar beta 627 cıktı .Iyi dedi betan yükseliyor dedi ama kanamam var .hala şimdi eve geldim ayaklarımı uzattım yatıyorum
bndwde oluyor demir eksikliğinden dedi doktorBende aynıyım.bulantılarım yok. Daha erken mi bilmiyorum tabi de. Ama uzun süre yemezsem hafif baş dönmem oluyo. Onu farkettim. Başka fizyolojik olarak hiç bişey yok
Canım allah korusun ama sonuçta kötü ihtimaller de var. Ambulansı ara gidemiyorsan. Rabbim yardımcın olsun inşallah.Şuan gidememki eşime ulaşamıyorum telefonu cekmiyo ki zaten mesafe 1 saat napicam bilmiyorum ağrım o kadar çok ki nefes bile alamıyorum resmen
Eşim gelmek üzere zaten bı gelsinde gideriz büyük ihtimal çünkü hala durmadı adet oluyorum gibii kanamam varAmbulansi ara cnm
Eşimin gelmesine az kaldı bı gelsinde giderim büyük ihtimalCanım allah korusun ama sonuçta kötü ihtimaller de var. Ambulansı ara gidemiyorsan. Rabbim yardımcın olsun inşallah.
Kaç haftalıktın. İnşallah kötü bişey yoktur. Güzel haberlerle dönersinEşim gelmek üzere zaten bı gelsinde gideriz büyük ihtimal çünkü hala durmadı adet oluyorum gibii kanamam var
Zaten sıkıntılı gebeliğim o yüzden korkuyorumKaç haftalıktın. İnşallah kötü bişey yoktur. Güzel haberlerle dönersin
Sağol cnmgeçmiş olsun canım uzan dinlen kötü düşünme hiç kanamalar bi çok hamilelikte oluyor
25 ekimde cnm öğrendim bende düzensizlik varHamileligini ne zmn ogrenmistin bide sat ne zmndi
inşallah bir sırun yoktur. Doktor eve yolladığına göre tehlike görmemiş.Kızlar beta 627 cıktı .Iyi dedi betan yükseliyor dedi ama kanamam var .hala şimdi eve geldim ayaklarımı uzattım yatıyorum
Ins kotu birsey olmaz cnmZaten sıkıntılı gebeliğim o yüzden korkuyorum
Inşallah cnm kanamam var.inşallah bir sırun yoktur. Doktor eve yolladığına göre tehlike görmemiş.
Hmm doktor iii demis ne gzel bi sorun yoktur o zmn25 ekimde cnm öğrendim bende düzensizlik var
5 hftalik gorunuyrsunda ondan sordum cnm25 ekimde cnm öğrendim bende düzensizlik var
Iiii aksamlar cnm bn kalp atslarini bile duydum darisi szlerin basna insBende birsey sormak istiyorum size kesenizi gorebildiniz mi acaba