- 15 Aralık 2019
- 2.078
- 2.146
Surat asip kizmzsa beyfndi oyle yapym sagolunBilmiyorum ama siz yine de garantiye alıp 24.haftanın dolmasını bekleyin
Yok canım yalnız değilsin ben de 57yle başladım 64-65 geliyorum şuan. Doktorda daha çok gelirim kıyafetle falan. Evde sabah aç karna tuvalete çıkmış ve iç çamaşırlı halim 64 geliyor düşünValla bi ben cok kilo almisim sanirimkorkmaya basladim. 55 ile hamile kaldim. Su an 60 oldum. 19+3 üm su an.
Hmm anladım canım belki farklı bişeyde varmıştır.benimde böyle oldu işte normalde de hemoglobinim hep sınırdadır yükseldiğini görmedim hiç hamilelikte daha çok düşüyor bakalım bunda ne durumda hiç bilmiyorumBilmem demedi oyle bisey, sadece hemoglobini 7 ile saglikli gebelik gecirdi, saglikli dogurdu dedi. Detaya girmemistir belki. Kendi de yeni dogurdu pek telefona bakamiyo belki ondan detaylandirmadi :) Ama caresi varmis bak bunlari hic bilmiyodum ogrenmis olduk
Masallah bıdıga bende uyandım 5 de tekmeliyordu uykumda nasıl var tam dalcam vurdu tam dalcam vurdu sonra durduGünaydın kızlar hayırlı cumalarDoktora gidecekler rabbim güzel haberler aldırsın inşallah Bugün yavrumun tekmeleri ile uyandım nasıl güzel bir his Rabbime şükürler olsun
Benimkisi de babası işe giderken hareketleniyor hissediyor mu artık bilmem rutine bağladı. Resmen uyandırdı bugün. Normalde ben dokunmayınca öyle net hissetmiyorum bugün çok netti çok güzel bir hismisMasallah bıdıga bende uyandım 5 de tekmeliyordu uykumda nasıl var tam dalcam vurdu tam dalcam vurdu sonra durdu
Mutlaka habef et canim☺☺☺ ayyy darisi basima insallah. Bu 10 gün nasil gececek simdiYarin doktora gidecegim belki kizimin yuzunu bende görürüm dua edin kizlar
İnsallah görürsün cnm kızını.Yarin doktora gidecegim belki kizimin yuzunu bende görürüm dua edin kizlar
Ya gel seni ben misafir edeyim benim doktora gotureyim de şu bebisi görelimİnsallah görürsün cnm kızını.
Ben göremicem bu hamileligimde
Hevesleniyor insan. Iyiki benim yakınlarında hiç birsey yok. Tr gibi değil burasıBiri beni durdursun ya malum bebek mağazası evime iki adım diye Her indirimde gidiyorum Allahim ne kadar cici seyler var
Cok sağol cnm. Demen bile yeterli. Kayseri güzeldir. İnşallah bir gün gelirim. Annem gelecek pazar günü anlaraya. Onunla mı gelsem diye çok düşündüm.Ya gel seni ben misafir edeyim benim doktora gotureyim de şu bebisi görelim
Neden canimİnsallah görürsün cnm kızını.
Ben göremicem bu hamileligimde
Insallah canimMutlaka habef et canim☺☺☺ ayyy darisi basima insallah. Bu 10 gün nasil gececek simdiglde 10 gün bekle simdi
Doktorum bir yol gosterir galiba. 3 haftada bir hem dahiliye hem kadın doğumcu ya gidiyorum.Az once bir arkadasimla konustum, hemoglobini 7 olan bir tanidigi sapasaglam dogurmus masallah, cok saglikli gecmis gebeligi de. Vucut idare ediyor demek ki bir sekilde :)
İğne morarma yaptimi kalçadaKan takviyesi falan yapmamışlar mı canım? Malum doğumda da ister istemez kan gidiyo ihtiyaç olmuştur illaki.ben ilk hamileliğimde 8.5 du hemoglobin 30 haftalıktım doktorum yarım ünite kan takviyesi verdirdi o gün çok düşmüş diye.ayrıca hamilelik boyunca kullandığım kan hapının birde iğnelerini verdi 5 gün boyunca onu vurdurmuştum.
Evet canım zaten iğneyi yapan hemşire ağır bi iğne ağrısı olur dedi hafifte morardı ama normal dedilerİğne morarma yaptimi kalçada
Sen şanslısın iki kızdan neler neler kalmıştır :)Hevesleniyor insan. Iyiki benim yakınlarında hiç birsey yok. Tr gibi değil burası
Kızlarımdan kalanları giyindirecegim zaten. Kıyafet hiç birsey lazım değil bana.
Biliyorsun erkek de almıştım, hayırlısı değilmiş demek ki
Bir gün gelirsen başımın üstünde yerin var canım. Dediğinde haklisin iki çocukla buraya gelmen korona zamanında güzel olmaz aksine senin icin sıkıntı olur inşallah bebek doğunca yaza virüs açılınca gelirsinizCok sağol cnm. Demen bile yeterli. Kayseri güzeldir. İnşallah bir gün gelirim. Annem gelecek pazar günü anlaraya. Onunla mı gelsem diye çok düşündüm.
Ama 1. Koronadan korkuyorum.
2. İki çocukla napim evden dışarı cikamam
3. Maddiyat. Çocuk arabası falan lazım. Yazın izine gelmeyi düşünüyoruz. Kolay değil yani
Aynen kuzum yaa bende giydirememAhahahayazık ya o da şok olmuştur napsın bide sürekli şakasını yapıyomuşsun ya inanamamıştır evin içinde kimse yokken giydirsen bişey olmaz ama başkası varken giydirmezdim ben