- 22 Nisan 2020
- 2.164
- 3.372
- 25
sağlıkla gesinlerBenim de kalp atışım Bayaa hızlandı görünce doktor da farkettim hatta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağlıkla gesinlerBenim de kalp atışım Bayaa hızlandı görünce doktor da farkettim hatta
Bende çalışıyordum ama ilk bebeğimi kaybedince çalışmak istemedim evdeyim ama yani evde de pek hareket olmuyor arada dışarıda yürüyorum ama çok soğukVallahi ben de yürüyüş yapamıyorum malesef ama çalışıyorum o yüzden biraz içim rahatlıyor masa başı da olsam elimden geldiğince hareket halinde oluyorum gün içinde. Zaten hareketli Bi yapım var o yüzden kurtarırım belki diye düşünüyorum
Neden canim
Allah razı olsun cnm. Bende ankaraya beklerim inşallah. Yaza gelmeyi düşünüyoruz. Artık çok sıkıldık burda. Fazla gezmeyin de virüs azalsın bizde gelelimSen şanslısın iki kızdan neler neler kalmıştır :)
Bir gün gelirsen başımın üstünde yerin var canım. Dediğinde haklisin iki çocukla buraya gelmen korona zamanında güzel olmaz aksine senin icin sıkıntı olur inşallah bebek doğunca yaza virüs açılınca gelirsiniz
Iyi oldugunu bilmek yeterli heralde canim benim napalimBaksana girdiğimde çıktığım bir oluyor ultrasona. Oradada belirli belirsiz zaten görünmüyor yüzü bile. Ne güzel tr de hersey kontrol ediliyor. Damarlarına kadar bakılıyor. Bebislerin Resimlerini görünce Burda niye yok diyor insan
Allah razı olsun cnm. Bende ankaraya beklerim inşallah. Yaza gelmeyi düşünüyoruz. Artık çok sıkıldık burda. Fazla gezmeyin de virüs azalsın bizde gelelim
Evet cnm herseylerine kutulara koymuştum iki kızımda. Numaralarına kadar ayırmıştım. Şimdi hafta sonu çıkartıp bakmam gerek ne durumdalar. Aradan 4 sene gecti
Olmadı anneme tr den ismarlicam eksikleri inşallah.
Arkadaşlarımla bile görüşmüyorum canım ailelerle görüşüyoruz sadece , avm ye de tek gidiyorum genelde daha pratik alışveriş yapıp döneyim diye insallah azalır artik virüs ama kayseri şu an çok riskliBaksana girdiğimde çıktığım bir oluyor ultrasona. Oradada belirli belirsiz zaten görünmüyor yüzü bile. Ne güzel tr de hersey kontrol ediliyor. Damarlarına kadar bakılıyor. Bebislerin Resimlerini görünce Burda niye yok diyor insan
Allah razı olsun cnm. Bende ankaraya beklerim inşallah. Yaza gelmeyi düşünüyoruz. Artık çok sıkıldık burda. Fazla gezmeyin de virüs azalsın bizde gelelim
Evet cnm herseylerine kutulara koymuştum iki kızımda. Numaralarına kadar ayırmıştım. Şimdi hafta sonu çıkartıp bakmam gerek ne durumdalar. Aradan 4 sene gecti
Olmadı anneme tr den ismarlicam eksikleri inşallah.
Iyi oldugunu bilmek yeterli heralde canim benim napalim
Burda hersey yasak. Çıkana hemen ceza yazılıyor. Dışarda iki kişi yürüdüğünü görse polis 250 euro ceza yazıyor.Arkadaşlarımla bile görüşmüyorum canım ailelerle görüşüyoruz sadece , avm ye de tek gidiyorum genelde daha pratik alışveriş yapıp döneyim diye insallah azalır artik virüs ama kayseri şu an çok riskli
İnşallah görürsün canım ben de çarşambayı iple çekiyorumYarin doktora gidecegim belki kizimin yuzunu bende görürüm dua edin kizlar
Benimki de geceleri uyandırmayı çok seviyor, sanırım gecemiz gündüzümüze karışacak doğuncaMasallah bıdıga bende uyandım 5 de tekmeliyordu uykumda nasıl var tam dalcam vurdu tam dalcam vurdu sonra durdu
Ay yerim ben onuBenimki de geceleri uyandırmayı çok seviyor, sanırım gecemiz gündüzümüze karışacak doğunca
Orda vaka sayıları nasıl canım , aşılanma ne durumdaÖylede düşünsene. Sen iyi olduğunu biliyorsun ama başkaları yüzünü bile göre biliyor... Test den test de gidiyor.
Burda hersey yasak. Çıkana hemen ceza yazılıyor. Dışarda iki kişi yürüdüğünü görse polis 250 euro ceza yazıyor.
Yaa hep ben de böyle diyorum her hareketinde eşimi yanıma çağırıyorm normalde de gel bak hareket ediyor diye adam sıkıldı babalar bizim gibi bağlanmıyor hemen senin eşin nasılAy yerim ben onu
Canım kendini hiç telaslandirma ben de 21. Haftamin ortasında gittiğimde 450 gramdı gayet normal bence bebişin kilosu, bir de ilk başlarda hepimizinki önden gidiyordu, doktorum bana yavaş yavaş haftasıyla uyumlu hale gelir demişti hic tedirgin olma gayet iyiymiş bana suyu falan daBugün kontrolüm vardı kızlar sata göre 22+0iz. normalde hep 8-10 gün önden giderdi niyeyse ama bugün 21+3, 21+5 falan çıktı bir yerleri, birşeyler söyledi doktor ama anlamadım. Gerilemiş mi hocam diye sorunca hayır ortalama olarak haftasıyla uyumlu suyu iyi plesantadan beslenmesi normal falan dedi ama kafama takıldı. Eğer önden gitse bugün 23+4 olacaktım pztsi raporumu da alabilecektim ona ayrı moralim bozuldu ama yavrum çok büyümemis sanki 475 Gr çıktı 22+0 için normal mi. Halbuki ben çok kilo aldım niye böyle oldu beslenemiyor mu acaba
Öyle mi valla çok evham yaptım canım hatta tansiyonum 14/9 çıktı iki hafta kontrollü beslenecegim artık iki hafta sonra da hem şeker hem tansiyon bakılacak olmadı kardiyoloji uzmanına yönlendirecekCanım kendini hiç telaslandirma ben de 21. Haftamin ortasında gittiğimde 450 gramdı gayet normal bence bebişin kilosu, bir de ilk başlarda hepimizinki önden gidiyordu, doktorum bana yavaş yavaş haftasıyla uyumlu hale gelir demişti hic tedirgin olma gayet iyiymiş bana suyu falan da
Asi yaptirmicam ben cnm. Beklicem bakalım neler olacak. Güvenimi, orum. Burda vaka sayıları çok diyorlar ama bu kadar kisitmada nasıl oluyor diyorum ben. İnsanları kandırıyorlar benceOrda vaka sayıları nasıl canım , aşılanma ne durumda
Gözün aydın cnm. Sen ona bakma, bir kaç gün önde gider bazende bir kaç gün sonradan gelir bebis.Bugün kontrolüm vardı kızlar sata göre 22+0iz. normalde hep 8-10 gün önden giderdi niyeyse ama bugün 21+3, 21+5 falan çıktı bir yerleri, birşeyler söyledi doktor ama anlamadım. Gerilemiş mi hocam diye sorunca hayır ortalama olarak haftasıyla uyumlu suyu iyi plesantadan beslenmesi normal falan dedi ama kafama takıldı. Eğer önden gitse bugün 23+4 olacaktım pztsi raporumu da alabilecektim ona ayrı moralim bozuldu ama yavrum çok büyümemis sanki 475 Gr çıktı 22+0 için normal mi. Halbuki ben çok kilo aldım niye böyle oldu beslenemiyor mu acaba
Canım 2 hafta geride bile olsa normal kabul ediyolar kaldıki 2 3 gün geride çıkmış normal bence hem kilosuda iyi.rahim plesanta suyu derken 2 kilo yada 2 kilodan biraz fazla büyüklüğü vardır karnımızın.sen kaç kilo aldınki canımBugün kontrolüm vardı kızlar sata göre 22+0iz. normalde hep 8-10 gün önden giderdi niyeyse ama bugün 21+3, 21+5 falan çıktı bir yerleri, birşeyler söyledi doktor ama anlamadım. Gerilemiş mi hocam diye sorunca hayır ortalama olarak haftasıyla uyumlu suyu iyi plesantadan beslenmesi normal falan dedi ama kafama takıldı. Eğer önden gitse bugün 23+4 olacaktım pztsi raporumu da alabilecektim ona ayrı moralim bozuldu ama yavrum çok büyümemis sanki 475 Gr çıktı 22+0 için normal mi. Halbuki ben çok kilo aldım niye böyle oldu beslenemiyor mu acaba
İnşallah canım annelik böyleymiş çok evham yaptım inşallah sağlıkla dogsunlar hepsi 57-58 kilo ile başladım şimdi aç karna 65-66 geliyorum. Hastanede tok karna ayakkabılarla falan ölçtüm 70 geldim.Canım 2 hafta geride bile olsa normal kabul ediyolar kaldıki 2 3 gün geride çıkmış normal bence hem kilosuda iyi.rahim plesanta suyu derken 2 kilo yada 2 kilodan biraz fazla büyüklüğü vardır karnımızın.sen kaç kilo aldınki canım
İnşallah canım demek öyle ileri gidip gelecek böyle ben de besleyemiyorum diye üzülüyorum ama doktorum da iyi dedi ne biletim annelik böyleymiş işte evham yapıyorumAsi yaptirmicam ben cnm. Beklicem bakalım neler olacak. Güvenimi, orum. Burda vaka sayıları çok diyorlar ama bu kadar kisitmada nasıl oluyor diyorum ben. İnsanları kandırıyorlar bence
Gözün aydın cnm. Sen ona bakma, bir kaç gün önde gider bazende bir kaç gün sonradan gelir bebis.
Bir milim bile bir kaç gün fark atıyor. Yani ona inanma bendede bir kaç gün oynuyor. Bizde onu söylemiyorlar önde yada sonradan geliyor diye. Sabır doğum tarihi belirlenir.
Su topluyorsundir cnm. Olur böyle. Bende emzirme döneminde kilo alıyorum. Herkeste öyle diye sendede aynı olması gerekmiyor. Bebisin kilosu iyi. Ben gittim pazartesi günü o zmn 20+3 Dü 395 gr dik. Yani kilosu gayet iyi
Canım o stresten yüksek çıkmıştır sen kendini sakın tutacak aktiviteler yap bence kısa yürüyüşler gibi , imkânın varsa evde tansiyonu takip etÖyle mi valla çok evham yaptım canım hatta tansiyonum 14/9 çıktı iki hafta kontrollü beslenecegim artık iki hafta sonra da hem şeker hem tansiyon bakılacak olmadı kardiyoloji uzmanına yönlendirecek
Gerçekten o kadar kısıtlamaya çok olması tuhafAsi yaptirmicam ben cnm. Beklicem bakalım neler olacak. Güvenimi, orum. Burda vaka sayıları çok diyorlar ama bu kadar kisitmada nasıl oluyor diyorum ben. İnsanları kandırıyorlar bence
Gözün aydın cnm. Sen ona bakma, bir kaç gün önde gider bazende bir kaç gün sonradan gelir bebis.
Bir milim bile bir kaç gün fark atıyor. Yani ona inanma bendede bir kaç gün oynuyor. Bizde onu söylemiyorlar önde yada sonradan geliyor diye. Sabır doğum tarihi belirlenir.
Su topluyorsundir cnm. Olur böyle. Bende emzirme döneminde kilo alıyorum. Herkeste öyle diye sendede aynı olması gerekmiyor. Bebisin kilosu iyi. Ben gittim pazartesi günü o zmn 20+3 Dü 395 gr dik. Yani kilosu gayet iyi
Amin canım inşallah onlar iyi olsunlarda başka ne isterizki kiloda gidiyo bi şekilde vücut ödemde yapıyo zaten ondan da fazla çıkabiliyo ama doktorun da iyi demiş bak strese sokma kendiniİnşallah canım annelik böyleymiş çok evham yaptım inşallah sağlıkla dogsunlar hepsi 57-58 kilo ile başladım şimdi aç karna 65-66 geliyorum. Hastanede tok karna ayakkabılarla falan ölçtüm 70 geldim.