Hayırlısı olsun demekle yetiniyorum gerçekten sözün bittiği yerdeyim yani. Öğretmene asi yaparak sadece öğrencileri koruyamaz ki asıl öğrencileri aşılamak lazımBenim çalıştığım okulda Sultanbeyli merkezde sürekli vakalar çıkıyor aşıdan haber yok zaten isim bile almamışlar öğretmenlerin aşı için sadece 8 ler olduğu için şimdilik evdeyiz ama çok uzun sürmez okulları tekrar kapatırlar gibi her yerde mutasyonlu virüs var
Ayni bende böyle biliyorum benim 23 haftamda kananam oldu gittim kan tahlili yapıldı iğne oldum bebeğim eşi aşağıda dedi ondan olmuş bakalım yarın birdaha ayrıntılı ultrason gircem dua edinBende rh uyuşmazlığı var. Ama sadece bi kere bakıldı indreekt coombsa. Bakan doktorum da kanaman olursa mutlaka söyle iğneyi yapıcaz dedi. Şu ana kadar çok şükür bi sıkıntı olmadı. İğne de şöyle doğumdan sonra 72 saat içinde de vurulabiliyor. Gebelikte 28. Haftada yapıyolar diye biliyorum.
Bende kuzum 23 e gircem çok az tekmelio.ondada çok çok aşağıda hissedeyrm.hatta en çok idrar torbala doğru Vuruo bide karnım çok büyüdü:)Merhaba canım benimkinin ayakları kasığımda başı bazen sol tarafta bazen sağ hiç belli olmuyo ama tam göbek deliğinin orada değil henüz tam çıkmadı yukarıbendede gerginlik var tabi bebek büyüyor rahim büyüyor geriliyor sık sık bebek yağı sürüyorum kaşıntı oluyo bazen
Yutuptan izleyerek yapıyorum ben de bebek battaniyeleri bebek elbise modelleri yazınca çıkıyor canım.Kızlar bebişe bir şey örmek istiyorum ama el işi pek bilmem , kolay kız bebek elbisesi ya da battaniye tarzı modeliniz var mi ya da internette gördüğünüz bir anlatım linki
Alize pufy diye bi ip var herkes onunla battaniye örüyor bi bak istersen çok yumoşKızlar bebişe bir şey örmek istiyorum ama el işi pek bilmem , kolay kız bebek elbisesi ya da battaniye tarzı modeliniz var mi ya da internette gördüğünüz bir anlatım linki
İlk bebekmi canım?kaç kilo aldın şimdiye kadar?iç karnın yoksa göbek çıkıvermiştir bir andaBende kuzum 23 e gircem çok az tekmelio.ondada çok çok aşağıda hissedeyrm.hatta en çok idrar torbala doğru Vuruo bide karnım çok büyüdü:)
Yutuptan izleyerek yapıyorum ben de bebek battaniyeleri bebek elbise modelleri yazınca çıkıyor canım.
Sagolun kızlar bir bakayımAlize pufy diye bi ip var herkes onunla battaniye örüyor bi bak istersen çok yumoş
HahahahahAyyy benimde çok fena pişi çekiyorayy kızartıcan yağda yanında domates peynir roka ay neyse kendimize gelelim
İnşallah güzel haberler alırsınız...Ayni bende böyle biliyorum benim 23 haftamda kananam oldu gittim kan tahlili yapıldı iğne oldum bebeğim eşi aşağıda dedi ondan olmuş bakalım yarın birdaha ayrıntılı ultrason gircem dua edin
Hayirli olsun..kolayliklar diliyorum..guzel yillarnz olsun insallah ya..ilk yillar unutulmz :)
Cok sevindim sizin adinizaCanım baktırdık dün. 75 gram yaptılar, kutu gazoz verdiler elma aromalı, normal gazozdan bir tık fazla şekerli ama bir 10-15 dakika beni rahatsız etti.
Şeker yüklemesi yapmaya gidecekler yalnız gitmese iyi olur bence, kötüleşenler de oluyormuş. Benim de midemi bulandırdı en başında ama sonra geçti şükür.
Doktorumla sonuçlar hakkında az önce konuşabildik. Dün de eve gelince artık şekerin yorgunluğu mu nazar mı anlamadım tüm gün uyudum kafam kalkmadı valla...
Şeker çıkmadı şükür. Sonuçlar şöyle çıktı
Glukoz 0. saat 67 mg/dl Glukoz 1. saat 96 mg/dl Glukoz 2. saat 123 mg/dl
Ben gebelik başından beri en az 12 kilo aldım ve tüm gün şekerli bir şeyler yiyorum galiba, en azından çayı şekerli içiyorum mesela açık da olsa günde gidiyor 5 10 bardak. Ondan şeker çıkar diye korkmuştum şükür çıkmadı :)
Çok teşekkür ederim unutmak istiyorum şimdiden aday öğretmenlik sürecini komple silicem hafızamdan . Hamilelik gibi bir durumda bile angarya ve mobbingten kurtulamadım sürekli yüzüme aday olduğum vuruluyor şu 24. Hafta gelse de kurtulsamH
Hayirli olsun..kolayliklar diliyorum..guzel yillarnz olsun insallah ya..ilk yillar unutulmz :)
YaaÇok teşekkür ederim unutmak istiyorum şimdiden aday öğretmenlik sürecini komple silicem hafızamdan . Hamilelik gibi bir durumda bile angarya ve mobbingten kurtulamadım sürekli yüzüme aday olduğum vuruluyor şu 24. Hafta gelse de kurtulsam
1.5 sene bir insanın çalışabileceği en kötü müdürle çalışıp evlenip arkama bakmadan şehir değiştirmiştim siliniyor canım o günler hatırlamak istemiyorsun zaten hatta şu an şeker gibi bir müdürle çalışıyorum keşke adaylığımda onunla olsaydı diyorum senin bebek geleceği için azcık sabırla atlatacaksın inşallah Allah sabır versin canım seni çok iyi anlıyorumÇok teşekkür ederim unutmak istiyorum şimdiden aday öğretmenlik sürecini komple silicem hafızamdan . Hamilelik gibi bir durumda bile angarya ve mobbingten kurtulamadım sürekli yüzüme aday olduğum vuruluyor şu 24. Hafta gelse de kurtulsam
İdare iyi şükür ama alan şefim sıkıntılı biraz tam tersi olması gerekirken, öğrenciler de aa bu öğretmen bağırmıyor diye iyice sapıttı daha 2. haftadan neyse alışılır elbet nelere alışmıyoruz.Yaainsallah bebegnz sans getirir..daha iyi şartlarda calsrsnz..ama ya idare,ya ogrenci profili ya da ogrtmn çevresi vs problm olablyor. Iyi taraflari gormye calsn yoksa cok yipraniyor insan..kendmden blyorum :) izne az kaldi dayanın
Kartopu anakuzusu ipiyle dümdüz ördüm canim yumoş yumoş olduKızlar bebişe bir şey örmek istiyorum ama el işi pek bilmem , kolay kız bebek elbisesi ya da battaniye tarzı modeliniz var mi ya da internette gördüğünüz bir anlatım linki
Oh şimdi mutluysanız umut doldum darısı başıma yeni şehir , yeni ortam, ilk bebek, alınan kilolar, giremediğim kıyafetler bir anda çok fazla geldi .1.5 sene bir insanın çalışabileceği en kötü müdürle çalışıp evlenip arkama bakmadan şehir değiştirmiştim siliniyor canım o günler hatırlamak istemiyorsun zaten hatta şu an şeker gibi bir müdürle çalışıyorum keşke adaylığımda onunla olsaydı diyorum senin bebek geleceği için azcık sabırla atlatacaksın inşallah Allah sabır versin canım seni çok iyi anlıyorum
Ahaha eşim 3 kere aradı saka mi yapıyorsun diye yok diyorum adam inanmıyorGeçende de demiştim ya sana bide kendi doktorun kız diyormuş2.bi şokuda orda yaşarsın eşin ailen ne tepki verdi birde pembiş pembiş hazırlık yapmışlardı ya