Yalnız değilsinValla bi ben cok kilo almisim sanirimkorkmaya basladim. 55 ile hamile kaldim. Su an 60 oldum. 19+3 üm su an.
Dahiliyeye gidiyorum zaten canım. Bu kadar düşüklük hiç normal değil araştırılması lazım mideye bakılması lazım oda ancak gebelikten sonra olur dedi. Birde değişik ilac verdi elimdekiler bitince ona başlayacağım bakalım. Sabah akşam alıyorum ilacı yemekten yarım saat önce. cayida su gibi çok açık içiyorum artık tamamen kesemedimdoktora söyleyin belki ilacın dozunu arttırır. Ama ilacı kesinlikle c vitaminiyle birlikte almak lazım. çayı kahveyi de abartmamak lazım.
benim ferritin 16 çıktı ama refeans aralığı 13-150.. doktorum eğer düşük çıkarsa iki günde bir 2 ilac olacak demişti. Az önce konuştuk aynen devam dedi. Artık c vitaminine daha çok dikkat edicem kendim.
HGB-Hemoglobin 11.4 D g/dL referans :11.7 - 15.5 çıkmış. normal dedi işte
Herkes yazdı kilosunu rahatladım galiba çünkü bende şimdiden 10 kilo alanlardanimYalnız değilsin55 ile başladım şimdi 65 kiloyum :/
Abowwww. 10 kilomu aldin.Yalnız değilsin55 ile başladım şimdi 65 kiloyum :/
Çok güzelmiş kolay da bunu yapabilirim sanırım:)Kartopu anakuzusu ipiyle dümdüz ördüm canim yumoş yumoş oldu
Bilmiyorum ama siz yine de garantiye alıp 24.haftanın dolmasını bekleyinEvet bn de szn doktrnuzun dedgi gibi okudum her yerde..bu adam beni başından mi saviyor acaba
AhahahaAhaha eşim 3 kere aradı saka mi yapıyorsun diye yok diyorum adam inanmıyorherkes diyo ki olsun kız erkek fark etmez pembe giydirirsin çocugumu kız sanacaklar bide pembe içinde
Canım 2 kilo.aldim 23 e gircem ama varya göbeğim 10 kilo.alms gbi kocaman bi top gbi sis gergin hele işteyken iyice şişip gaz oluo senin nasıl benim ilk gebelik kaç kilo aldn ben et ürünleri severim hiç canım.cekmio hep sebze istio.canimİlk bebekmi canım?kaç kilo aldın şimdiye kadar?iç karnın yoksa göbek çıkıvermiştir bir andabenimde iç karnım yok hemen çıkıyo hele ilk hamileliğimde ilk defa bebeğe yer açılıyo ya karnım aşırı gergin bide bi iştah bi iştah sorma kocaman bir göbeğim vardı normalinden bikaç ay önde gibi
Benimde top yutmuş gibi duruyoCanım 2 kilo.aldim 23 e gircem ama varya göbeğim 10 kilo.alms gbi kocaman bi top gbi sis gergin hele işteyken iyice şişip gaz oluo senin nasıl benim ilk gebelik kaç kilo aldn ben et ürünleri severim hiç canım.cekmio hep sebze istio.canim
Canim adam tam bir düzenbaz herkese farklı yalan atıyor fazladan para almak için. Ben de dayanamadım ortaya çıkan yalanlarını yüzüne söyledimHayırdır canım ne oldu? Evet gerçekten bazı insanlara vicdan lazım benim çevremde de var ve sinir olmamak elde değil
Canım magnezyum bende daha çok gaz yapmış ya iki üç gündür kullanmıyorum azaldı. Bir de o kramp şeklinde yapıyordu. Ama içmem lazım çünkü tansiyonumu dengeliyor. Bu sefer tansiyonum çıkacak. Gaza yine dayanırım ama tansiyon bebek için kötü. Lifli yiyince gerçekten farkediyor canım kabız olmazsın. Mesela her gün salata türü yiyorum mutlaka hiç zorlanmiyorum çok şükür. Gazman gibi gezicez bir süre artık adamlara yazık olduGaz benim de een buyuk problemim ama kabizliktan dolayi oldugunu dusunuyorum. Senin dediginin ayni seyleri yasiyorum mahvoldum artik. Doktora soyledim lifli yiyeceksin vs dedi her seyi yaptim dedim o zaman arada probiyotik kullan dedi nbl gibi falan. Ama oyle bisey de icmek istemiyorum. Magnezyum yazdirdim iste ama o da ise yaricak mi bilmiyorum onu da arada icerim zaten surekli icmem. Valla cok zor gaz sancisi. Masallah sana kabiz olma o en berbat sey cunku
Hele hamilelikte daha zor canımCanim adam tam bir düzenbaz herkese farklı yalan atıyor fazladan para almak için. Ben de dayanamadım ortaya çıkan yalanlarını yüzüne söyledim
Sonradan keşke sinirlenmeseydim bebiş de hissetmiştir diye üzüldüm ama bazen sinirlenmemek elde değil
Az once bir arkadasimla konustum, hemoglobini 7 olan bir tanidigi sapasaglam dogurmus masallah, cok saglikli gecmis gebeligi de. Vucut idare ediyor demek ki bir sekilde :)Dahiliyeye gidiyorum zaten canım. Bu kadar düşüklük hiç normal değil araştırılması lazım mideye bakılması lazım oda ancak gebelikten sonra olur dedi. Birde değişik ilac verdi elimdekiler bitince ona başlayacağım bakalım. Sabah akşam alıyorum ilacı yemekten yarım saat önce. cayida su gibi çok açık içiyorum artık tamamen kesemedim
Valla bi ben cok kilo almisim sanirimkorkmaya basladim. 55 ile hamile kaldim. Su an 60 oldum. 19+3 üm su an.
Kan takviyesi falan yapmamışlar mı canım? Malum doğumda da ister istemez kan gidiyo ihtiyaç olmuştur illaki.ben ilk hamileliğimde 8.5 du hemoglobin 30 haftalıktım doktorum yarım ünite kan takviyesi verdirdi o gün çok düşmüş diye.ayrıca hamilelik boyunca kullandığım kan hapının birde iğnelerini verdi 5 gün boyunca onu vurdurmuştum.Az once bir arkadasimla konustum, hemoglobini 7 olan bir tanidigi sapasaglam dogurmus masallah, cok saglikli gecmis gebeligi de. Vucut idare ediyor demek ki bir sekilde :)
Bilmem demedi oyle bisey, sadece hemoglobini 7 ile saglikli gebelik gecirdi, saglikli dogurdu dedi. Detaya girmemistir belki. Kendi de yeni dogurdu pek telefona bakamiyo belki ondan detaylandirmadi :) Ama caresi varmis bak bunlari hic bilmiyodum ogrenmis oldukKan takviyesi falan yapmamışlar mı canım? Malum doğumda da ister istemez kan gidiyo ihtiyaç olmuştur illaki.ben ilk hamileliğimde 8.5 du hemoglobin 30 haftalıktım doktorum yarım ünite kan takviyesi verdirdi o gün çok düşmüş diye.ayrıca hamilelik boyunca kullandığım kan hapının birde iğnelerini verdi 5 gün boyunca onu vurdurmuştum.