2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Dahiliyeye gidiyorum zaten canım. Bu kadar düşüklük hiç normal değil araştırılması lazım mideye bakılması lazım oda ancak gebelikten sonra olur dedi. Birde değişik ilac verdi elimdekiler bitince ona başlayacağım bakalım. Sabah akşam alıyorum ilacı yemekten yarım saat önce. cayida su gibi çok açık içiyorum artık tamamen kesemedim

Ahaha eşim 3 kere aradı saka mi yapıyorsun diye yok diyorum adam inanmıyor herkes diyo ki olsun kız erkek fark etmez pembe giydirirsin çocugumu kız sanacaklar bide pembe içinde
Ahahaha yazık ya o da şok olmuştur napsın bide sürekli şakasını yapıyomuşsun ya inanamamıştır evin içinde kimse yokken giydirsen bişey olmaz ama başkası varken giydirmezdim ben

Canım 2 kilo.aldim 23 e gircem ama varya göbeğim 10 kilo.alms gbi kocaman bi top gbi sis gergin hele işteyken iyice şişip gaz oluo senin nasıl benim ilk gebelik kaç kilo aldn ben et ürünleri severim hiç canım.cekmio hep sebze istio.canim

Benimde top yutmuş gibi duruyo ama ilk hamileliğime göre daha az bi göbeğim var bende 22.haftamın içindeyim 2 güne 23. haftamdan gün alıcam şu zamana kadar 3 kilo aldım.aynı bende sebze ağırlıklı besleniyorum canım çok et istemiyor.bu aralar hepimizde var o gaz problemi bende kabızlıkta oluyo ara ara ona bağlıyorum bu durumu

Hayırdır canım ne oldu? Evet gerçekten bazı insanlara vicdan lazım benim çevremde de var ve sinir olmamak elde değil
Canim adam tam bir düzenbaz herkese farklı yalan atıyor fazladan para almak için. Ben de dayanamadım ortaya çıkan yalanlarını yüzüne söyledim
Sonradan keşke sinirlenmeseydim bebiş de hissetmiştir diye üzüldüm ama bazen sinirlenmemek elde değil

Canım magnezyum bende daha çok gaz yapmış ya iki üç gündür kullanmıyorum azaldı. Bir de o kramp şeklinde yapıyordu. Ama içmem lazım çünkü tansiyonumu dengeliyor. Bu sefer tansiyonum çıkacak. Gaza yine dayanırım ama tansiyon bebek için kötü. Lifli yiyince gerçekten farkediyor canım kabız olmazsın. Mesela her gün salata türü yiyorum mutlaka hiç zorlanmiyorum çok şükür. Gazman gibi gezicez bir süre artık adamlara yazık oldu

Hele hamilelikte daha zor canım ani çıkışlar yapabiliyosun.normalde takmayacağın şeylere aniden sinirlenip aniden ağlayabiliyosun çok garip bi durum

Az once bir arkadasimla konustum, hemoglobini 7 olan bir tanidigi sapasaglam dogurmus masallah, cok saglikli gecmis gebeligi de. Vucut idare ediyor demek ki bir sekilde :)

Az once bir arkadasimla konustum, hemoglobini 7 olan bir tanidigi sapasaglam dogurmus masallah, cok saglikli gecmis gebeligi de. Vucut idare ediyor demek ki bir sekilde :)
Kan takviyesi falan yapmamışlar mı canım? Malum doğumda da ister istemez kan gidiyo ihtiyaç olmuştur illaki.ben ilk hamileliğimde 8.5 du hemoglobin 30 haftalıktım doktorum yarım ünite kan takviyesi verdirdi o gün çok düşmüş diye.ayrıca hamilelik boyunca kullandığım kan hapının birde iğnelerini verdi 5 gün boyunca onu vurdurmuştum.

Bilmem demedi oyle bisey, sadece hemoglobini 7 ile saglikli gebelik gecirdi, saglikli dogurdu dedi. Detaya girmemistir belki. Kendi de yeni dogurdu pek telefona bakamiyo belki ondan detaylandirmadi :) Ama caresi varmis bak bunlari hic bilmiyodum ogrenmis olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…