Valla çok sevindim canım maşallah
Bende kesin çıkar seker hiç dikkat etmiyorum ve belirtilerini de hissediyorum aynı zamandan bu şeker yuklemesini de yaptırmak istemiyorum çok kararsızım doktorum ne diyecek bakalım
Oyle mi demek ki yalnız değilim canım ya bu çok fena birşey hani normal bir gaz değil sanki karnım çok gergin birden ağrı giriyor dediğin gibi ayaklarım da çok üşüyor sıcak su torbası koyuyorum o sıra işte pat pat gidiyor. Eşim de şaşkın normalde ben hiç gaz cikarmam Cook nadirdir. Hatta biraz yap rahatla der ama çıkmaz yani öyle bir problemim yoktur. Yediklerim de gaz yapacak cinsten değil laktozsuz içiyorum sütümü bileacaba bebek bağırsaklara baskı mi yapıyor..
AynenAynen sonrasında vermek istesek veriririz her türlü
Bende rh uyuşmazlığı var. Ama sadece bi kere bakıldı indreekt coombsa. Bakan doktorum da kanaman olursa mutlaka söyle iğneyi yapıcaz dedi. Şu ana kadar çok şükür bi sıkıntı olmadı. İğne de şöyle doğumdan sonra 72 saat içinde de vurulabiliyor. Gebelikte 28. Haftada yapıyolar diye biliyorum.Bende var ama ilkndefa duydum sende o kadar internet yazı okudum hiç yazmıyor hatta kimi doktor gebelikte önermiyor bile doğum sonrası bekliyor ben geçen kanama olunca vurdular test yapıldı negatif idi
Aynen anca şoktan çıkıyorum.:))) baya şok olmuşsunuzdur ya. Hadi gözünüz aydın maşallah, şakacı bir oğlan olacak desene :))
Ben de çok zorlandım okul açılınca. Sürekli işe gidenlere Allah yardım etsin. Yürümek bile zor geliyorHamileliği evinde geçirenler ne kadar şanslısınız ben çok zorlanıyorum okulda bir de meslek lisesi angarya verip duruyorlar zaten çocuklar çok sorunlu
Vallahi ben de yürüyüş yapamıyorum malesef ama çalışıyorum o yüzden biraz içim rahatlıyor masa başı da olsam elimden geldiğince hareket halinde oluyorum gün içinde. Zaten hareketli Bi yapım var o yüzden kurtarırım belki diye düşünüyorumAYnen öyle çünkü biz az alırsa bebişlerimiz kilo almış olucak ama biz kilo alırsak bebişkerimiz az alırO yüzden bende almamak için çabalıyorum hava soğuk yürüyüş yapamıyorum da
Benim de kalp atışım Bayaa hızlandı görünce doktor da farkettim hattaAYYY ben yüzünü net görsem heyecandan doğururdum valla çok güzel bir bebiş
Geçende de demiştim ya sana bide kendi doktorun kız diyormuşAynen anca şoktan çıkıyorum.Ama hala içim de bir şüphe var bir daha gideceğim doktora pazartesi bakalım o ne diyecek
Amin canım Allah razı olsun.Okudum canım allah sifa versin
Benim ilk tecrübem bir de her şeye sıfırdan alışmaya çalışıyorum maskeyle konuşunca ne öğrenciler beni anlıyor ne ben onları anlıyorum zaten şiveleri var iyice zorlaştıBen de çok zorlandım okul açılınca. Sürekli işe gidenlere Allah yardım etsin. Yürümek bile zor geliyor
Yeni mi atandnz?Benim ilk tecrübem bir de her şeye sıfırdan alışmaya çalışıyorum maskeyle konuşunca ne öğrenciler beni anlıyor ne ben onları anlıyorum zaten şiveleri var iyice zorlaştı
Bizde geçen Kasım ayında iki hafta gibi bir süre gittik ama sonra yine kapandı okullar Allah kolaylık versin canım zor zamanlar birde senin okul grubun daha da zor bizimkiler ortaokul küçükler çocuklar daha belki yine kapanır hangi şehirdeydinBenim ilk tecrübem bir de her şeye sıfırdan alışmaya çalışıyorum maskeyle konuşunca ne öğrenciler beni anlıyor ne ben onları anlıyorum zaten şiveleri var iyice zorlaştı
EvetYeni mi atandnz?
Bizimki köy okulu dün 8 tane öğrenciyi covid belirtileri gösteriyor diye eve göndermişler 5 tanesinin velisi pozitif. Bölgedeki vaka artışına bağlı olarak müdürlere bırakılmış ama bu işin üstünü örtecek o kadar çok müdür var ki... Inanılmaz korkunç bir tablo.Bizde geçen Kasım ayında iki hafta gibi bir süre gittik ama sonra yine kapandı okullar Allah kolaylık versin canım zor zamanlar birde senin okul grubun daha da zor bizimkiler ortaokul küçükler çocuklar daha belki yine kapanır hangi şehirdeydin
Maşallah canımKızlar merhaba, bugün bebişi gördük, şükür sağlıklı 430gr olmuş
Buarada aşı oldum bugünde acaba duş almama kuralı gibi bişi var mı ya? Sormayı unuttum doktora :/
Benim çalıştığım okulda Sultanbeyli merkezde sürekli vakalar çıkıyor aşıdan haber yok zaten isim bile almamışlar öğretmenlerin aşı için sadece 8 ler olduğu için şimdilik evdeyiz ama çok uzun sürmez okulları tekrar kapatırlar gibi her yerde mutasyonlu virüs varBizimki köy okulu dün 8 tane öğrenciyi covid belirtileri gösteriyor diye eve göndermişler 5 tanesinin velisi pozitif. Bölgedeki vaka artışına bağlı olarak müdürlere bırakılmış ama bu işin üstünü örtecek o kadar çok müdür var ki... Inanılmaz korkunç bir tablo.
Merhaba canım benimkinin ayakları kasığımda başı bazen sol tarafta bazen sağ hiç belli olmuyo ama tam göbek deliğinin orada değil henüz tam çıkmadı yukarıMeraba arkadaşlar 22.haftdym bebeği hala 3 parmak göbek deliği altında hissedeyrm ve karnım 9 aylık gbi sis sert sizlerde durum nasil