- 10 Ekim 2020
- 3.106
- 3.699
Valla çok sevindim canım maşallahSelam kızlar, şeker yükleme sonucumuza göre şeker çıkmadı. Az önce bir arkadaşa da yazdım, yükleme yaptıracak olanlar yine de yalnız gitmemeye çalışsa iyi olur, fenalaşan da olabiliyormuş ama benim 10 15 dakika midem bulandı geçti sonrası sıkılmacaydı.
Kan değerlerim düşük olduğundan sizlere sormuştum vitamin desteği ne kullanıyorsunuz diye ama doktorum istemedi destek multivitamin kullanmamı.... aynı şekilde demir ve d vitaminine devam.
Kabızlık için probiyotik kullan dedi, nbl marka falan. Magnezyum kullanabilir miyim dedim, olur o da dedi izin verdi, magensium diasporal granül şase yazdı. Arada bir kullanıcam artık. Omega 3 istedim onu da haftada en fazla 2 3 kez kullan, hatta balık yemezsen sadece falan dedi New life efa daily yazdı. Omega 3 açısından IFOS Kalite Standartları tarafından 5 yıldız alması önemliymiş. Neyse hayırlısı artık :)
Bende kesin çıkar seker hiç dikkat etmiyorum ve belirtilerini de hissediyorum aynı zamandan bu şeker yuklemesini de yaptırmak istemiyorum çok kararsızım doktorum ne diyecek bakalım