Şans hepsi ya anlık bir şeyYa sorma benimki de kapattı Bayaa üzüldüm hatta elini kolunu koydu. Hadi onu bi şekilde kalktım hareket ettim tekrar yattım derken hallettik ama yüzünün yarısını kordon kapatıyorduşansımıza kalkıp hareket edince şeklini değiştirdi öyle gördük yüzünü
Hayırlara gitsin canım ben de çok rüya görüyorum ahh ahh. Anlatmıyorum kötü olduğu için boşver takma hepsi hormonlardanHayırlı günler kızlar. Rüyamda doktora gidiyordum soldaki bebeğin gelişimi durmuş 16 haftada kalmış diyordu bana
Ama nasıl olur daha dün hareket ediyordu diyorum bebek değildir o bu gitmiş diyor. Ay nasıl üzülmüştüm anlatamam rüya olduğunu anlayınca çok rahatladım. Rabbim hayırlara çevirsin inşallah.
Büyüğü 5.5 yaşında küçüğü 1 yaşında çin takvimi yaşıma göre aya göre erkek dio nub da erkek kesedee erkek ama bilmiyorum haftaya 12 olacak randevu m var ins güzel pozlar verirMaalesef Burda yok iki kızım dada tr ye gelmiştik izine, o zmn bende gitmiştim çok güuäzeldi Burda öyle birsey yok... Gelmeyi bile düşündüm ama koronadan korktum
Maşallah kaç yaşında kızların. Erkek olması için birseyler yaptın mı? Ben hiç birsey yapmadım. Ama sonradan baktığımda cin ve diğer teoriler hep erkekti. Yani bende tutmadı.
Baştan beri benim içimden erkek geçiyordu ama hislerim yanılttı beni
Vallahi öyle sağlıkları yerinde olsun yeterŞans hepsi ya anlık bir şeyolsun iyi olsun da
ayyy nasıl beklerim bilmiyorum ya sat 2 Şubat gözükmezmi genedeHaftaya cuma net bir şekilde görürsün 1 haftacık bekle artışlar iyi.
30 yıl boyunca gormedigim kadar çok rüya gördum 5 ayda hepsi de kötü kötü rüyalarHayırlara gitsin canım ben de çok rüya görüyorum ahh ahh. Anlatmıyorum kötü olduğu için boşver takma hepsi hormonlardan
Allah bağışlasın,Büyüğü 5.5 yaşında küçüğü 1 yaşında çin takvimi yaşıma göre aya göre erkek dio nub da erkek kesedee erkek ama bilmiyorum haftaya 12 olacak randevu m var ins güzel pozlar verirtekrar nub. Baktiririm Allah bilir tsbi belazen yanıltıcı oluyor sen yaşamışsin bunu erkek dese bile umitlenmek istemem 5 aya kadar dktr zaten doğruyu der
30 yıl boyunca gormedigim kadar çok rüya gördum 5 ayda hepsi de kötü kötü rüyalar
Allah bağışlasın canimAllah bağışlasın,
Benim büyük kızım 6,5
Kücük kızım 4
Evet hepsi erkek göstertiyor ama kızım olacakmış. Eşime dün dedim doğumdan sonra bağlantımı diye ( yeter diyordu 3). Dünde yok diyor, yasımız genç belki birtane daha olur.
Ben hep 4 çocuk istemisimdir. 5 ye kadar yolu var
Cnm hiç bana belli etmiyor eşim erkek istediğini, sagolsun sağlıklı olsun diyor. Ama belki onunda gönlünden geçiyordur.Allah bağışlasın canimyaşınız gencse devamedin Allah büyük belki kısmet olur erkek bebek oda erkek istiyor aynı benim eşim de öyle bende 3 yada 4 istiyorum o diyor yok kalabalık olak sanırım erkek bebeği bekleyecek kısmet ins ikimiz icinde
Basit bir çarpım yap 2 günde bir 2 ile çarp. 3500-5000 arasında karından usg ile görünür. Geç gitmen daha iyi çünkü keseyi goruceksin sonra bebek oluştu mu diye strese gireceksin tutunması zorlaşıcak. Annelik sabır işi biz 1 ay bekliyoruz diğer kontrolü. 4+1 de öğrendim 6+2ye sabrettim üstelik betam 6000di 4+3te. Birazcık sabır tutunmasını bekleayyy nasıl beklerim bilmiyorum ya sat 2 Şubat gözükmezmi genede
Aynı benim de canım boşver aldırma30 yıl boyunca gormedigim kadar çok rüya gördum 5 ayda hepsi de kötü kötü rüyalar
Ben yaptıracaktım ama 24.haftanın dolması lazımmış haftaya kaldıKızlar şeker yüklemesine gidecekler vardı yaptırdınız mi
Beni doktorum çağırdı 23+4 oluyorum neden çağırdı acabaBen yaptıracaktım ama 24.haftanın dolması lazımmış haftaya kaldı
Maşallah ya çok tatlıSelam kızlardetaylı ultrason yapıldı herşey yolunda çok şükür. Çok sevdim ben bu detaylı işini ne güzel heryerine baktı tek tek. Cok ilgiliydi doktor bu da fotoğrafımızz
öyle gercekten sabır işi çok büyük sabır Allahım hayırlı yazılar yazsın insallahh ne diyimBasit bir çarpım yap 2 günde bir 2 ile çarp. 3500-5000 arasında karından usg ile görünür. Geç gitmen daha iyi çünkü keseyi goruceksin sonra bebek oluştu mu diye strese gireceksin tutunması zorlaşıcak. Annelik sabır işi biz 1 ay bekliyoruz diğer kontrolü. 4+1 de öğrendim 6+2ye sabrettim üstelik betam 6000di 4+3te. Birazcık sabır tutunmasını bekle
Kendi doktorum özelde ama testi devlet hastanesinde yaptırabileceğimi söyledi 23+3te devlete gittim ordaki doktor 24 tamamen dolunca gel yapalım dedi şimdi 23+5 teyim haftaya perşembeye randevu aldım test için doktorunuz nedenini söylemedi miBeni doktorum çağırdı 23+4 oluyorum neden çağırdı acaba
Kan uyuşmazlığı icin 6 hafta da bir kan veriyorum, hem onun hem de şeker icin dedi ama emin olamadım her yerde 24 dolunca okudumKendi doktorum özelde ama testi devlet hastanesinde yaptırabileceğimi söyledi 23+3te devlete gittim ordaki doktor 24 tamamen dolunca gel yapalım dedi şimdi 23+5 teyim haftaya perşembeye randevu aldım test için doktorunuz nedenini söylemedi mi
Hayır olsun inşallah bence tersine çok sağlıklı evlatlar olacaklar sürekli bebişleri düşünerek yattığımız için böyle oluyor benim de kasılmalarım olduğu için doktor erken doğumdan korkmuştu rüyamda doğum sancıları başlamıştı ama çok şükür çok saglıklıyızHayırlı günler kızlar. Rüyamda doktora gidiyordum soldaki bebeğin gelişimi durmuş 16 haftada kalmış diyordu bana
Ama nasıl olur daha dün hareket ediyordu diyorum bebek değildir o bu gitmiş diyor. Ay nasıl üzülmüştüm anlatamam rüya olduğunu anlayınca çok rahatladım. Rabbim hayırlara çevirsin inşallah.