2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kan uyuşmazlığı icin 6 hafta da bir kan veriyorum, hem onun hem de şeker icin dedi ama emin olamadım her yerde 24 dolunca okudum
Kan uyuşmazlığı için iğne yapılıyor bildiğim kadarıyla belki onunla ilgili bilgi verecektir zaten şeker için de 24. haftanın dolmasına az kalmış

Hayir olsunn insallahh

Valla doktordan doktora değişiyor sanırım devlet hastanesi olunca pek göstermiyorlar bizim burda bazı drlar iyi anlatiyo gösteriyor şansa bu hiç bişey göstermedi 10 dk sürdü sürmedi detaylı
Kendi gözünle görünce inanırdım iyi olurdu ama kismet

Apartman yöneticisi adamla sözlü kavga ettim hamile halimle gerçekten sınanıyorum heralde rabbim yardımcımız olsun.
Bazı insanlara biraz vicdan diliyorum
Stressiz günlerimiz olur hamilelikte inşallah..

Ay çok şükür ilk haftalarda olsa koşarak doktora giderdim kalkınca ama biraz dinledim baktim hareket ediyor çok şükür iyi dedim

Ay çok şükür ilk haftalarda olsa koşarak doktora giderdim kalkınca ama biraz dinledim baktim hareket ediyor çok şükür iyi dedim
Çok şükür ben de aynı hareketlerini sürekli takip ediyorum hareket ettikçe şükür bugün de sıkıntı yok diye mutlu oluyorum hayırlısı ile 9 ayımızı dolduralım inşallah

tekmeleri varlığının en güzel cilvesi :)

Apartman yöneticisi adamla sözlü kavga ettim hamile halimle gerçekten sınanıyorum heralde rabbim yardımcımız olsun.
Bazı insanlara biraz vicdan diliyorum
Stressiz günlerimiz olur hamilelikte inşallah..
Hayırdır canım ne oldu? Evet gerçekten bazı insanlara vicdan lazım benim çevremde de var ve sinir olmamak elde değil

Kiyamam sana ya anladim.. o dehilde dün aksamdan beridie canim bir somun ekmehi cekiyor. Böyle makarnayla beraber somun ekmegide yemek... tövbe bismillah öyle böyle degil yani
Ayyy benimde çok fena pişi çekiyor ayy kızartıcan yağda yanında domates peynir roka ay neyse kendimize gelelim

Selam kızlar detaylı ultrason yapıldı herşey yolunda çok şükür. Çok sevdim ben bu detaylı işini ne güzel heryerine baktı tek tek. Cok ilgiliydi doktor bu da fotoğrafımızz
Kız maşallah ne tatlı yaa şimdiden küçücük burnu yanakları ayyy bende 3 nisanda giricem heyecanla bekliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…