2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Keseyi gorebilmen için henüz erken, hayırlı olsun gebeliğin artışların güzel.
bilmiyorumki cnm genede bi görüşeyim doktorla bakalm ne diyecek yarın ilk defa gidicem o doktora belki baska bı gune cagırır bı onerılerı olur ınan sevınemıyorm bıle suann hamıleym dyemıyorm bebegı gormeden

Hayırlı Sabahlar kizlar. Babam önemli bi operasyona girecek. Hamişlerin duasi kabul olurmuş bi dua atıyorum onu Rica etsem Allah rızası için üç defa okur musunuz babamin sağlığına kavuşması için
Okurum tabi canım Allah şifa versin babana inşallah bir an önce sağlığına kavuşur

Ben 49 kilo ile hamıle kaldım 25 haftanın içindeyim 59 olmusm, doktor zaten zayıf basladıgım için böyle oldugunu ve normal oldıgunu söylüyor kilodan yana da şikayetim yok 65 ile kapatırım gibi geliyor

İns az kg alırım diğer gebelikte de kg aldım kusmadigim için bu gebelikte de kusma yok sadece iştahsızlık var herşeyin tadı kötü aseremiyorum Allah size güç kuvvet versin bebeğinizle beraber kusmak zaten en kötü şey

Kesinlikle öyle canım.Rabbim hepimizi sağlıklı gebelik yaşatsın Sağlıklı doğumlarımız olur inşallah kilo alsakta bi şekilde gidiyor ben 17 kilo almıştım ama 19 kilo vermiştim

İlk başta çok kusuyorum şimdi ara ara yine bulanıyorum.
Benim hamileliklerimde hep aynı oluyor en fazla sonunda 7 kilo almış oluyorum. Emzirirken kilo alanlardanim
Kusmak kötü ama kg almaman iyi bende emzirince ne aldım ne verdim odur doğumdan giden sular bebek plasenta kan falan ins kısmet ederse bu sefer daha dikkat edecem doğuma kadar zaten iştahım yok bu aralar hakkımızda hayırlısı senin kizmi di bebek kız bebeklwri çok kusma yapar ilk kızımdan bilirim

Kesinlikle öyle canım.Rabbim hepimizi sağlıklı gebelik yaşatsın Sağlıklı doğumlarımız olur inşallah kilo alsakta bi şekilde gidiyor ben 17 kilo almıştım ama 19 kilo vermiştim
Amin ins sağlıklı birsekilde doğum nasip eder bize ins bende sizin gibi kg veririm

Kiyamam sana ya anladim.. o dehilde dün aksamdan beridie canim bir somun ekmehi cekiyor. Böyle makarnayla beraber somun ekmegide yemek... tövbe bismillah öyle böyle degil yani
Kız normalde bile makarnanın yanında ekmek yiyemem ben. ekmekle makarnada nedir Hey Allah ım bu hamilelik bizlere neler yaptırıyor

Benimde kizim olacak bir kere bile kusmadim canim bulanti bile bilmedim dogru durust

Günaydın kese için biraz erken sanki

Canım ilk kızımda hamileliğin başında hafif bulantı yaşadım uzun sürmedi kusma hiç olmadı ama bu kızımda 20 hafta boyunca bulantı ve kusma yaşadım.muhtemelen bunun cinsiyetle alakası yok.doktorum hamilelik hormonların değişmesi vücudun değişen hormonlara uyum sağlamaya çalışıyor her hamileliğinde farklı tepkimeler verebilir ya da aynıda olabilir dedi

Evet cnm kız benim bebiş. Ama öbür iki kızımda daha çok kusmustum, felaketi... Ne yesem çıkıyordu simdi idare ediyorum.
Sanırım seninki daha küçük cinsiyeti belli değil demi daha

Kız normalde bile makarnanın yanında ekmek yiyemem ben. ekmekle makarnada nedir Hey Allah ım bu hamilelik bizlere neler yaptırıyor
Valla bende hic yemem makarnanin yaninda ekmek. Hic yemedimde. Ama felaket bi istah var o degilde kendimi simdi yine tarttim. 600 gram eksik glsterdi. cok degisik birsey bu hamilelik. Bi alip bi veriyorsun.

Benimde cekiyor canim sicacik ekmege bir suru tereyagi surmek geliyor icimden ama suan calisiyorum eve gidince ilk isim o
Ya tereyagi hic yemedim varya simdiye kadar hamileligim boyunca. Midemi bulandiriyor midem almiyor niyeyse tereyagini. o degilde ben nutellaya asik olan bir insandim. 4 ay boyunca tiksindim görmek bile istemedimmide bulantisi gecti ama su an böyle aklima bile gelmiyor. Yersem yerimde canim hic istemiyor. Cidden cok degisik. Bi aksamlari 2 3 parca cikolata canim istiyor o kadar. Hamilelikten önce offf bi cikolata yerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…