2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Alışveriş listesi yapan oldu mu acaba? Varsa paylaşabilir misiniz? İlk bebek malum ne gerekli ne değildir tecrübeli annelerimizde var burda. Biraz listelenelim

Alışveriş listesi yapan oldu mu acaba? Varsa paylaşabilir misiniz? İlk bebek malum ne gerekli ne değildir tecrübeli annelerimizde var burda. Biraz listelenelim
Ben yaptım canım alışveriş değil hastane çantası listesj
Meryem ana otu
Hurma
Çerez
Zemzem
Şu şişesi
Elbise pijama
Normal pijama ve corap
Emzirme sütyeni atleti, iç çamaşır
Hasta bezi depend
Banyo terliği ve normal terlik
Bebek icin
Kışlık yazlık battaniye
Bebek bezi
Islak mendil
Alt açma bezi
Müslin bez
Sıcak su torbasi
Göğüs pedi
3 bebek takımı
Ağız mendili

Sindirim sorununu hep cekmisimdir ama bu gebelkte 5 kati oldu
Ayy hadi ya bende o durum çok nadir görülürdü ama hamileliğimden beri çok sık yaşıyorum o duruma düşmemek içinde ekmek makarna yemiyorum arada bi kaçamak yapsamda çok sık tükettiğim şeyler değil

Ben öteki ay başlayacağım almaya liste olsa çok iyi olacak hiç birşey almadım henüz. Hala bakınıyorum. Ama tecrübelerden yararlanmak isterim gerçekten burda bekliyorum ben de

Gaz problemi olan var mı ben patlayacagim artık insan içine çıkamıyorum gaz çıkartmaktan kızlar afedersiniz bir de öyle kötü kokuyor ki mahvoldum ben Doktoruma söylesem mi yoksa o usgde görür mü zaten utanıyorum da açıkçası

Bende öyleyim. Çok sancilaniyorum. Birden giriyor ağrı karnıma. Çok üşüyor ayaklarım. Evimiz çok sıcak. Hata şu lastiği bile yapıyorum ayaklarıma.

Doktor cnm ne utanmıyorsun. Tabiki de söylemen gerek. Utanma.

Oyle mi demek ki yalnız değilim canım ya bu çok fena birşey hani normal bir gaz değil sanki karnım çok gergin birden ağrı giriyor dediğin gibi ayaklarım da çok üşüyor sıcak su torbası koyuyorum o sıra işte pat pat gidiyor. Eşim de şaşkın normalde ben hiç gaz cikarmam Cook nadirdir. Hatta biraz yap rahatla der ama çıkmaz yani öyle bir problemim yoktur. Yediklerim de gaz yapacak cinsten değil laktozsuz içiyorum sütümü bile acaba bebek bağırsaklara baskı mi yapıyor..

Hamilelikte cok normal cnm. Yani daha agirlastimi ağrılar sızilar başlıcak. Yani şuan en iyi günlerimiz diye bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…