- 5 Ocak 2021
- 2.152
- 2.015
Aynen öyleValla bende hic yemem makarnanin yaninda ekmek. Hic yemedimde. Ama felaket bi istah var o degilde kendimi simdi yine tarttim. 600 gram eksik glsterdi. cok degisik birsey bu hamilelik. Bi alip bi veriyorsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyleValla bende hic yemem makarnanin yaninda ekmek. Hic yemedimde. Ama felaket bi istah var o degilde kendimi simdi yine tarttim. 600 gram eksik glsterdi. cok degisik birsey bu hamilelik. Bi alip bi veriyorsun.
Ayy bende çok severim ama uzun süredir ekmekten ve makarnadan uzağım malum kabızlık çekiyorum ne zmn yesem hep bi sindirim sorunuBenimde cekiyor canim sicacik ekmege bir suru tereyagi surmek geliyor icimden ama suan calisiyorum eve gidince ilk isim o
23+4 82 ile hamile kaldım 86yımKızlar kaçıncı haftadasınız ve kaç kilo aldınız kaç kiloyla hamile kaldınız?
Ben 72’le hamile kaldım şuan 75 kiloyum 3 kilo aldım iyimi sizce 20+2 hafta
Canım ben 55 ile hamile kaldım bugün 22+0 60 kgKızlar kaçıncı haftadasınız ve kaç kilo aldınız kaç kiloyla hamile kaldınız?
Ben 72’le hamile kaldım şuan 75 kiloyum 3 kilo aldım iyimi sizce 20+2 hafta
Haftaya cuma net bir şekilde görürsün 1 haftacık bekle artışlar iyi.Günaydın kızlar
Adet günüm ayın 4 uydü idrar testinde cift cizgiyi verince kan verdim 18.88 cktı ayın 6 sında 59 cıktı 8 inde 167 artışlar gayet güzel bu ptesi 167 çıktı cuma günü yani yarınn doktora gitsem keseyi görebilirmiyim vajinal ultrasondanda olsa dahi ?
Okudum canım allah sifa versinHayırlı Sabahlar kizlar. Babam önemli bi operasyona girecek. Hamişlerin duasi kabul olurmuş bi dua atıyorum onu Rica etsem Allah rızası için üç defa okur musunuz babamin sağlığına kavuşması için
Oyy yerim. Her yeri belli bu prensin. Maşallah. Keşke burdada böyle birsey olsaSelam kızlar detaylı ultrason yapıldı herşey yolunda çok şükür. Çok sevdim ben bu detaylı işini ne güzel heryerine baktı tek tek. Cok ilgiliydi doktor bu da fotoğrafımızz
Keşke canım ya gerçekten çok güzel Bi duyguymuş her yerini gördük ilk organlarına bakıldı sonra yüze Bi geldi direkt gözlerim doldu görünce. Çok değişik bir histiOyy yerim. Her yeri belli bu prensin. Maşallah. Keşke burdada böyle birsey olsa
Oyy maşallah sana çok tatlı ya annesi bu minnoş Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahSelam kızlar detaylı ultrason yapıldı herşey yolunda çok şükür. Çok sevdim ben bu detaylı işini ne güzel heryerine baktı tek tek. Cok ilgiliydi doktor bu da fotoğrafımızz
Benim de 2 kızım var ilkinde çok kustum kg verdim 5 aya kadar sonra kg aldım . İkinci kızda kusmadim hiç kg aldım 3. De kusmadim 11 haft daha belli değil cinsiyeti nub teirosine göre erkek bakalım kısmet ins hayırlısı olsun da bende istiyorum erkek evlat tatmayi a öncelik sağlıklı hayırlı evlat Allah gönlümüze göre versin senin de kısmeti de o varmış şükür edip sagliklisini dileyelimEvet cnm kız benim bebiş. Ama öbür iki kızımda daha çok kusmustum, felaketi... Ne yesem çıkıyordu simdi idare ediyorum.
Sanırım seninki daha küçük cinsiyeti belli değil demi daha
Oy maşallah, gözün aydın canım her şey yolunda demi :)Selam kızlar detaylı ultrason yapıldı herşey yolunda çok şükür. Çok sevdim ben bu detaylı işini ne güzel heryerine baktı tek tek. Cok ilgiliydi doktor bu da fotoğrafımızz
Amin canımm inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimiziOyy maşallah sana çok tatlı ya annesi bu minnoş Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ne güzel Allah sana bağışlasın ins kusmamakcok güzel a işte her gebelik cinsiyette aynı değilBenimde kizim olacak bir kere bile kusmadim canim bulanti bile bilmedim dogru durust
Evet herşey yolunda çok şükür yarın da tetenoz ve şeker için gidicem sağlık ocağına onu da atlattık mı tamamOy maşallah, gözün aydın canım her şey yolunda demi :)
Oy maşallah bebisine ne güzel poz vermiş benimki hep kapatmıştı yüzünü rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımSelam kızlar detaylı ultrason yapıldı herşey yolunda çok şükür. Çok sevdim ben bu detaylı işini ne güzel heryerine baktı tek tek. Cok ilgiliydi doktor bu da fotoğrafımızz
Maalesef Burda yok iki kızım dada tr ye gelmiştik izine, o zmn bende gitmiştim çok güuäzeldi Burda öyle birsey yok... Gelmeyi bile düşündüm ama koronadan korktumKeşke canım ya gerçekten çok güzel Bi duyguymuş her yerini gördük ilk organlarına bakıldı sonra yüze Bi geldi direkt gözlerim doldu görünce. Çok değişik bir histi
Benim de 2 kızım var ilkinde çok kustum kg verdim 5 aya kadar sonra kg aldım . İkinci kızda kusmadim hiç kg aldım 3. De kusmadim 11 haft daha belli değil cinsiyeti nub teirosine göre erkek bakalım kısmet ins hayırlısı olsun da bende istiyorum erkek evlat tatmayi a öncelik sağlıklı hayırlı evlat Allah gönlümüze göre versin senin de kısmeti de o varmış şükür edip sagliklisini dileyelim
Ya sorma benimki de kapattı Bayaa üzüldüm hatta elini kolunu koydu. Hadi onu bi şekilde kalktım hareket ettim tekrar yattım derken hallettik ama yüzünün yarısını kordon kapatıyordu şansımıza kalkıp hareket edince şeklini değiştirdi öyle gördük yüzünüOy maşallah bebisine ne güzel poz vermiş benimki hep kapatmıştı yüzünü rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım