2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kan uyuşmazlığı icin 6 hafta da bir kan veriyorum, hem onun hem de şeker icin dedi ama emin olamadım her yerde 24 dolunca okudum
Kan uyuşmazlığı için iğne yapılıyor bildiğim kadarıyla belki onunla ilgili bilgi verecektir zaten şeker için de 24. haftanın dolmasına az kalmış

Hayırlı günler kızlar. Rüyamda doktora gidiyordum soldaki bebeğin gelişimi durmuş 16 haftada kalmış diyordu bana 😣
Ama nasıl olur daha dün hareket ediyordu diyorum bebek değildir o bu gitmiş diyor. Ay nasıl üzülmüştüm anlatamam rüya olduğunu anlayınca çok rahatladım. Rabbim hayırlara çevirsin inşallah.
Hayir olsunn insallahh

Apartman yöneticisi adamla sözlü kavga ettim hamile halimle gerçekten sınanıyorum heralde rabbim yardımcımız olsun.
Bazı insanlara biraz vicdan diliyorum
Stressiz günlerimiz olur hamilelikte inşallah..

Hayır olsun inşallah bence tersine çok sağlıklı evlatlar olacaklar sürekli bebişleri düşünerek yattığımız için böyle oluyor benim de kasılmalarım olduğu için doktor erken doğumdan korkmuştu rüyamda doğum sancıları başlamıştı ama çok şükür çok saglıklıyız
Ay çok şükür ilk haftalarda olsa koşarak doktora giderdim kalkınca ama biraz dinledim baktim hareket ediyor çok şükür iyi dedim 😊

Ay çok şükür ilk haftalarda olsa koşarak doktora giderdim kalkınca ama biraz dinledim baktim hareket ediyor çok şükür iyi dedim 😊
Çok şükür ben de aynı hareketlerini sürekli takip ediyorum hareket ettikçe şükür bugün de sıkıntı yok diye mutlu oluyorum hayırlısı ile 9 ayımızı dolduralım inşallah

Kaybınız için üzüldüm ben de bebeğimin ikizini kaybettim ama Rabbim birini teselli olarak bize bıraktı ben de çok telaşlıyım ama emin olun o tekmeler öyle bir gelecek ki annem azcık sakin diyeceksiniz yeter ki Rabbim evlatlarımıza sağlık versin
tekmeleri varlığının en güzel cilvesi :)

Apartman yöneticisi adamla sözlü kavga ettim hamile halimle gerçekten sınanıyorum heralde rabbim yardımcımız olsun.
Bazı insanlara biraz vicdan diliyorum
Stressiz günlerimiz olur hamilelikte inşallah..
Hayırdır canım ne oldu? Evet gerçekten bazı insanlara vicdan lazım benim çevremde de var ve sinir olmamak elde değil 😡

Kiyamam sana ya 🤣🤣 anladim.. o dehilde dün aksamdan beridie canim bir somun ekmehi cekiyor. Böyle makarnayla beraber somun ekmegide yemek... tövbe bismillah 🤣🤣 öyle böyle degil yani
Ayyy benimde çok fena pişi çekiyor 😩 ayy kızartıcan yağda yanında domates peynir roka 🤭😱 ay neyse kendimize gelelim 🤣

Selam kızlar 🤗 detaylı ultrason yapıldı herşey yolunda çok şükür. Çok sevdim ben bu detaylı işini ne güzel heryerine baktı tek tek. Cok ilgiliydi doktor 💙 bu da fotoğrafımızz 🤗
Kız maşallah 🧿 ne tatlı yaa şimdiden küçücük burnu yanakları 😍 ayyy bende 3 nisanda giricem heyecanla bekliyorumm

X