- 17 Aralık 2019
- 1.366
- 1.158
- 28
Ins dusuk değildir canm bnm yaa cok uzulurumKızlar cook moralim bozuk kanamam var şuan acileyim galiba düşük yapıyorum bana dua edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ins dusuk değildir canm bnm yaa cok uzulurumKızlar cook moralim bozuk kanamam var şuan acileyim galiba düşük yapıyorum bana dua edin
Aynrn cnmya gerçekten öyle birde forumlarda okudukça okuyasın geliyor meraktan ç.ok fazla şey öğreniyorsun acaba dış gebelikmi kimyasal mı kalp atışı duyulcakmı fln dahada strese girdim
Canım çok mu kanaman Rabbim yardımcı olsun bebeğini sana bağışlasınKızlar cook moralim bozuk kanamam var şuan acileyim galiba düşük yapıyorum bana dua edin
Dua edin kızlar çok moralim bozuk .ağlamamak için kendimi zor tutuyorumIns dusuk değildir canm bnm yaa cok uzulurum
Cnm iiimisinTeşekkürler canım bugün lekelenmem kırmızıya döndü ne yapacağımı şaşırdım
Amin cnmCanım çok mu kanaman Rabbim yardımcı olsun bebeğini sana bağışlasın
Dokrorlar ne dio dogumhaneye cikarip bakmadilar mi beta bakmadilar miDua edin kızlar çok moralim bozuk .ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
Insallah vücudun kisti atıyordur kuzum şimdi nasilsinTeşekkürler canım bugün lekelenmem kırmızıya döndü ne yapacağımı şaşırdım
Yasadiklarim geldi gozumun önüne gurban oldgum rabbim yerin ve gogun tek sahibi allahim kimseyi evladiyle sinama rabbimDokrorlar ne dio dogumhaneye cikarip bakmadilar mi beta bakmadilar mi
Serrum ferritin yok da ferritin var 7.7 cikmis referansi 7 ile 276.8Demirin kaç ki . Serum ferittin gibi bisy yazacak tahlilde
Uzandım dikledim ayaklarımı yatıyorum canım dedim bir kalkayim su mutfağa bakayım eşim çok titiz değildir biraz toparladım yemek yaptım bir kap akşam için ama bir baktım renk kırmızıya döndü hemen yattım eşim geldi bakmaya acile gidelim dedi progestan ignem vardı onu oluruz diye ama başım dönüyor ve midem bulaniyor. Ben normalde canı az olan biri degilimdir yani kötü olsam da iyiyim derim abartiyi nazi hiç sevmem ama bugün gerçekten çok halsizim.Cnm iiimisin
İnşallah oyledir canım ya bilmiyorum ki normalde adetim 5 kasimdi 7 gün sürer onun etkisi mi bilemedim kiInsallah vücudun kisti atıyordur kuzum şimdi nasilsin
Dur bakalım canım hemen üzülme benim de lekelenmem var hem de bir haftadır normal deniyor doktorlar gerekeni yapar emin ellerdesin inşallah rabbim bebegini korusun dualarım seninleDua edin kızlar çok moralim bozuk .ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
Ya niye rezil olasin yaa o aptal doktorun terbiyesizligi keske hemen sikayet etseydin. Nefret ediyorum boyle tiplerden direkt kul hakkina giriyorlar bence.. hic takma kafana ama bi daha da boyle bisey olursa insaaallaahh cok kiz gerekirse sikayet et yaKızlar çok rezil oldum ya tövbe ettirdiler resmen şehir hastanesine randevu almıştım geç kaldık içeri almadılar devlet hastanesine gittim alttan muayene edicem dedi vajinusmus olduğum için baktıramadım seninle uğraşamam başka hastalarım var dedi kimse yoktu telefonuyla oynuyordu sinirle çıktım özele gittim karından baktı 5 haftalık dedi çok sinirim bozuldu ya çok zor gebelik ya insanı soğutuyorlar resmen eşimde para gitti diye sinir etti iyice bunaldım ya
İnsaallah su anda her sey yolundadirAmin cnm
İnsaallah kist atiyosundur canimUzandım dikledim ayaklarımı yatıyorum canım dedim bir kalkayim su mutfağa bakayım eşim çok titiz değildir biraz toparladım yemek yaptım bir kap akşam için ama bir baktım renk kırmızıya döndü hemen yattım eşim geldi bakmaya acile gidelim dedi progestan ignem vardı onu oluruz diye ama başım dönüyor ve midem bulaniyor. Ben normalde canı az olan biri degilimdir yani kötü olsam da iyiyim derim abartiyi nazi hiç sevmem ama bugün gerçekten çok halsizim.
İnşallah oyledir canım ya bilmiyorum ki normalde adetim 5 kasimdi 7 gün sürer onun etkisi mi bilemedim ki
Böyle kist atanlar varmış ama daha önce hayatım boyunca hiç kist oluşmadı bende tertemizdi ya. Gonal f yumurta büyütürken kist olmuş işte bazıları Allah'ım bebeğimi korusunnİnsaallah kist atiyosundur canim
Dur bi canım sakin ol hemen panik yapma, bi kan sonucunu bekle stress yapma. Bak ben iki kez hastaneye yattım okadar kanamam oluyordu ki 1 saate ped doluyordu ama doğdu oğlum şuan 17 aylık. Şuanda tek yapman gerek bol dua ve sabırKızlar cook moralim bozuk kanamam var şuan acileyim galiba düşük yapıyorum bana dua edin
Allahin izniyle biseycik olmaz insaallah ya icini ferah tut arkadasim demek ki boyle boyle atican vucuttan o kistleriBöyle kist atanlar varmış ama daha önce hayatım boyunca hiç kist oluşmadı bende tertemizdi ya. Gonal f yumurta büyütürken kist olmuş işte bazıları Allah'ım bebeğimi korusunn
Amin cnm ama devlete geldim bakalım ilgilenmezler özele gidicemDur bakalım canım hemen üzülme benim de lekelenmem var hem de bir haftadır normal deniyor doktorlar gerekeni yapar emin ellerdesin inşallah rabbim bebegini korusun dualarım seninle
Amin cnm insallahDur bi canım sakin ol hemen panik yapma, bi kan sonucunu bekle stress yapma. Bak ben iki kez hastaneye yattım okadar kanamam oluyordu ki 1 saate ped doluyordu ama doğdu oğlum şuan 17 aylık. Şuanda tek yapman gerek bol dua ve sabır