2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar doktor bana hem progestan iğne(haftalık) hem de hap (günde 2 ) verdi. Bu normal mi böyle olan var mı. Progestan sarhoş gibi yaptı beni canlı dersim var derste uyuyacağım neredeyse dakikada bir esniyorum çok halsizim. Normal mi bu. Karnım da çok ağrıyor aynı adet olacakmisim gibi. lekelenmem hala devam ediyor progestanin bunu kesmesi gerekmez mi
Ne zaman başlamıştın ilaca arkadaşım kesmesi lazım ama daha yeni başladıysan biraz geçmesi gerek bide vajinal alınan progestan daha çabuk etki gösteriyormuş yan etkisi daha az oluyormuş oral alınan hapa göre, biraz bekle bence lekelerin devam ederse bir doktorunla görüş ama kötü bişey olucağını sanmam arkadaşımın ilk 3 ay lekelenmeyle geçmişti oda senin gibi iğne kullanıyordu şimdi tosunu var kucağında 🙃

Ne zaman başlamıştın ilaca arkadaşım kesmesi lazım ama daha yeni başladıysan biraz geçmesi gerek bide vajinal alınan progestan daha çabuk etki gösteriyormuş yan etkisi daha az oluyormuş oral alınan hapa göre, biraz bekle bence lekelerin devam ederse bir doktorunla görüş ama kötü bişey olucağını sanmam arkadaşımın ilk 3 ay lekelenmeyle geçmişti oda senin gibi iğne kullanıyordu şimdi tosunu var kucağında 🙃
Cuma günü başladım canım insallah dediğin gibi olur annem bende normal adet görmüş genetik de olabilir 🙏

Cuma günü başladım canım insallah dediğin gibi olur annem bende normal adet görmüş genetik de olabilir 🙏
Evet evet ben böyle şeylerde genetiğe çok inanırım içini ferah tut zaten yeni başlamışsın bir problem olmaz ama progestan çok kötü yapar ayakta falan dikkat et bir yerlere düşme Allah korusun

Ben hala saglik ocagina bildirmedim. Saglik ocagimi baska yere aldirmistim gecen ay simdi geri almiyorlar tam rezillik oldu ya.

Benim demirim dusuk, b vit sinirda, tshim 3.5 cikmisti ama tshin yuksek dememisti ekimin ilk haftasiydi ama gebe kalmadan once 2.5 alti olmaliymis tam da hamileligimin ilk gunu ya da 2. gunu kan vermis olmaliyim hesaplamalarima gore. Sonra doktorum gordu degerleri bisey demedi. Bir sey olmaz insallah degil mi.. Bugun yarin bildiricem saglik ocagina, haftaya da kan veririm tekrardan. Sadece 2 gun kan aliyolar haftada.

Demir ilaci sonra dedi asıl doktorum.
Baska bi doktor da bulanti yapar demir hapi ilk 3 ayda vermiyorum zaten onemli olan hemoglobin seviyen artik depon dolamaz dedi. Gercekten ben hamileligi ogrenince 3 gun demir ictim cunku normalde icecektim depolar dolsun diye, hayatimda boyle bulanti yasamadim sizi etkilemek istemem de. 1 gun de benexol ictim. Saglik ocagindaki yazmisti. Sordum doktorlar bu yaziliyo zaten dedi. Prospektusunde gebelikte icilmez yaziyor. Anlamadim gitti.
Demirin kaç ki . Serum ferittin gibi bisy yazacak tahlilde

Kızlar çok rezil oldum ya tövbe ettirdiler resmen şehir hastanesine randevu almıştım geç kaldık içeri almadılar devlet hastanesine gittim alttan muayene edicem dedi vajinusmus olduğum için baktıramadım seninle uğraşamam başka hastalarım var dedi kimse yoktu telefonuyla oynuyordu sinirle çıktım özele gittim karından baktı 5 haftalık dedi çok sinirim bozuldu ya çok zor gebelik ya insanı soğutuyorlar resmen eşimde para gitti diye sinir etti iyice bunaldım ya 😔😔😔

Kızlar çok rezil oldum ya tövbe ettirdiler resmen şehir hastanesine randevu almıştım geç kaldık içeri almadılar devlet hastanesine gittim alttan muayene edicem dedi vajinusmus olduğum için baktıramadım seninle uğraşamam başka hastalarım var dedi kimse yoktu telefonuyla oynuyordu sinirle çıktım özele gittim karından baktı 5 haftalık dedi çok sinirim bozuldu ya çok zor gebelik ya insanı soğutuyorlar resmen eşimde para gitti diye sinir etti iyice bunaldım ya 😔😔😔
Vay terbiyesiz doktor demek seninla uğraşamam dedi ha. Kimle uğraşacakmis acaba 😡

Sikayet et gzum oyle sey mi olur yaa ne demek ugrasamam babanin hayrina oturmuyorsun orda deseydin hmn ilgili yerlere sikayet et bnm 2 doktrom var suan biri ozel biri devlet allah razi olsu hic bi problem yasamadm ikiside once hal hatr sorarlar biraz sohbet ederz sonra muayene olurum ve ben kucuk bi sehirde yasiyorum ozel icin baska bi sehire gdiyorum o nasil bi doktormus ki ugrasamm demis

X