2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Rabbim arkada kalanlara sabır versin inşallah Dikkatli olmak lazım tabi ama işte kolay değil yaşananlar sürekli takipte kal yükselmemesine dikkat et.kardeşin kaç yaşındaydı canım bir rahatsızlığımı vardı.yanlış anlama nolur belki konuşmak iyi gelir sana.gerçekten çok üzüldüm

Banada ayrıntılıya gir gel demişdi sağlık ocağı bu ay gircem daha ayrintili ultrasyona 2doz mu yapılıyomuş tetanoz tek doz sanıyodum
İlk gebelikte 2 doz canım 2.gebelikte de ilk çocuğunun yaşına göre 1 yada 2 doz olarak değişiyor

Yoo onlar zaten arıyorlar onların işi bu aradiklarin gidersin bu haftalarda kan ve idrar tahlili istiyor dosya eklemek için
Canım özel hastaneye gidersen sağlık ocağına kendin bildirmen gerekiyor.devlete gidersen onlar sağlık ocağına bildiriyor ona göre sağlık ocağı arıyor seni.ben ilk gebeliğimde özele gidiyordum tek bir doktorda kalmayayım diye başka doktorlarda denedim tabi devletede gittim oraya gidince söylediler sağlık ocağına bildiriyoruz diye 15haftalık falandım yanlış hatırlamıyosam öylelikle sağlık ocağı aradı beni 3 hafta sonra aşon var gel diye.bu gebeliğimdede çocuğu aşıya götürüp getirdikçe dediler olurda gebelik başlarsa haberimiz olsun arayın bizi diye.

Normalde aclık tokluk nasıl cıkıyor peki bu haftalarda canım

Başınız sagolsun eminimki cok zor bi acıdır, mekanı cennet olsun kardeşinizin

Canım başınız sağolsun Allah sabırlar versin. Mekani cennet olsun. Çok üzüldüm

Yuz yuze egitime de baslyck msnz?

Cok üzüldüm ya Allah sabir versn. Tuh ya

Kızlar detaylı da bitti çok şükür tetanoz var. 24.haftada şeker yüklemesi (inşallah gerek kalmaz) önümüzde başka neler var. Alışveriş ve bebek odası dizmek için çok mu erken neler yapıyorsunuz hazırlık olarak yavaş yavaş bir yerden başlamak lazım ama çok tecrübesizim. Gereksiz alışveriş yapmış olmak istemiyorum evet hevesliyis bbebek için birikim de yaptık ama bazen çok uçuk fiyatlar görüyorum enayi gibi hissediyorum kendimi

Tabii hemen yazarım buraya moralim çok bozuldu benim de. Ama bunu hamilelere yapmazlar diye düşünüyorum sonuçta hala bitmedi covid
Merhabalar ben sağlık bakanlığına bağlı çalışıyorum. Genelge yayınladı bugün sağlık bakanlığı 24-32.haftalarda hamileler idari izinleri devam diye. Bence hala netleşmediyse bir sorun kurumumuza eminim tüm gebelere aynıdır izin

Canım eğer bir çırpuda herşeyi alır koyarım diyorsan daha erken ama peyderpey alayım dersen başla derim ki benim bir 10 lu hastane çıkışı kaldı geri kalanı hep tamamladım sayılır.

Ben şeker yüklemesi yaptıracağım canım annem şeker hastası. Sonrasında da 28. Hafta da kan uyuşmazlığı iğnesi olacağım. Ben bebek odası almadım daha çocuk odamız boş oraya nisan gibi dolap yaptıracağım anne yani beşik, puset ve bebek arabasını aldik:) E bebek te indirim varken baya bir şey de almıştık iyi olmuş

Canım eğer bir çırpuda herşeyi alır koyarım diyorsan daha erken ama peyderpey alayım dersen başla derim ki benim bir 10 lu hastane çıkışı kaldı geri kalanı hep tamamladım sayılır.
Kuzum sen tecrübelisin hastane çantamız icin özellikle neler almalıyız ? En acil neler alınması gerekir

Benim de belirtiler var ailede öykü de var ama tanık olmadım çevremde kimse yaptırma taraftarı degil o yüzden çok sıcak bakmıyorum doktorumu dinliycem. Ben daha hiç bir sey almadım yavaş yavaş başlamak lazım bebek arabası puset hangi marka aldın memnun musun diycem ama olsun illaki bakip inceledin sonuçta tecrübelerini bizle paylaş
Bir çırpıda bitmez gibi geliyor aceleye getirmek saçma. Bu an için çok bekledik herşey içimize sinsin istiyorum dediğin gibi başlayacağım yavaş bu ay

Neler aldınız ben hic bisey almadim daha teyzelerinin aldiklari anneannesinin aldiklari var tek birde babasi bir tane elbise aldi

Kizlar aklima takildi soran oldumu daha once bilmiyorum bebek odasi yapacakmisiniz bebeginize yoksa yasinda mi yapacaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…