2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Hmm aslında bişey almamışsınki canım ama diyetle ilerlemek daha iyi tabiki yemen gerekeni bebeğe yarayacak olan yiyecekleri bilerek ilerlemek güzel olur 😊
Evettt sadece bebek alıcakmış bu çok mutlu etti beni çünkü gebeliklerinde 20 kilo alan bile var ama bebeği zayıf doğan bir sürü kadın var aslında onun için gittim yediğim şeyler bebeğime yarasın 🥰
Hmm aslında bişey almamışsınki canım ama diyetle ilerlemek daha iyi tabiki yemen gerekeni bebeğe yarayacak olan yiyecekleri bilerek ilerlemek güzel olur 😊

Kızlar çok şükür okula yazı gelmiş 🤩

Eklentiler

• 4744F345-BFC6-4CF1-98D3-374F45BA32F6.png
    4744F345-BFC6-4CF1-98D3-374F45BA32F6.png
    166,8 KB · Görüntüleme: 80
Evettt sadece bebek alıcakmış bu çok mutlu etti beni çünkü gebeliklerinde 20 kilo alan bile var ama bebeği zayıf doğan bir sürü kadın var aslında onun için gittim yediğim şeyler bebeğime yarasın 🥰
Kesinlikle canım iyi düşünmüşsün 🥰

Teşekkür ederim doğrudur ilk bebeğim acemiyim doğal olarak kasılmaların arası sık ve süresi uzundu bide tüp bebek olduğu için doktorum fazla titizleniyor yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ihmal etmeyin en ufak bişeyde mutlaka arayın dedi ki bebeğim ikizdi ve 8.haftamızda birinin kalbi durdu bunu da kaybetme riskimiz vardı o yüzden herşeyi risk olarak görüyor doktorum
Insan korkuyor ve birazda pimpirikli oluyor.
Biraz rahat ol cnm. Allah bilir. Yani yasıcak bebek ne olursa olsun yine yaşar. O yüzden hamileliğin tadını çıkart. Fazla kendi bedenini dinleme.
Şuan en güzel zamanımız 😉

Insan korkuyor ve birazda pimpirikli oluyor.
Biraz rahat ol cnm. Allah bilir. Yani yasıcak bebek ne olursa olsun yine yaşar. O yüzden hamileliğin tadını çıkart. Fazla kendi bedenini dinleme.
Şuan en güzel zamanımız 😉
Aynen insan korkuyor ama haklısınız şuan en güzel zamanlarımız tadını çıkarmak lazım Rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Biz bugun valilikden izin gelmeden valinin sosyal medyasinsan paylasimi ile isyerine cagrildik cok komik sekilde ama normal zamanda saatleri cektiklerinde resmi yazi beklerlerlerdii biz zaten donusumlu muahbetinde calismiyoruz ama su hamileleik izni kaldirilmasa cok guzel olacak
İşte cagrilmamaniz gerekiyordu.. biraz önce yazı düştü. Bizim ilde sabah 8 akşam 5 oldu eskisi gibi. Bari sabah 9 yapsalardi vicdansizlar 😁 😔😔 cocuklarimiz bizden sonra okula gidiyor. Kızım evde tek başına servis bekliyor, acaba servise bindi mi binmedi mi diye her sabah panik olmalarim başlayacak gene. En çok da ona üzülüyorum 😣

Bebegim sagda canım basta suanda kafssı falan gene sagda tekmeleri solda erkek bebegimde🥰
Benimkide sağda tekmeler genelde solda ama degisebiliyorda arada. 1 haftadır güçlü hissediyorum çok hareketli olacak oğlum galiba her yattığımda tekmeliyor gün içinde 😅

Kızlar çok şükür okula yazı gelmiş 🤩
Çok şükür icim rahatladı. Bi an normalleşme derken koronayı normallestirecekler herhalde dedim.
E 24-32 arası yazıyor benim doğum iznim 30.haftada başlayacak. Acaba o 2 haftayı da idari izinden saydırıp doğum sonrasına ekleyebiliyor muyum?

:KK70: malesef canım. hele bu da oğlan olduğu için, bi kız bi erkek neyimize yetmiyor der çıkar :) keyfine de düşkün beyefendi. anne baba yok neyimize bizim 3. çocuk der. çünkü şimdiye kadar hep bunu diyordu :KK45:
Adem güneşin bir yazısı vardı az kardesli aileler torunları bile dar bir aileye mahkum ediyorlar diye.hala dayı teyze yok. Bende 34 um ikinci olacak nasipse uslu olursa bebeğim düşünüyorum 3. Yu bakalım 🙈

Çok şükür icim rahatladı. Bi an normalleşme derken koronayı normallestirecekler herhalde dedim.
E 24-32 arası yazıyor benim doğum iznim 30.haftada başlayacak. Acaba o 2 haftayı da idari izinden saydırıp doğum sonrasına ekleyebiliyor muyum?
Evet ya korkutular. onu bilmiyorum ama eklenemez sanırım diye düşündüm

Bizler asi olamayacak tek grubuz.dogumdan sonra emzirme döneminde bile yapılmıyor asi.
24.hafta iznini kaldırmak saçmalık olur.
İnanin bugun istanbulda hic olmayan trafik vardi herkes sokaklara akın etmis bir günde hastaligi bitirdiler kafalarinda . Cok moralim bozuk gercekten bizi umursayan yetkililer olur umarim

İnanin bugun istanbulda hic olmayan trafik vardi herkes sokaklara akın etmis bir günde hastaligi bitirdiler kafalarinda . Cok moralim bozuk gercekten bizi umursayan yetkililer olur umarim
Ben de ankaradayım.15 güne burada da vakalar iyice patlar gecen yaz olduğu gibi.
Millet kudurmuş gibi ya onların ceremesini biz cekiyoruz

X