Yok 72 hamile kaldım 4.5 aylık olduk 73 olmuşumNeden diyete başlıyosun canım çok mu kilo aldın yoksa şekerle ilgili bir durummu var
Hadi bakalım bende inşallah öğrenirim gittiğimdeBende en son 15 te gitmistim hersey yolundaydi. Bide cuma girrim randevum yoktu hafif agridan dolayi. Ordada hersey yolunda dedi ☺☺☺ bende haftaya pazartesi. Cinsiyeti ögrnicez insallah
Çok sevindim çok şükürGecti canım ama olabiliyormuş bu haftalarda da
Bende mi gitsem acaba ben zaten kilolu hamile kaldım şimdiden 2 -3 kilo aldımYok 72 hamile kaldım 4.5 aylık olduk 73 olmuşumama doktorum 6 aydan sonra en fazla 8 ila 10 kilo alıcaz demişti o yüzden direk diyetisyene geldim kendim
Hmm aslında bişey almamışsınki canım ama diyetle ilerlemek daha iyi tabiki yemen gerekeni bebeğe yarayacak olan yiyecekleri bilerek ilerlemek güzel olurYok 72 hamile kaldım 4.5 aylık olduk 73 olmuşumama doktorum 6 aydan sonra en fazla 8 ila 10 kilo alıcaz demişti o yüzden direk diyetisyene geldim kendim
Biz bugun valilikden izin gelmeden valinin sosyal medyasinsan paylasimi ile isyerine cagrildik cok komik sekilde ama normal zamanda saatleri cektiklerinde resmi yazi beklerlerlerdii biz zaten donusumlu muahbetinde calismiyoruz ama su hamileleik izni kaldirilmasa cok guzel olacakama bi yazı düşmesi gerekiyorki öyle gidesin. burda da şuanda bazı kişileri zorla 5 e kadar tutacaklarını duyduk mesela. ama öyle bir yazı düzmeden valilikten bize bi yaptırım uygulamamaları lazım. kim yazdı yukarıda hatırlamıyorum ama değişiklik olan konulardan bahsedilmiş dünkü konuşmada. konuşulmayan konularda bi değişiklik yok demektir. yani ben kendimi öyle avutuyorum
1 kilo almışsın süper. Ben 4 kilo aldım.67 oldum. Asıl son aylarda çok alınıyo zaten daha dikkatli olmak lazım. Ilkinde 67 ile doğuma gitmiştim bunda nasil olcak bakalım.Yok 72 hamile kaldım 4.5 aylık olduk 73 olmuşumama doktorum 6 aydan sonra en fazla 8 ila 10 kilo alıcaz demişti o yüzden direk diyetisyene geldim kendim
21 haftalık oluyosun canım ideal. Ben 19+5 te gitmiştim erken demişti perinatolog.Bu arada kızlar bende cumaya detaylı için randevu aldım cuma 20+6 olcaz erkenmi sizce ?
Ne guzel doktorlar var. Ben soru bile sorarkn cekinyorumTeşekkür ederim sağolsun doktorum sohbet etmek için bile arayabilirsiniz dedi işin şakası tabi ama en azından arayıp sormak ihmal etmemek lazımmış
Erken değil ben 19+6 da yaptırmıştım detaylıyıBu arada kızlar bende cumaya detaylı için randevu aldım cuma 20+6 olcaz erkenmi sizce ?
Tmm canım teşekkür ederim21 haftalık oluyosun canım ideal. Ben 19+5 te gitmiştim erken demişti perinatolog.
Teşekkür ederim canımErken değil ben 19+6 da yaptırmıştım detaylıyı
Sağolsun doktorum çok iyidir ama şöyle bir durum var benim bebeğim tüp bebek özel bir tüp bebek merkezinde tedaviye başladım pozitifi gördükten sonra da aynı yere devam ettim doktorumu değiştirmedim eşimle benim kadar hatta daha fazla emek verdi bebeğimiz için Allah ondan razı olsun o yüzden gece gündüz en ufak bişeyde ara diye tembihliyorNe guzel doktorlar var. Ben soru bile sorarkn cekinyorum
Güzel heyecanlar bunlar günleri hatta saatleri dakikaları sayıyoruz bebişlerimizi görmek için hayırlı güzel sağlıklı haberlerini alırsınız inşallahTeşekkür ederim canımbakalım cumaya kadar vakit nasıl geçecek benim için
Evet yaa ama şimdi çıktım 75 olmuşum liste verdi bakalım1 kilo almışsın süper. Ben 4 kilo aldım.67 oldum. Asıl son aylarda çok alınıyo zaten daha dikkatli olmak lazım. Ilkinde 67 ile doğuma gitmiştim bunda nasil olcak bakalım.
Aynen yaNe guzel doktorlar var. Ben soru bile sorarkn cekinyorum
Bende kilolu hamile kaldım o yüzden gittim sen değil bebek alıcak artık dedi inşallahhBende mi gitsem acaba ben zaten kilolu hamile kaldım şimdiden 2 -3 kilo aldım
Bizler asi olamayacak tek grubuz.dogumdan sonra emzirme döneminde bile yapılmıyor asi.Normalleşilecek diye olan biz gebelere olacak heralde umarım izinleri yakıp çağırmazlar