- 28 Aralık 2019
- 593
- 560
- 31
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #1.361
hoşgeldiniz :) hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)Merhaba bende katıldım aranıza son adet tarihim 8 Nisan daha dün öğrendim hamileliği mi 6 ve 3 yaşında 2 oğlum var bakalım 3. Bebeğim ne gelecek hepinize hayırlı olsun bebişleriniz
Hoşbuldummerhaba aramıza hoşgeldin:) benim de 10 nisan ultrasonda çıktı mı acaba sizin?
Oluyor canım maaalesefHanımlar benim kasık ağrım var çok şiddetli olmasa da rahatsız edici düzeyde. Sizde de oluyor mu bu sancı
Gözün aydın canım benimde aynıselam kizlar
doktordan geldim. 6+4 haftalik hamileyim.bebegi de gorduk kalp atisinida duyduk. genel bir kan tahlili ve idrar tahlili istedi. Onlari verdim. sonraki randevum 9+4 haftada olacak
Hosgeldin vanim benmde 12 nisan aramizda 1 gun varMerhabalar gruba yeni üye geldison adet tarihim 11 Nisan inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
Balkizin_annesiii - 27- 02.01.2021 - |
Yok canım kötü düşünme lütfen normal bunlarKizlar yardımcı olur musunuz acaba acill. 6. Haftam bastm çok kötü iştahsizlik karın ağrısı fln yaşadm başımı kaldiramadm 1 hafta sürdü 7 biti şuan 7+2 ama 3-4 gündür tüm belirtiler bittik yemek yiyorum enerjigm uyuyorum fazla tuvalete çıkmıyorum acil cevp verirmisnz ?. Buarada hastaneye gittgmzde 5+6 di doktor kese var bebek deyince onu 2 hafta snra gel görürüz ddi sorun yok ddi napmam lazm boş gebelik mi acaba ağrım veya kanamam lekenmede olmadı bilgisi olan yazarmi ??
Deli olacm resmen randevum ayin 20 de ama belirti olmadığı için içim içimi yiyor sabahtan araştrma yapıyorum boş gebelik lekenme yda kanaama oluyormuş bnde yok şükür ama neden çok kötüyken birden iyi oldumYok canım kötü düşünme lütfen normal bunlar
Hayır hayır gayet normal hiç sıkma tatlı canınıDeli olacm resmen randevum ayin 20 de ama belirti olmadığı için içim içimi yiyor sabahtan araştrma yapıyorum boş gebelik lekenme yda kanaama oluyormuş bnde yok şükür ama neden çok kötüyken birden iyi oldum
Yok bende duyulmadı demedi henüz gitmedim çünkü sadece üzüldgm şey çok kötüyken abdest bile alırken sudan midem bulanirken neden 3-4 gündür hissetmiyorum bişi kafam ona takikHayır hayır gayet normal hiç sıkma tatlı canınıbenim geçen hafta kalp sesi duyulmadı ama çoğu arkadaş o zamanda duymuş benimki geç döllenme olduğu için biraz geç geliyo
evet ilk haftalarda cok agri oluyor malesefHanımlar benim kasık ağrım var çok şiddetli olmasa da rahatsız edici düzeyde. Sizde de oluyor mu bu sancı
28 yaş 9 Ocak 2021 cnmkızlar liste yapıyorum 2021 ocak anneleri bana Kullanıcı adınız - yaş - tahmini doğum tarihiniz ileridede cinsiyet yazıcaz
Balkizin_annesiii - 27- 02.01.2021 -
Öncelikle sakin ol canım. Kontrol zamanını bekle. Umarım herşey yolundadırKizlar yardımcı olur musunuz acaba acill. 6. Haftam bastm çok kötü iştahsizlik karın ağrısı fln yaşadm başımı kaldiramadm 1 hafta sürdü 7 biti şuan 7+2 ama 3-4 gündür tüm belirtiler bittik yemek yiyorum enerjigm uyuyorum fazla tuvalete çıkmıyorum acil cevp verirmisnz ?. Buarada hastaneye gittgmzde 5+6 di doktor kese var bebek deyince onu 2 hafta snra gel görürüz ddi sorun yok ddi napmam lazm boş gebelik mi acaba ağrım veya kanamam lekenmede olmadı bilgisi olan yazarmi ??
Temmuzz yaş 30 tahmini doğum tarihi 12 ocakkızlar liste yapıyorum 2021 ocak anneleri bana Kullanıcı adınız - yaş - tahmini doğum tarihiniz ileridede cinsiyet yazıcaz
Balkizin_annesiii - 27- 02.01.2021 -
Anormal bir durum olmasın daevet ilk haftalarda cok agri oluyor malesef
Bugün ilk kez doktora gittik
5+3 olmuşuz.Haftaya kalp atışları için cagirdi.Hadi bakalım:)
Sezeryan sonrasi normal doğum diye yola çıktık doktorumuzla nasipse bakalım:)
tahmini doğumu 14 ocak