- 10 Haziran 2011
- 863
- 629
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #1.341
Evet canım ama ben 4.gün gecikmeyle test yapıp öğrenmiştim canımadetinizden 8 gün mü geçti?
Aynen canım çok sağolsalı gününe göre çok iyi
Teşekkürler canım doktorda 27 mayısta gel hem keseyi belki kalp atışınıda duyarız dedi.Ama değerin gayet güzel yükselmiş dedigayet iyi canim bence haftaya da keseyi gorursun☺
Merhaba hoşgeldin canım.Hayırlısı olsun Rabbim sağ salim kucağına vermeyi nasip etsin inşallah canımMerhaba bende aranıza katılabilir miyim ☺ 30 mart son adet tarihim bir kızım var 13 bucuk aylık. Sürpriz oldu bizede virüs vs çok korkuyorum bir yandan da
İnşallah canım seninde herkesinde tüm isteyenlere nasip olsun. Senln ilk bebeiş miMerhaba hoşgeldin canım.Hayırlısı olsun Rabbim sağ salim kucağına vermeyi nasip etsin inşallah canım
Yok canım benimde bitane 10 yaşında oğlum var o doğduğundan beri tedavi görüyordum olsun die olmadı nasip şimdiyeymiş canım bizede çok büyük süpriz oldu canımİnşallah canım seninde herkesinde tüm isteyenlere nasip olsun. Senln ilk bebeiş mi ☺
Hoş.geldin maşallah bir tecrübeli anne dahaMerhaba bende aranıza katılabilir miyim ☺ 30 mart son adet tarihim bir kızım var 13 bucuk aylık. Sürpriz oldu bizede virüs vs çok korkuyorum bir yandan da
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahYok canım benimde bitane 10 yaşında oğlum var o doğduğundan beri tedavi görüyordum olsun die olmadı nasip şimdiyeymiş canım bizede çok büyük süpriz oldu canım
Hayırlı olsun.zor olur ama bir yandan da birlikte büyür derler..Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba bende aranıza katılabilir miyim ☺ 30 mart son adet tarihim bir kızım var 13 bucuk aylık. Sürpriz oldu bizede virüs vs çok korkuyorum bir yandan da
tebrikler aramiza hosgeldinizMerhaba bende aranıza katılabilir miyim ☺ 30 mart son adet tarihim bir kızım var 13 bucuk aylık. Sürpriz oldu bizede virüs vs çok korkuyorum bir yandan da
Hoşgeldin canım gözün aydın sağlıkla gelsin :) benimde bir kızım var 4 yaşında :)Merhaba bende aranıza katılabilir miyim ☺ 30 mart son adet tarihim bir kızım var 13 bucuk aylık. Sürpriz oldu bizede virüs vs çok korkuyorum bir yandan da
Hoşgeldin canım.Hayırlısı olsun inşallahMerhabalar gruba yeni üye geldison adet tarihim 11 Nisan inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
Hoşbuldum amin inşallah canımHoşgeldin canım.Hayırlısı olsun inşallah
Hayırlı olsun maşallah tecrübelisin ne güzel. Benim ilk olacakMerhaba bende katıldım aranıza son adet tarihim 8 Nisan daha dün öğrendim hamileliği mi 6 ve 3 yaşında 2 oğlum var bakalım 3. Bebeğim ne gelecek hepinize hayırlı olsun bebişleriniz
merhaba aramıza hoşgeldin:) benim de 10 nisan ultrasonda çıktı mı acaba sizin?Merhabalar gruba yeni üye geldison adet tarihim 11 Nisan inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi