2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canım ben istememe rağmen planlı gebelik olmasına rağmen haberi alınca bi keşke olmasamıydı dedim kızım küçükmü dedim (4yaşında) onu ihmal edermiyim dedim. Ama bugün kalp sesini duyunca açıp açıp bakıyorum kağıda hala alışabilmiş değilim ama zamanla kendini belli ettikçe alışıcaz

Bende bu moddayim valla ama benm kizim kucuk o yuzden kendimi sucluyon. Ilkine hamile kalmak icin 1 yil bekledik. Ikincisidr olmaz die korunmadim ama oldu iste .

Rahatlatıcı cevabınız için teşekkür ederim .Mümkün olduğunca daha da dikkat ediyorum. Aklım hep orada benim sonum da ablanızın ki gibi olur umarım.

İstanbulda Tüp bebek öncesi genetik yapıldı . Pıhtılaşma sorunu çıktı. İğne şeklinde uzun bir süre kullandım . Bu gebelik spontane oldu. Ağızdan kan sulandırıcı kullanmaya başlayınca lekelenme başladı kestiler. Progestan kullanmaya başladım.

Merhaba hanımlar bende 6 haftalık hamileyim , bu gün doktor kontrolünde kese 5 haftalık ama bebek gözükmüyor boş gebelik ihtimali var dedi doktor, siz beş haftalıkkken bebeği görebildinizmi?

Doktor çok erken telaşlandırmış gibi hissetsemde ,içim rahat etmiyor .tabi bide benim 1 haftadır çok kusmam ,ağzıma yiyecek koyamama durumum vardı. bu gün bir anda yemeye başladım .iyice kendimi şüpheye itiyorum ,çünkü bu ikinci hamileliğim 5 yaşında oğlum var, onda dokuz ay mide bulantısı yaşamıştım ,

Her hamilelik bir olmaz canım bende kızımda 8. Haftada başlamıştı bulantı şimdi 5. Haftada başladı . Bencede doktor erken telaşlandırmış gibi geldi banada belki geç döllenmedir

Aynen bizimde süpriz canım 10 sene uğraş olmasın.Artık bitti istemiyorum dediğim anda hamile olduğumu öğrendim.Allahtan benimde eşim aynı çok olumlu ağla iyice dök içini bana dio rahatlarsın dio inşallah biranönce düzeliriz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…