- 8 Temmuz 2019
- 4.302
- 5.337
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #1.301
2 günde bi iki katı dedikleri için perşembe akşamı 300 civarı bugün de 400 gibi bişey olması beklenebilir. Ama %60 artış yeterli diyenler de var. İnşallah yükseltmiştir.Bende birazdan hastaneye gidicem randevum var tekrar kan vericem kızlar,Salı akşamı 151.7 di değerim tahminen bugün kaç olması gerekiyo
Bende de bulanti vs yok simdilik . Tam tersi okadar acikiyorum ki midem kaziniyor gibi oluor sanki birsey yemessem acliktan ölecekmis gibi oluyorum birde bütün gün uyuyorummidem bulansads fazla kilo almadam diyorum
Cano ben böyle yersem 30 kiloyu asar alicagim kilo baya meyillimKuzum 6.hafta içinde benim de öyleydi. Deki gibi yiyordum.Ne zaman ki 6+1 oldum işler tersine döndü inşallah senin öyle olmaz. Yemek daha güzel valla zaten kilo alcaz boşver
Kızlar ya ben baya kötü hissediyorum kendimi mide bulantısı yok ama tuhaf bi kasılma gibi bişey var. İnanılmaz yorgun bitkin hissediyorum ama uyuyamıyorum da ayaklarımın altı çok fena yanıyo. Bide her yerim ağrıyo hani grip olunca insanın heryeri dökülür tüm kemikler eklemler ben de öyle hissediyorum. Anlamadım hamilelikten mi yoksa cidden normal hasta mı oldum. Siz de var mı benzer şeyler yoksa bi sağlık ocağına mı gitsem
Cano ben böyle yersem 30 kiloyu asar alicagim kilo baya meyillim
Ztn kilo almaya
Benim başta hiç böyle belirtiler yoktu klasik adet belirtileriydi bel kasık ağrısı, göğüslerin şişmesi ağrıması. Dünden beri böyleyim. Benimki de geçsin ya korktum cidden 9.ayın sonuna kadar böyle giderse hayat durur vallaBn hamile olduğumun ipuçlarını senin dediğin gibi anladım. Burnum akıodu halsizdim boğazlarım şişmişti. Yemek yemek istemiyordum halsizdim hep. Sonra geçti ama
Beden bebeğe odaklandığı için bazen anne halsiz kalabiliyormuş
Öyle yapmasa calsiyorum bakalimVerili kuzum ya takılma. Vermesek veremesek ne? Bir can dünyaya getiriyorsun.
Ben akşamları bulantım için yürüyüş yapıyorum eşimle. Belki sana da iyi gelir Bi dene. Ya da salatalık gibi şeyler tüket. Az kalorili
Benim başta hiç böyle belirtiler yoktu klasik adet belirtileriydi bel kasık ağrısı, göğüslerin şişmesi ağrıması. Dünden beri böyleyim. Benimki de geçsin ya korktum cidden 9.ayın sonuna kadar böyle giderse hayat durur valla
Öyle yapmasa calsiyorum bakalim
Minnoşlarımız sağlıkla gelsin de biz idare edeceğiz artık böyle böyleHepsi geçici kuzumhepsi geçecek. Bedenimize süre verelim biraz. Tamamen sistemini değiştiriyor şuan. Tabi biraz sancılı olacak.
Yemek yemek cok egelenwcli oldugu icin istemiyorum ipin ucu simdiden kacti vallahaİnan ben de bu bulantılar kusmalar mı yoksa yemek çok yemek mi deseler yemeyi seçerimkusmak hiç eğlenceli değil ama yemek öyle mi
Yemek yemek cok egelenwcli oldugu icin istemiyorum ipin ucu simdiden kacti vallaha
Benimde 4günInşallah canım hayırlısıyla senin adetine ne kadar var benin 4 gün kaldı
Ayy maşallah canım ne güzel Rabbim sağ salim kucağına vermwyi nasip etsin inşallah canım aminnKızlar doktordan geldim şükür kalp atışı başlamış çok kısa süre dinledik
6+4 dedi haftasına.
Ama kahverengi akıntım var doktor sorun olmaz dedi kana dönerse gel hemen dedi.
canim hayirli olsunKızlar doktordan geldim şükür kalp atışı başlamış çok kısa süre dinledik
6+4 dedi haftasına.
Ama kahverengi akıntım var doktor sorun olmaz dedi kana dönerse gel hemen dedi.