- 28 Şubat 2020
- 1.678
- 2.235
- 31
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #1.281
Hemde ne fena sürekli çıkaracakmışım gibi ağzımı kapalı tutuyorum şuan bile bulantım var
Ben 7 sinde gittim vajinal yaptı benimde duyulmadı normal dedi birde yarın gidicem bakalım inşallah duyarım
sağ salim kucağına vermeyi nasip etsin inşallah canımSelam kızlar nasılsınız biz şükürler olsun duyduk kalp atışını ama daha ufak minnoşumartık kan pıhtılaşması iğnelerine başlıycaz İnş sağlıkla kucağıma alırım bu sefer minnoşumu ❤
tmm cnm o zmn haberleşirizAmin canım benim insallah hayırlısı olur.. Ben bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum hem belki o zaman kalp atışlarını da duyabilirim
ben sabahlari 1 meyve ya da salatalik yiyorum once 1-2 saat sonra normal biseyler yiyorum ama cokkk az o da.Kızlar bulantı durumları nasıl? Ben bugün yine kötü oldum ya. Birşey yiyemedim daha. 9da kalktımkusamıyorum da.
ben sabahlari 1 meyve ya da salatalik yiyorum once 1-2 saat sonra normal biseyler yiyorum ama cokkk az o da.
buna yemek denirse isteAy ne güzel yiyebiliyorsun. Ben de salatalık yiyordum ama kötü yapmaya başlayınca bıraktım. Galeta iyi geliyordu bugün o da işe yaramıyor.
buna yemek denirse istemeyveyle karin doymuyorki sirf bebege vitamin gitsin diye zorla yiyorum meyveyi bide ogleden sonra corba iciyorum azicik
Benim sabah bulantım oluyo kusuyorum sonraKızlar bulantı durumları nasıl? Ben bugün yine kötü oldum ya. Birşey yiyemedim daha. 9da kalktımkusamıyorum da.
Canım ben bu gün yastığımı baya bi yükseltip öyle uyudum sanki faydası oldu gibi oldu.henüz bi şey yiyemedim ama yiyince belli olacak bakalımKızlar bulantı durumları nasıl? Ben bugün yine kötü oldum ya. Birşey yiyemedim daha. 9da kalktımkusamıyorum da.
Benim sabah bulantım oluyo kusuyorum sonrakahvaltıyı o kadar yavaş yapıyorum ki minik minik yiyorum aynı zamanda hamilr kaldık arkadaşımın ne gögüs ağrısı ne bulantı hiç bişeyi yok ben lohusa gibi yatıyorum gün boyu midem bulanıyo herkes farklı yaşıyo
Canım ben bu gün yastığımı baya bi yükseltip öyle uyudum sanki faydası oldu gibi oldu.henüz bi şey yiyemedim ama yiyince belli olacak bakalım
Evet ya bazen bulantım olmuyo acaba bi sorun mu var diyorum doktorum da kusman iyidir dedi sağlıkla gelsin de dünyaya her şeye razıyımEvet canım öyle. Benim de görümcem yeni doğum yaptı. Hamileyken 1 kere kusmayı bırak bulantısı bile hiç olmamış.
Bizimle kalıp sağlıcakla doğsunlar da.
Yapıcak bişey yok.
Katlanıcaz biraz daha.
Evet ya bazen bulantım olmuyo acaba bi sorun mu var diyorum doktorum da kusman iyidir dedi sağlıkla gelsin de dünyaya her şeye razıyım