- 13 Mayıs 2020
- 4.251
- 5.064
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #1.241
Ben folidays kullanıyorum 90lı aldım gebelik öncesi 3 ay kullandım şimdi yine kullan dedi doktorum bugün yeniden başladımMerhaba kızlar Allah nasıp ederse bende Ocak annesiyim galiba sizlere bişey sormak istiyorum hangi ilaçları kullanıyorsunuz bu süreçte hangi folik asit dr önerdiği ilacla ilgili olumsuz şeyler okudum dönüş yaparsanız sevinirim...
İnşallah canımAhh ahhh
İnşallah çabuk atlatırız bu süreci.
bebek tam görünmedi
rahmim aşağıdaymış ters mi ne anlamadım
vajinal bakmak istemediği için haftaya kaldı umutlar
ben yalvardım hatta ne olur bakalım vajinal ben görmek istiyorum dedm ikna edemedimBi bana mı hep vajinal bakıyorlar yane istiyorlar benden anlamadım
ben yalvardım hatta ne olur bakalım vajinal ben görmek istiyorum dedm ikna edemedim
valla bana da takılma böyle şeylere haftaya bakarız dedi eve döndümBana da direk Rahmin tersmiş vajinalden bakıcam dedi. Tamam dedim ben de.
valla bana da takılma böyle şeylere haftaya bakarız dedi eve döndüm
Benm ilkinde düşük riskim vardi canim ondan bana da vermisti doktorEvet ağrı olunca belki de tehlike gördü bilmiyorum önlem olarak verdi herhalde. Doktor verince çok da sorgulamadım.
valla bana da takılma böyle şeylere haftaya bakarız dedi eve döndüm
Kumda kavrulmus leblebi iyi geliuo bulantiya onu dene istersen canim ayva da geçiriyoKızlar mide bulantısı için ilaç kullanan var mı
Ayva bu gün aradık ama bulamadık canım.ilk defa duydum kumda kavrulmuş leblebiyi onada bakayım inşallah canım Allah razı olsunKumda kavrulmus leblebi iyi geliuo bulantiya onu dene istersen canim ayva da geçiriyo
bebek tam görünmedi
rahmim aşağıdaymış ters mi ne anlamadım
vajinal bakmak istemediği için haftaya kaldı umutlar
Bu bebeler şimdiden nazlı çıktılar
Benim doktor sormuyor bile geç vajinal bakacağım diyor
Her doktor ne kadar farklı işte mecburen uyum sağlıyoruz
Ayva bu gün aradık ama bulamadık canım.ilk defa duydum kumda kavrulmuş leblebiyi onada bakayım inşallah canım Allah razı olsun
Ben de en son ne zaman sulu yemek yedim hatırlamıyorum kuru yemekten içim kurudu. Arada tarhana çorbası icebiliyorum gerisi hep tost ekmek domates.
Damak zevkim tamamen değişti, türk kahvesi her gün içerdim şimdi gram canım istemiyor.
Bu süreç en kısa zamanda geçer inşallah kızlar ailesi yakın olanlar şanslı yine hazır yemek gelse belki bir iki lokma yerim ama kendim yapamıyorum soğan kokusu filan istemiyorum
Al benden de o kadar.
Yemesi zor
İçimde tutması zor
Atması daha da zor..
Çabucak geçer inşallah bu günler
Evet bana da vajinal bakıyorlar.
Hepsinin yöntemi farklı demek ki.
Hayırlısı ile gelsinler de
Biraz daha dayanıcaz artık
İnşallah canım
Yarın bana da yine vajinal bakar gibime geliyor.
Geçen de idarara sıkışık gittim karından görsün diye göremeyince lavaboya yolladı sonra vajinal baktı.
Yarın da sıkışık mi gitsem bilmiyorum.