- 11 Ağustos 2009
- 3.377
- 1.225
- 37
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #32.981
Çok oyuncak dikkat eksikliğine sebep oluyormuş zaten aslında Bir iki tane olacak onunla değişik fikirler üretecek ama simdikiler oyuncak beğenmiyor...Enn iyisi öyleymiş benim eşim benim yoktu kızımın olsun dedi ne isterse aldı annemle ablam ailede tek kız diye pembe pembe aldılar şimdi alınan oyuncağın ömrü 10 dk sonra oyuncak dolabına giriyor bizim barbielerimiz vardı evin önünde sürekli onlara elbise dikerdiki ip atlardık yakan top filan ne güzeldi şimdiki nrsil çok şanssız
Emzirdiçe insanın yiyesi geliyor kilo gideceğine fazlası geliyorAbur cubur olayı bende de fazlalaştı hamile kalmadan hiç yemezdim hamilelik ve lohusalık bozdu benibı 7-8 kilo da bende var fazlalık ama biraz daha geçsin de sonra dikkat ederiz şimdi keyfini çıkartıyorum yemenin
Bende oğluma hiç oynamadığı halde hep oyuncaklar alıyordum şimdide hepsini kırıyor şimdiki nesil böyle galiba bana bı bebek almıstı babam gece gündüz elimde onunla yatıp kalkıyordumEnn iyisi öyleymiş benim eşim benim yoktu kızımın olsun dedi ne isterse aldı annemle ablam ailede tek kız diye pembe pembe aldılar şimdi alınan oyuncağın ömrü 10 dk sonra oyuncak dolabına giriyor bizim barbielerimiz vardı evin önünde sürekli onlara elbise dikerdiki ip atlardık yakan top filan ne güzeldi şimdiki nrsil çok şanssız
benimki de fazla salyali oldu . önü hep ıslakBizimki de hep tükürük baloncuk ağzı çok ıslatmaya başladı önünü vs. Eller de komple ağızda zatenşapır şupur emiyo onları
Oyun halısı bizimkinin de dikkatini daha çekmiyor yaaa normal mi . Sesli oyuncaklar falan da ilgisini çekmiyo. Bi dönence biraz 5dk 10 dk bakıyo o kadar sonra ağlıyo sıkılıp.
bence de kuralim gitsinYa kızlar wp grubu mu kursak acaba
Bana uyar vallaYa kızlar wp grubu mu kursak acaba
Ben düşünmüyorum şahsen, zaten ilk 6 ayda da pek önermiyorlar doktorlar. Hamile ve emzikli annelere de izin var zaten tutmamak için çok zorlamanın anlamı yok diye düşünüyorum. Ben emzirirken çok susuyorum hem de acıkıyorum, çok dayanabileceğim bir durum gibi gelmiyor bana, belki bir iki gün denerim diye düşündüm. Kazalar alıp başını gidecek; ama sütümün azalmasını bebeğe bakacak gücüm olmamasını da hiç istemem.Kızlar oruc tutmayı düşünüyor musunuz? Oğlum cok hareketli gün içinde sürekli kucakta dolaşmak istiyor emme zamanları hariç yaklaşık 35 dk emiyor hatta bazen 50dkyı buluyor emmesi ben yoruluyorum resmen sömürüyor beni. Sonrada peynir gibi kusuyor ağız dolusuve 3-4 dk hıckırık tutuyo cok sinirleniyor hıckırıgına cok zor bi cocuk parmağında oynatıyor bizi. Acaba bu kadar cok emdiği için oruc tutsam sütümde azalma olur mu yetmez diye korkuyorum
Bizimki de yeni yeni oyun halısıyla oynuyor, piyanosu var şarkılarını dinliyor, asılı oyuncaklara bakıyor falan. Ama henüz tabi onlara ulaşmaya çalışmadı veya piyanonun tuşlarına bilerek vurmuyor, ona biraz daha var herhaldebenimki de fazla salyali oldu . önü hep ıslakben de dis sandim ama degilmis demek ki ohh . benim kizda daha anlamiyor sesli oyuncaklardan . oyun halisinida daha cikarmadim. ondan da bisey anlamaz daha . ben konusup güldükce cok hosuna gidiyor karsilik veriyor. cingirakli bir oyuncak var salladigimda donup bakiyor ama cok ilgilenmiyor .normal bence ya biz acele ediyoruz
Aynen katiliyorumBen düşünmüyorum şahsen, zaten ilk 6 ayda da pek önermiyorlar doktorlar. Hamile ve emzikli annelere de izin var zaten tutmamak için çok zorlamanın anlamı yok diye düşünüyorum. Ben emzirirken çok susuyorum hem de acıkıyorum, çok dayanabileceğim bir durum gibi gelmiyor bana, belki bir iki gün denerim diye düşündüm. Kazalar alıp başını gidecek; ama sütümün azalmasını bebeğe bakacak gücüm olmamasını da hiç istemem.
Emse tutmam ama benimki emmiyo maalesef sütümde çok az tutcam oruçKızlar oruc tutmayı düşünüyor musunuz? Oğlum cok hareketli gün içinde sürekli kucakta dolaşmak istiyor emme zamanları hariç yaklaşık 35 dk emiyor hatta bazen 50dkyı buluyor emmesi ben yoruluyorum resmen sömürüyor beni. Sonrada peynir gibi kusuyor ağız dolusuve 3-4 dk hıckırık tutuyo cok sinirleniyor hıckırıgına cok zor bi cocuk parmağında oynatıyor bizi. Acaba bu kadar cok emdiği için oruc tutsam sütümde azalma olur mu yetmez diye korkuyorum
Emse tutmam ama benimki emmiyo maalesef sütümde çok az tutcam oruçKızlar oruc tutmayı düşünüyor musunuz? Oğlum cok hareketli gün içinde sürekli kucakta dolaşmak istiyor emme zamanları hariç yaklaşık 35 dk emiyor hatta bazen 50dkyı buluyor emmesi ben yoruluyorum resmen sömürüyor beni. Sonrada peynir gibi kusuyor ağız dolusuve 3-4 dk hıckırık tutuyo cok sinirleniyor hıckırıgına cok zor bi cocuk parmağında oynatıyor bizi. Acaba bu kadar cok emdiği için oruc tutsam sütümde azalma olur mu yetmez diye korkuyorum
Bende düşündüm onu ama dur bakalım isteyen olursa bencede kuralımYa kızlar wp grubu mu kursak acaba
Ben isterim ama yasak galiba sitedeEmse tutmam ama benimki emmiyo maalesef sütümde çok az tutcam oruç
Bende düşündüm onu ama dur bakalım isteyen olursa bencede kuralım
Bizi 2 aylıktan 1 gün önce yaptılar evet aynı güne denk getiriyolar nedeni nedir bilmiyorum 3 aya kadar vakti olduğunu hiç duymadım bencede saçmaKız bizi sağlık ocağından aramadılar hala 2 ay aşısı için azönce aradım ne zaman arıcaksınız die o aşının 3 aya kadar zamanı var bütün bebekleri toplayıp öyle yapıcaz dedi ne kadar saçma
Bizde her hafta çarşamba günü yapıyorlarmış. O cidden saçma olmuş herkes onların dediği zaman müsait olmayabilir. Ya da Allah korusun bebek rahatsız olabilir hastayken aşı yapılmıyor mesela.Kız bizi sağlık ocağından aramadılar hala 2 ay aşısı için azönce aradım ne zaman arıcaksınız die o aşının 3 aya kadar zamanı var bütün bebekleri toplayıp öyle yapıcaz dedi ne kadar saçma
2.ay aşılarından biri haftada bir gün geliyor galiba o yüzden, en azından bizim hemşiremiz öyle demişti, sadece çarşamba günleri yapılıyordu sağlık ocağında 2.ay aşıları.Kız bizi sağlık ocağından aramadılar hala 2 ay aşısı için azönce aradım ne zaman arıcaksınız die o aşının 3 aya kadar zamanı var bütün bebekleri toplayıp öyle yapıcaz dedi ne kadar saçma