2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Evet bi göğsümden geliyor ama birinden gelmiyo. Ama bu çok sütten mi oluyo yoksa yapısal bişey mi ondan emin olamadım. Damlamamasını tercih ederdim biraz durunca kötü kokuyo
Onun için internette mochi görmüştüm canım bebek emerken diğer göğüstende süt damlıyodu oraya toplayıp sonra bebeişe veriyodu

Ben sağ sol miktar ayrımı yapamıyorum ama bi kere sağdığımda ikisinden de aynı çıkmıştı. Ama bence zaman zaman değişiyordur miktarlar. Hem çocuğun ihtiyacına göre hem de göğsü emzirme sıklığına göre. Ama yumuşak memese süt homojen olurmuş yağlı kısmı ile sulu kısmı karışık. Ama süt memede bekledikçe ve göğüs sertleştikçe ayrışıyorlar. Zaten damlayan süt daha şeffaf olır sulu olan kısım. Yağlı süt sonlarda gelir.

Benim gözlerim yesil. Babasının kahverendi.
Oglumun da renkliymiş dedi doktorumuz. Zaten renkli oldugu belli olur bakarken cocuga..
Ilk oglumun gözleri kahberengi ama. Daha ilk göz muayenesinde doktor hanim demisti. Bunun gözleri kahverengi anasından çekmedi diye..

Biri anadan biri babadan almış desene ne güzel. Bizim doktor demedi renkle ilgilş bir şey biz de sormadım tabi. Şuan gri durduğundan anlayamıyorum ben

Merhaba çayın adı neydi acaba

Sağdığınızı mı emzirmeden önce veriyorsunuz? Öyleyse doymuş olur çocuk, fazla durmak istememesi normal
Tüm eline ağzını sokmaya çalışmasına hayranım kesebilsem sorun depil. Gündüzleri kontrlümde açıyorum artık.

B baela o kdr açmış gibi uyanıyor ki memeyi almıyor mecbur 20-25 bazen 40 ml önceden içiriyorum belli bir süre sonra memeyi veriyorum. Çok açken de uyuyor önden süt versem de uyuyor.
Kizlar ben emzirirken bazen diğer göğsünden süt damlıyor.... Ama dün sagdim öyle aman aman sütüm yoktuve. Bu durumda damlayan sütü napiosunuz
Ped kullan acı çek helak oldum. Süt gelemye başladığı an deli gibi sızlıyor göğüslerim jiletliyorlar. Öyle devamı da gelmiyor yani. hayat kalitem düştü resmen dışarıda veya evde 1 saate bir sağmam gerekiyor göğüslerm taşlaşıyor yoksa . Aşır asırı sütüm yok ama nedense böyle bi şey yaşıyorum ve iyi ki yarın işe başlamıyorum diyorum.ne çalışabilirim böyle ne de dışarı çıkabiliyorum.
Evet bi göğsümden geliyor ama birinden gelmiyo. Ama bu çok sütten mi oluyo yoksa yapısal bişey mi ondan emin olamadım. Damlamamasını tercih ederdim biraz durunca kötü kokuyo
Benimde öyle. Avent göğüs kalkanı da denedim şimdi mochi aldım. Daha önce Niye almamışm elektrkliden bile daha iyi süt çıkarıyor . Sğrekli ped değişmek gerek.

Ya kızlar bu saç dökülmesi için bi çözümünüz varmı hamilelikte durdu dökülmüyordu yine başladı
Vıtamın eksikliğinden dokuluypr diye biliyorum benım de cok dokulırdı hamileyken Vıtamın kullandım dokulmedı dogum sonrası hemen basladi dökülmeye tektar aynı vitamini kullanmaya basladim yine durdu

Ben de sorayım bebeği konak olan var mı, daha ciddi sorunlardan ona fırsat bulmadım doktora sormadım yani, baalamadan once kaşlarında olmus zeytinuagı sur kafasında da olabilir gçhafif kazzıyarak yıka demişti,
Ben banyo oncesi grce zeytinyagı veya badem yagı surup yatırıyorum ertesi gün yıkıyorum su ara kabuklar kalınkaştı ama dokulen kısımlar da var, zamanla iyileşir diye dusunyorum.

Bizim çok az oldu belki de konakmı değildi bilmiyorum kızımda hiiç ollmamıştı banyodan 2dk önce zeytinyağı sürdüm yıkadımm terse taradım geçti 3 banyoda

Bizim önce kaşlarda konak oluştu sonrada kafasında kaşlarda gitti kendiliğinden başında da biraz var birşey sürmüyorum ben banyo yaptıkça o yumuşayıp biter zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…