- 23 Temmuz 2009
- 1.689
- 1.155
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #32.961
Bende dr a sordum salyasını oral gelişimi başladı gaywt norml dedi. Ben de diş döneminde olur diye biliyordum endişelnmiştik.Bizimkide elini parçalıyacak resmen ısırıyo salyada var diş içinmi böyle yapıyor diye düşünmüyor değilim ben çok erken çıkarmışım annem sen 9 aylıkken ağzın içi doluydu diyor
Bu günlerde biraz pasif kaldım canım haklısın. Bir suredir yani 1 hafta kadardır daha iyiyiz. Cocuk büyüdükçe, algıları da açılıyor ve ısıklı, muzikli kuklali oyuncağinda oynuyor. Oyun halısında oynuyor, çırpınıyor.. Sanki çırpınmak iyi geldi gaz sancılarına. Yine sancilar tutuyor saat saat ama eskisi gibi sürekli değil.Torvi aklıma geldin canım sesin çıkmıyor. Nasıl gidiyor gaz sancıları azaldı mı bebişin?
Sen nasılsın cnm?Torvi aklıma geldin canım sesin çıkmıyor. Nasıl gidiyor gaz sancıları azaldı mı bebişin?
Bizimde gaz sancıları baya azaldı şükür. Daha oyun halısı dikkatini çekmiyor 65 günlüğüzSen nasılsın cnm?
Ya bizimki de 84 günlük oldu tam iyi oldu artık derken yine başladı ilk zamanlardaki gibi geceleri ıkınmaktan uyuyamıyor.Biz de 70 günlük olduk çok şükür ama gaz sancılarımız azalsın diye beklerken daha da artıyor. 3-4 gündür doğru düzgün çıkartamıyor gazını basıyor çığlığı
Almadım cnm. Ise donmem gerek. Is de yogun ve ozellikle nisan ayında orda olmam doğru olacak. Bakalim..Bizimde gaz sancıları baya azaldı şükür. Daha oyun halısı dikkatini çekmiyor 65 günlüğüzsevindim senin adına. Ay çalışmak çok zor rapor alamadın mı
Bizimkide gri mavi gibi bir renk ne olacak merak ediyorum esim ve ailesi mavi yesil bizde kahve yesil renkli genler..Kızlar sizin bebişlerin göz rengi belli oldu mu? Bizim hala gri ışıkta yeşilimtırak gibi gibi ama kahve olmasını bekliyoruz anne baba olarak kahverengiyiz. Daha dönecek mi acaba rengi?
Bi de ben hala regl olmadım 40 ım biteli 40 g0n oldu normal miiii?
O hic belli olmaz canim arkadasim ve esi kahve renkli gozleri ama kızlarindan bitanesi mavis hemde masmavi yani..gen haritasindan renkli bir atasina denk gelip mavisde olabilir.regli olmadikca yumosluga devam.zaten 13 kg fazlam var.bu hafta diyetisyenle bbasliyorum bakalimHımm sizin renkli olabilir o zaman. Bizim üst soylarda renkli çok var ama anne baba olarak kahveyizbi de halamız kahverengi. Kız halaya çekermiş ya
Hımm yoğun emziriyorum şuan belkim o zaman ondan ama hep şiş şiş mi olcaz ki sıkıntı yapmaz inşallah
Bizimki de hep tükürük baloncuk ağzı çok ıslatmaya başladı önünü vs. Eller de komple ağızda zatenBende dr a sordum salyasını oral gelişimi başladı gaywt norml dedi. Ben de diş döneminde olur diye biliyordum endişelnmiştik.
Ağız bezi önlük eldiven hep ıslak. Ben ellerini sçmaya korkuyorum hem tırnaklarını kestirmiyor bizimki hem de kendisine zarar verecek diye korkuyorum
Oyun halısı bizimkinin de dikkatini daha çekmiyor yaaa normal mi . Sesli oyuncaklar falan da ilgisini çekmiyo. Bi dönence biraz 5dk 10 dk bakıyo o kadar sonra ağlıyo sıkılıp.Bizimde gaz sancıları baya azaldı şükür. Daha oyun halısı dikkatini çekmiyor 65 günlüğüzsevindim senin adına. Ay çalışmak çok zor rapor alamadın mı
Olabilir de canım bakalım en fazla 3 ay sonra renkler belli olur artık.Bizimkide gri mavi gibi bir renk ne olacak merak ediyorum esim ve ailesi mavi yesil bizde kahve yesil renkli genler..
Rengi 6 ay gecmeden tam belli olmuyor.
Regli emzirdikce olmazsin yani ben öyleyim bu 3.bebis emzirmeyi biraktigim zaman regli oluyorum..y
O hic belli olmaz canim arkadasim ve esi kahve renkli gozleri ama kızlarindan bitanesi mavis hemde masmavi yani..gen haritasindan renkli bir atasina denk gelip mavisde olabilir.regli olmadikca yumosluga devam.zaten 13 kg fazlam var.bu hafta diyetisyenle bbasliyorum bakalim
2 aylıkken koymuştum ilgisini çekmedi. Yine deneyeyim inşallah severAlmadım cnm. Ise donmem gerek. Is de yogun ve ozellikle nisan ayında orda olmam doğru olacak. Bakalim..
Oyun halısını denedin mi? Ilgisini mi cekmedi yoksa sen koymadin mi henuz. Benimki de cok aktif degil tahmim edersin ama ilgisini cekiyor. Cirpiniyor, ses cikariyor, tükürük saçıyor hecanindan
Fisher pricenin eğitici köpeği var bizimki onu seviyor. Şarkıları falan var baya dinliyor. Ama galiba sırt üstü yere yatışı sevmiyor. Ana kucağı var ona oturtuyorum bu oyuncağı karşısına koyuyorum izliyorBizimki de hep tükürük baloncuk ağzı çok ıslatmaya başladı önünü vs. Eller de komple ağızda zatenşapır şupur emiyo onları
Oyun halısı bizimkinin de dikkatini daha çekmiyor yaaa normal mi . Sesli oyuncaklar falan da ilgisini çekmiyo. Bi dönence biraz 5dk 10 dk bakıyo o kadar sonra ağlıyo sıkılıp.
Valla şimdiki nesil de ne şanslı ilgisini çekecez diyFisher pricenin eğitici köpeği var bizimki onu seviyor. Şarkıları falan var baya dinliyor. Ama galiba sırt üstü yere yatışı sevmiyor. Ana kucağı var ona oturtuyorum bu oyuncağı karşısına koyuyorum izliyor
Değerimizi bilseler bariValla şimdiki nesil de ne şanslı ilgisini çekecez diy
E her şey alıyoruz. Bize şişeleri mandalları koyarlardı oynuyorsan oyna oynamıyorsan sen bilirsin
Normal canım ben ilk kızımda 7 ay sonra oldum oğlumda 40 çıktı 1 ay sonra oldumKızlar sizin bebişlerin göz rengi belli oldu mu? Bizim hala gri ışıkta yeşilimtırak gibi gibi ama kahve olmasını bekliyoruz anne baba olarak kahverengiyiz. Daha dönecek mi acaba rengi?
Enn iyisi öyleymiş benim eşim benim yoktu kızımın olsun dedi ne isterse aldı annemle ablam ailede tek kız diye pembe pembe aldılar şimdi alınan oyuncağın ömrü 10 dk sonra oyuncak dolabına giriyor bizim barbielerimiz vardı evin önünde sürekli onlara elbise dikerdiki ip atlardık yakan top filan ne güzeldi şimdiki nrsil çok şanssızValla şimdiki nesil de ne şanslı ilgisini çekecez diy
E her şey alıyoruz. Bize şişeleri mandalları koyarlardı oynuyorsan oyna oynamıyorsan sen bilirsin
Kahverengi oldu bizim ana baba rengiKızlar sizin bebişlerin göz rengi belli oldu mu? Bizim hala gri ışıkta yeşilimtırak gibi gibi ama kahve olmasını bekliyoruz anne baba olarak kahverengiyiz. Daha dönecek mi acaba rengi?
Aaa seninde ne güzelmiş ben 8 ay olmadim iki sene emziridm her bünye değişik canımBizimkide gri mavi gibi bir renk ne olacak merak ediyorum esim ve ailesi mavi yesil bizde kahve yesil renkli genler..
Rengi 6 ay gecmeden tam belli olmuyor.
Regli emzirdikce olmazsin yani ben öyleyim bu 3.bebis emzirmeyi biraktigim zaman regli oluyorum.
Abur cubur olayı bende de fazlalaştı hamile kalmadan hiç yemezdim hamilelik ve lohusalık bozdu beniOlabilir de canım bakalım en fazla 3 ay sonra renkler belli olur artık.
Ayy benim de şuan 5 kilo fazlam var. Aslında abur cubur ve hamır işi yemesem başka yerden kısmama gerek yok hamilelikte gebelik şekeri sebebine hiçbir şey yiyemeyince şimdi kontrolsüzleştim iyice. Kendime gelmem lasım. Hamileyken daha fit duruyordum
Çok doğru, güldürdün beni Allah iyiliğini versinValla şimdiki nesil de ne şanslı ilgisini çekecez diy