- 20 Haziran 2013
- 3.139
- 2.204
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #32.521
Geçmiş olsun...verem ve karma ası mi yaptı kuzucugu böyle ?Kuzum korkutmak istemiyorum ama bizim üzerinden 2 hafta geçti daha oğlum yeni yeni toparlıyo gibi.
Meme reddi yaptı bizde. Bi göğsümü emmiyo. Vermeye çalışmak Bi dert. Diğer göğsüm acıyo emmekten o ayrı Bi dert. Emmedipi göğsümü sürekli sağma zorunda kalmam başka bi dert. Daha şimdi yavaş yavaş ayakta güle oynaya emmediği göğsümü vermeye çalışıyorum. O yüzden rota aşısı yaptırmıcam ben.
Tabi tabi 1 gün sürdü, bugün çok şükür iyiBen de vermek istemiyorum da ne bileyim ağrısı varsa alır mı acaba diye düşündüm. Hala huzursuz ama şu an daha iyi. Memede de ağlamaya başlıyo durup dururken. Bugün iyi mi peki bebeğiniz? Geçiyo mu 1 günde
Eyvah eyvahKuzum korkutmak istemiyorum ama bizim üzerinden 2 hafta geçti daha oğlum yeni yeni toparlıyo gibi.
Meme reddi yaptı bizde. Bi göğsümü emmiyo. Vermeye çalışmak Bi dert. Diğer göğsüm acıyo emmekten o ayrı Bi dert. Emmedipi göğsümü sürekli sağma zorunda kalmam başka bi dert. Daha şimdi yavaş yavaş ayakta güle oynaya emmediği göğsümü vermeye çalışıyorum. O yüzden rota aşısı yaptırmıcam ben.
Her bebekte etkisi farklı canım anlaşılan. İnşallah bizimki de hemen biterTabi tabi 1 gün sürdü, bugün çok şükür iyi
Sağol canım. 350tl idi kaç doz oluyor bilmiyorumGeçmişler olsun tatlım....biz de haftaya aşılar...rota kaç liraydı ve kaç doz oluyor?
Hemşire bana huzursuzluk olursa bir çay kaşığı calpol ver ateş olmasa bile dedi.Kızlar çok fena huzursuzluk başladı oğlumda. Ağrı olmaz dediler ama ağrısı var gibi çok fena ağlıyo. Meme bile almak istemedi defalarca. Ateş yok ama böyle devam ederse calpol vermeli miyim
Canim, ben gecen cuma yaptirdim. Doktor bana, atesi cikmaz da yine de huzursuzluğu olursa calpol verebilirsin dedi. Cocuk rahatlar dedi.Ben de vermek istemiyorum da ne bileyim ağrısı varsa alır mı acaba diye düşündüm. Hala huzursuz ama şu an daha iyi. Memede de ağlamaya başlıyo durup dururken. Bugün iyi mi peki bebeğiniz? Geçiyo mu 1 günde
Doğması gereken güne göre hesaplanıyor.Allah yardımcınız olsunKizlar, oglum gece - gündüz uyku uyumuyor. Atak haftası doğduğu gune göre mi? Yoksa doğması gereken tarihe göre mi hesaplaniyordu?
AminDoğması gereken güne göre hesaplanıyor.Allah yardımcınız olsun
Bizimkinin de gece uykuları bir buçuk saati gündüz uyanık kalma süresi de 3-4 saate çıktı.Kizlar, oglum gece - gündüz uyku uyumuyor. Atak haftası doğduğu gune göre mi? Yoksa doğması gereken tarihe göre mi hesaplaniyordu?
Bizimki de eskiye nazaran daha az ağlar.Bizimkinin de gece uykuları bir buçuk saati gündüz uyanık kalma süresi de 3-4 saate çıktı.
Geceleri tek başıma baktığım için çok zorlanır oldum bir de süt sağarak yarım saat geçiriyorum.
Neyse ki gündüzleri uyanık kaldığı süre boyunca eskisi gibi ağlamıyor ama kollarımız kopuyor.
Atak haftası gerçekten var mı ispatlanmış bir şey mi bu? Buradan duydum sadece
Bu arada gece 1 bucuk saat mi uyuyor cnm?Bizimki de eskiye nazaran daha az ağlar.
Atak haftalarını ilk oglumda okumuştum. Var olduğunu biliyorum. Ama 4 yıl geçti aradan bazı detayları unuttum ben de..
Hemşire bana huzursuzluk olursa bir çay kaşığı calpol ver ateş olmasa bile dedi.
Bende verdim bi sıkıntı yaşamadık şükür.
Aslında ben de o niyetle icirecektim ama sadece ateşi çıkarsa ver dediler o yüzden vermedim. Şimdi iyi yavrum ama gündüz ağrı çekti bence, ağlamaları hep öyleydiCanim, ben gecen cuma yaptirdim. Doktor bana, atesi cikmaz da yine de huzursuzluğu olursa calpol verebilirsin dedi. Cocuk rahatlar dedi.
Benim eşim korunuyor, hamilelikten önce de böyle korunuyoduk sıkıntı yaşamadık. Bence en güvenilir doğum kontrol yöntemlerinden birisiKızlar ya biraz özel olcak ama nasıl korunuyorsunuz? Kimisi spral 6 aydan önce olmaz diyor kimisi 40 ından sonra diyor.prezervatif güvenilir mi sizce?
Alıştıysa üşüyebilir. Yenidoğan bir de deneme yapma hiç. Yazın ve sonbaharda alıştırırsınBen de biraz kalina alistirdim aanirim oglumu. Pisman oldum ama simdi de inceltirsem usur mu diye dusunuyorum
ben mama verirken onu kullandim canim hic kabizlik yapmadi ama soyle soyliyeyim 2-3 gunde bir en fazla 60 cc icirmisimdir sadece geceleri.golden goat mama kullanan var mı kizlar? Kabızlık yaptı mı?
Evet cnm. Yani şöyle mesela bugün 2 de uyandı,sütünğ içti, altını değiştirdşm gazını çıkardım uyuttum. Topkam bi saat. Yarım saattevsüt sağlıyorum. Tam 1.5 saat sonra utanıyor. Ve benn bi saat uyumuş oluyorumBu arada gece 1 bucuk saat mi uyuyor cnm?