- 4 Ocak 2015
- 4.095
- 3.474
- 41
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #32.501
Bende isiliği yaz aylarında olur die biliyodum cauma günü kontrole götürücemYok tatlım ya isiliğe benzemiyor sanki. Ayrıca genelde yaz mevsiminde ve terden oluyor isilik. Kızımın boynunda olmuştu biz Antalya da olunca malum çok sıcak ve nemli burası. Umarım ciddi bir şey değildir.
Ağızdan rota, koldan verem, bacaklardan karma ve zatüre aşısı olduk. Rotayı klinikte diğerleri sağlık ocağında oldu canımCanım ikinci ay aşısı 3 değil mi.
Canım meme reddi degil bence. Ben emzikte biberonda kullanmıyorum ama gazı olduğu zaman itiyor beni de emmiyor. Şu sıra sürekli gazlilar zaten zannetmiyorum meme reddi olduğunu
Gecmis olsun cnm. Simdi nasil? Azaldi mi?Kızlar bebeğimin vücudunda böyle şeyler çıkmış.Doktoruna watsaptan yolladım isiliğe benziyo dedi takip et artarsa getirirsin dedi.İsilik böylemi oluyo acaba
Canim benimkine de uyku hali yapmişti.2.ay aşılarımızı yaptırdıkuyku hali yaptı bizim yavruya ama sadece kucakta uyku insallah çok etkilemez
Uyumasına izin verdin mi canım? Ben çok uyuyunca tedirgin oluyorum bişey oluyo diye o yüzden uyandırmaya çalışıyorum yanlış mı yapıyorum bilemedimCanim benimkine de uyku hali yapmişti.
Sancidan zaten pek uyuyamadi ama uyudugu surece de biraktimUyumasına izin verdin mi canım? Ben çok uyuyunca tedirgin oluyorum bişey oluyo diye o yüzden uyandırmaya çalışıyorum yanlış mı yapıyorum bilemedim
Çok sağol canım bugün üzerine değiştirirken baktım kollarında çok az denecek kadar var o kadar geçmiş yaniiGecmis olsun cnm. Simdi nasil? Azaldi mi?
Demek ki fazla giydirdin cnm. Sicaktan olur..Çok sağol canım bugün üzerine değiştirirken baktım kollarında çok az denecek kadar var o kadar geçmiş yanii
İsilik o ya. Dün yazamadım ben. Ilık duş aldırın. Tek çözümü o. Sonra kalın kalın giydirmeyin terlemesin. Ben kızıma çıtçıtlı atlet ve tulum giydiriyorum tek. Dışarı çıkarken battaniyeye sarıyorum sadece. Alışmazsa üşümüyorlarda bebeklerÇok sağol canım bugün üzerine değiştirirken baktım kollarında çok az denecek kadar var o kadar geçmiş yanii
Ben de biraz kalina alistirdim aanirim oglumu. Pisman oldum ama simdi de inceltirsem usur mu diye dusunuyorumİsilik o ya. Dün yazamadım ben. Ilık duş aldırın. Tek çözümü o. Sonra kalın kalın giydirmeyin terlemesin. Ben kızıma çıtçıtlı atlet ve tulum giydiriyorum tek. Dışarı çıkarken battaniyeye sarıyorum sadece. Alışmazsa üşümüyorlarda bebekler
Geçmişler olsun tatlım....biz de haftaya aşılar...rota kaç liraydı ve kaç doz oluyor?Ağızdan rota, koldan verem, bacaklardan karma ve zatüre aşısı olduk. Rotayı klinikte diğerleri sağlık ocağında oldu canım
Bende dün yaptırdım aşılarını, biraz ateşi yükseldi ama 38 dereceye çıkmadığı için ateş düşürücü vermedim. Hep emzirmeye çalıştım ama huzursuzluk vardı oğlumda. Ateşi 38 dereceye yükselmediyse bence ilaç kullanmayınKızlar çok fena huzursuzluk başladı oğlumda. Ağrı olmaz dediler ama ağrısı var gibi çok fena ağlıyo. Meme bile almak istemedi defalarca. Ateş yok ama böyle devam ederse calpol vermeli miyim
Bende dün yaptırdım aşılarını, biraz ateşi yükseldi ama 38 dereceye çıkmadığı için ateş düşürücü vermedim. Hep emzirmeye çalıştım ama huzursuzluk vardı oğlumda. Ateşi 38 dereceye yükselmediyse bence ilaç kullanmayınKızlar çok fena huzursuzluk başladı oğlumda. Ağrı olmaz dediler ama ağrısı var gibi çok fena ağlıyo. Meme bile almak istemedi defalarca. Ateş yok ama böyle devam ederse calpol vermeli miyim
Ben de vermek istemiyorum da ne bileyim ağrısı varsa alır mı acaba diye düşündüm. Hala huzursuz ama şu an daha iyi. Memede de ağlamaya başlıyo durup dururken. Bugün iyi mi peki bebeğiniz? Geçiyo mu 1 gündeBende dün yaptırdım aşılarını, biraz ateşi yükseldi ama 38 dereceye çıkmadığı için ateş düşürücü vermedim. Hep emzirmeye çalıştım ama huzursuzluk vardı oğlumda. Ateşi 38 dereceye yükselmediyse bence ilaç kullanmayın
Kuzum korkutmak istemiyorum ama bizim üzerinden 2 hafta geçti daha oğlum yeni yeni toparlıyo gibi.Ben de vermek istemiyorum da ne bileyim ağrısı varsa alır mı acaba diye düşündüm. Hala huzursuz ama şu an daha iyi. Memede de ağlamaya başlıyo durup dururken. Bugün iyi mi peki bebeğiniz? Geçiyo mu 1 günde