2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Yok tatlım ya isiliğe benzemiyor sanki. Ayrıca genelde yaz mevsiminde ve terden oluyor isilik. Kızımın boynunda olmuştu biz Antalya da olunca malum çok sıcak ve nemli burası. Umarım ciddi bir şey değildir.
Bende isiliği yaz aylarında olur die biliyodum cauma günü kontrole götürücem

bugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var ama adet belirtileri de başladı sarı renkte de akıntım var

Canım ikinci ay aşısı 3 değil mi.

Canım meme reddi degil bence. Ben emzikte biberonda kullanmıyorum ama gazı olduğu zaman itiyor beni de emmiyor. Şu sıra sürekli gazlilar zaten zannetmiyorum meme reddi olduğunu
Ağızdan rota, koldan verem, bacaklardan karma ve zatüre aşısı olduk. Rotayı klinikte diğerleri sağlık ocağında oldu canım

Çok sağol canım bugün üzerine değiştirirken baktım kollarında çok az denecek kadar var o kadar geçmiş yanii
İsilik o ya. Dün yazamadım ben. Ilık duş aldırın. Tek çözümü o. Sonra kalın kalın giydirmeyin terlemesin. Ben kızıma çıtçıtlı atlet ve tulum giydiriyorum tek. Dışarı çıkarken battaniyeye sarıyorum sadece. Alışmazsa üşümüyorlarda bebekler

Ben de biraz kalina alistirdim aanirim oglumu. Pisman oldum ama simdi de inceltirsem usur mu diye dusunuyorum

Kızlar çok fena huzursuzluk başladı oğlumda. Ağrı olmaz dediler ama ağrısı var gibi çok fena ağlıyo. Meme bile almak istemedi defalarca. Ateş yok ama böyle devam ederse calpol vermeli miyim

Kızlar çok fena huzursuzluk başladı oğlumda. Ağrı olmaz dediler ama ağrısı var gibi çok fena ağlıyo. Meme bile almak istemedi defalarca. Ateş yok ama böyle devam ederse calpol vermeli miyim
Bende dün yaptırdım aşılarını, biraz ateşi yükseldi ama 38 dereceye çıkmadığı için ateş düşürücü vermedim. Hep emzirmeye çalıştım ama huzursuzluk vardı oğlumda. Ateşi 38 dereceye yükselmediyse bence ilaç kullanmayın

Bende dün yaptırdım aşılarını, biraz ateşi yükseldi ama 38 dereceye çıkmadığı için ateş düşürücü vermedim. Hep emzirmeye çalıştım ama huzursuzluk vardı oğlumda. Ateşi 38 dereceye yükselmediyse bence ilaç kullanmayın

Ben de vermek istemiyorum da ne bileyim ağrısı varsa alır mı acaba diye düşündüm. Hala huzursuz ama şu an daha iyi. Memede de ağlamaya başlıyo durup dururken. Bugün iyi mi peki bebeğiniz? Geçiyo mu 1 günde

Kuzum korkutmak istemiyorum ama bizim üzerinden 2 hafta geçti daha oğlum yeni yeni toparlıyo gibi.
Meme reddi yaptı bizde. Bi göğsümü emmiyo. Vermeye çalışmak Bi dert. Diğer göğsüm acıyo emmekten o ayrı Bi dert. Emmedipi göğsümü sürekli sağma zorunda kalmam başka bi dert. Daha şimdi yavaş yavaş ayakta güle oynaya emmediği göğsümü vermeye çalışıyorum. O yüzden rota aşısı yaptırmıcam ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…