2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar bebeğimin vücudunda böyle şeyler çıkmış.Doktoruna watsaptan yolladım isiliğe benziyo dedi takip et artarsa getirirsin dedi.İsilik böylemi oluyo acaba
Evet canım isilik. Benim oğlumun yüzünde çıkmıştı 1 aylıkken. Annemlerin baskısıyla biraz fazla giydiriyodum yavrumu, inceltince geçti hemen
Evet hepsini orada yapti hemşire bende çok stres yaptım dünden beri düşünüyordm şimdilik çok ağrısı vs yok inşallah olmaz
İnşallah canım ya, darısı bize

Slm arkadaşlar bugun verem asimizi olduk toplamda üç igne yavrum iğne olurken o kadar agladiki anlatamam sizin bebeklerde ates falan oldumu? Bide bugun tartildim gecen ay 76.700gr dim bu ay 72.600 alti gundur spora basladim 60 olana kadar devam

Evet canım isilik. Benim oğlumun yüzünde çıkmıştı 1 aylıkken. Annemlerin baskısıyla biraz fazla giydiriyodum yavrumu, inceltince geçti hemen

İnşallah canım ya, darısı bize
Ayy iyi bari canım yaa korktum bende dedim bu ne acaba die bende 2 gündür kalın giydirmiştim benimkide çok fazla sıktığı için kendini demek isilik oldu

Kızlar bizde 9 martta rota ve menenjit aşılarımıxı vurulduk o kadar cok ağladı ki nefessiz kaldı cok korktum yarında sağlık ocağında 3 tane aşımız var şimdiden korkusu sardı cok ağlıyor yavrum nefessiz kalıyor ağlamaktan bu arada 2. Ay kontrollerimizde 61cm boy 5650 kilomuzdu sadece emziriyorum dışarı cıkıp bir kaç saat bile zor dolasıyoruz hemen emmek istiyor , bi an önce ek gıda zamanı gelsin diye dua ediyorum :) sizler nasılsınız

Maşallah canım 2 aylık bebek için ölçümleri gayet güzel. Doğum kilosu ve boyu kaçtı?Bu arada rota aşısının ilk dozu ağızdan değil miydi?

Bizim dr menenjit için acele etme çocuğu aşıya boğmayalım dedi 9 ayda önericem dedi rota zaten ağızdan menenjitten çok ağlamıştır yavrum yaa

maşallah boy cidden çok güzel, 3-6 aylık kıyafetler 62 cm oluyor, siz bir ay önceden yakalamışsınız. Ben rotayı 3. ayda yaptırmayı planlıyorum o ay başka aşı yok diye, menenjiti de youtube'da Osman Gönülal 9.aydan sonra yaptırmayı tavsiye etmiş, mantıklı da geldi; çünkü diğer türlü 3-4 doz vurulması gerekecek. O vurulan 3 aşı bizde biraz huzursuzluk yaptı, ama akşamına geçti ve ateş olmadı çok şükür.

Doktorumuz hiç bahsetmedi 9. Ayda vurulmasından vurulduk gitti artık ama bir iki dozu daha var sanırım . Bizde de yarın hemen gecer inşallah cok huzursuz olmaz. Aynen canım tulumlar zıbınlar bir kaç kez giydikten sonra kücük gelmeye basladı

9 ay önceki dozlar tam bağışıklık sağlamıyormuş galiba, o yüzden hatta menenjit aşılarında genelde 1 yaş sonrası bir hatırlatma dozu da vuruluyor. Belki sizin doktorunuz o şekilde daha uygun görmüştür, sonuçta 9 ayı beklemek de bir risk hastalıkla karşılaşma ihtimali olduğunda, belki de o riski almak istememiştir.

Kızlar bebeğimin vücudunda böyle şeyler çıkmış.Doktoruna watsaptan yolladım isiliğe benziyo dedi takip et artarsa getirirsin dedi.İsilik böylemi oluyo acaba
Yok tatlım ya isiliğe benzemiyor sanki. Ayrıca genelde yaz mevsiminde ve terden oluyor isilik. Kızımın boynunda olmuştu biz Antalya da olunca malum çok sıcak ve nemli burası. Umarım ciddi bir şey değildir.

Canım ikinci ay aşısı 3 değil mi.
Canım meme reddi degil bence. Ben emzikte biberonda kullanmıyorum ama gazı olduğu zaman itiyor beni de emmiyor. Şu sıra sürekli gazlilar zaten zannetmiyorum meme reddi olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…