- 26 Ocak 2016
- 2.451
- 2.624
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #31.301
Darısı başımıza... Doktorumuzda 2 aydan sonra azalmaya başlar dedi... Şafak sayiyoruzBugün tam 2 aylık olduk kızlar sanırım ilerledikçe gaz bitiyo bi kaç gündür oğlum iyi gibi maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Darısı başımıza... Doktorumuzda 2 aydan sonra azalmaya başlar dedi... Şafak sayiyoruzBugün tam 2 aylık olduk kızlar sanırım ilerledikçe gaz bitiyo bi kaç gündür oğlum iyi gibi maşallah
Uyku bebeği besler derler, büyüme hormonu salgılanırmiş uyurken.Kizlar uykusuzluk bebegin kilo alımını etkiler mi?
Darısı başımıza.. Işe başlayacam yakinda ama sanirim biraz izinlerimden kullanacam. Belki biraz sancılarımız da azalır..Darısı başımıza... Doktorumuzda 2 aydan sonra azalmaya başlar dedi... Şafak sayiyoruz
Rabbim acil şifalar versin canım inşallah bandajla hallolur ameliyata gerek kalmaz.Bebeğimin kalça çıkığı ileri düzeyli tip 4 olarak tani kondu bandaj ile vücudu bağlandı 15 gün boyunca kalacak 15 günün sonunda iyileşme olmaz ise yumuşak doku ameliyatı olacak dualarınızda oğluma da yer verir misiniz bir mucize olsun oğlumun bacakları düzelsin her çocuk gibi emekleyip yürüyebilsin bu sadece gelip geçici bir sınav olarak kalsin hatıralarımızda
Kesinlikle haklısın benimde 3/4 gündür tuvalet sıkıntım var. Demek ki ona yansıdı. Kayınvalidem kayısı komposto yaptı ama yine de pek düzelmedi. Arttırayım bari ♀Canm sende de kabizlik var mi acaba. Ben tuvalaete cikmadigim gun kizimda genelde bi kere yapiyo o yuzden kayisi suyu falan icip kabiz olmamaya calisiyorum
Ameliyata gerek kalmadan düzelir inşallah Allah yardımcınız olsun dualarımız seninleBebeğimin kalça çıkığı ileri düzeyli tip 4 olarak tani kondu bandaj ile vücudu bağlandı 15 gün boyunca kalacak 15 günün sonunda iyileşme olmaz ise yumuşak doku ameliyatı olacak dualarınızda oğluma da yer verir misiniz bir mucize olsun oğlumun bacakları düzelsin her çocuk gibi emekleyip yürüyebilsin bu sadece gelip geçici bir sınav olarak kalsin hatıralarımızda
Iki günde bir Yapması da anormal bir durum değil ama bizimkinin de artık o şekilde düzene girdi iki günde bir yapıyor tuvaletini ben normal olarak karşılıyorum artıkSabırsızlıkla 3 ayın bitmesini bekliyorum
2 gündür kaka yapamıyoruz bide gaza o eklendi bizde
Çok çok geçmiş olsun Rabbim Şafi ismiyle tez vakitte şifasını versin inşallah Umarım bandajla düzelir ameliyata Hiç gerek kalmaz bu da sizin çektiğiniz son sıkıntınız olur inşallah Dualarımız sizinle0Bebeğimin kalça çıkığı ileri düzeyli tip 4 olarak tani kondu bandaj ile vücudu bağlandı 15 gün boyunca kalacak 15 günün sonunda iyileşme olmaz ise yumuşak doku ameliyatı olacak dualarınızda oğluma da yer verir misiniz bir mucize olsun oğlumun bacakları düzelsin her çocuk gibi emekleyip yürüyebilsin bu sadece gelip geçici bir sınav olarak kalsin hatıralarımızda
İnşallah ameliyata bile gerek kalmadan düzelir.Bebeğimin kalça çıkığı ileri düzeyli tip 4 olarak tani kondu bandaj ile vücudu bağlandı 15 gün boyunca kalacak 15 günün sonunda iyileşme olmaz ise yumuşak doku ameliyatı olacak dualarınızda oğluma da yer verir misiniz bir mucize olsun oğlumun bacakları düzelsin her çocuk gibi emekleyip yürüyebilsin bu sadece gelip geçici bir sınav olarak kalsin hatıralarımızda
Sabırsızlıkla 3 ayın bitmesini bekliyorum
2 gündür kaka yapamıyoruz bide gaza o eklendi bizde
Ya keşke bizimki günde 3 kere falan yapsa ona razıyım. Bez değiştirmekten bi hal oldum artık bazen çiş bile olmuyo kaka oluyo sadece. Yaptı diye değiştiriyorum altını tam kapatıyorum bi daha yapıyo bi seferde 4 kere bez değiştirdiğimi bilirim ne zaman düzene girecek acaba bu. Altı açıkken çiş yapmasını geçin kaka yapması bile çok olağan oldu bizim için Bi de öyle kolaylıkla da yapmıyor her seferinde ıkınmaktan morarıyor artık ne bitmez kakası varmış yahu.Iki günde bir Yapması da anormal bir durum değil ama bizimkinin de artık o şekilde düzene girdi iki günde bir yapıyor tuvaletini ben normal olarak karşılıyorum artık
Allah acil şifalar versin canım benim. Duami eksik etmeycem.. Bu günler geçecek..Bebeğimin kalça çıkığı ileri düzeyli tip 4 olarak tani kondu bandaj ile vücudu bağlandı 15 gün boyunca kalacak 15 günün sonunda iyileşme olmaz ise yumuşak doku ameliyatı olacak dualarınızda oğluma da yer verir misiniz bir mucize olsun oğlumun bacakları düzelsin her çocuk gibi emekleyip yürüyebilsin bu sadece gelip geçici bir sınav olarak kalsin hatıralarımızda
1 haftaya kadar normalmiş biliyorum ama bizim günde iki kereydi hep. Düzen değişti yaniIki günde bir Yapması da anormal bir durum değil ama bizimkinin de artık o şekilde düzene girdi iki günde bir yapıyor tuvaletini ben normal olarak karşılıyorum artık
Çok çok geçmiş olsun Rabbim Şafi ismiyle tez vakitte şifasını versin inşallah Umarım bandajla düzelir ameliyata Hiç gerek kalmaz bu da sizin çektiğiniz son sıkıntınız olur inşallah Dualarımız sizinle0
ben aldım hatta baya oldu alalıKızlar merhaba.çalışıp 32.hafta sonrası rapor parasını alan var mı?
Benim hala yatmadı da. Ayrı bir işlem mi yapmak gerrkiyor acaba dedim?
Ben aldım canım. İzinle doğum arasındaki tutar yattıKızlar merhaba.çalışıp 32.hafta sonrası rapor parasını alan var mı?
Benim hala yatmadı da. Ayrı bir işlem mi yapmak gerrkiyor acaba dedim?
Rabbim şifasını versin inşallah canım sıkma canını onada yansıtmaBebeğimin kalça çıkığı ileri düzeyli tip 4 olarak tani kondu bandaj ile vücudu bağlandı 15 gün boyunca kalacak 15 günün sonunda iyileşme olmaz ise yumuşak doku ameliyatı olacak dualarınızda oğluma da yer verir misiniz bir mucize olsun oğlumun bacakları düzelsin her çocuk gibi emekleyip yürüyebilsin bu sadece gelip geçici bir sınav olarak kalsin hatıralarımızda
Ne kadaadaelıkki canım kullandığın birşey etki etmiş olabilir mi bu arada bende senin gaz ilacından aldım gecesindenYa keşke bizimki günde 3 kere falan yapsa ona razıyım. Bez değiştirmekten bi hal oldum artık bazen çiş bile olmuyo kaka oluyo sadece. Yaptı diye değiştiriyorum altını tam kapatıyorum bi daha yapıyo bi seferde 4 kere bez değiştirdiğimi bilirim ne zaman düzene girecek acaba bu. Altı açıkken çiş yapmasını geçin kaka yapması bile çok olağan oldu bizim için Bi de öyle kolaylıkla da yapmıyor her seferinde ıkınmaktan morarıyor artık ne bitmez kakası varmış yahu.
Canm karnina bol bol yap sonra ayaklarini karnina doğru buk ayaklarını bisiklet sürer gibi yap sonra yine karnina doğru buk yine karnina masaj seklinde yap canm bi bes on dakka sonra anca pıt pıt yapiyo tabi ben karnina dogru buktugum zaman bnm kiz da ikindigi icin isimi kolaylastiriyoCanim benki de oyle. Karni davul gibi ses cikarir hep. Masajla kolayina da cikarmaz gazini. O noktada zorlanirim esas..
Yok canm ya surekli cikarmayacaz iste 3. Aydan sonra artk kendi kendileri rahatca cikaeiyolarKızlar ben bir şey merak ediyorum Şimdi biz bebekleri besledikten sonra omzumuzda alıp gazını çıkartmaya çalışıyoruz ya bu durum kaç aya kadar devam edecek yani biz kaç aylık olduktan sonra beslenmeden sonra bu şekilde gaz çıkarmak için uğraşmayacağız
Tam da aynini yapiyorum. Ama cok gazli oglum. Ve gazini cikarmada zorlanir.. cok az cikardigini duyarim o esnada. Doktor da bu bir sureç dedi. Sadece biraz hafifletebiliriz dedi.. kolik bebek cunku.Canm karnina bol bol yap sonra ayaklarini karnina doğru buk ayaklarını bisiklet sürer gibi yap sonra yine karnina doğru buk yine karnina masaj seklinde yap canm bi bes on dakka sonra anca pıt pıt yapiyo tabi ben karnina dogru buktugum zaman bnm kiz da ikindigi icin isimi kolaylastiriyo