2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar bebeğim 50 günlük bugün kalça ultrasonu çektirdik, doktor bugün için gelin demişti.
2 aydan önce çekilmesi sağlıklı değil deniliyor. Doğru mu ?
Benim 1.ay kontrolünde çekildi hem kalça hem karın ultrasonu ne zararı varmış ki acaba
Canım süt alerjisi olabilir mi bebeğinde

Kızlar bebeğim 50 günlük bugün kalça ultrasonu çektirdik, doktor bugün için gelin demişti.
2 aydan önce çekilmesi sağlıklı değil deniliyor. Doğru mu ?
Bizimde 1 aylık olunca kalça ultrasonu ve kardiyoloji randavumuz var canım bizim doktorda 1 aylık olunca çektirin dedi

Benim 1.ay kontrolünde çekildi hem kalça hem karın ultrasonu ne zararı varmış ki acaba

Canım süt alerjisi olabilir mi bebeğinde
Bilmiyorum ki tam olarak gelişmediği için belli olmazmış ama öyle olsa doktor söyler
Bizimde 1 aylık olunca kalça ultrasonu ve kardiyoloji randavumuz var canım bizim doktorda 1 aylık olunca çektirin dedi
Sevindim. Demek yanlış haber

Kızlar bebegım in gobegı hala gecmedı gobegı dustu ilk hafta ama kanaması gecmedı k vitamini yaptılar doktor yaktı bugun sizlerde boyle durum oldu mu korkuyorjm artık
Bizimki tam 1.haftada düşmüştü, biraz atletine kan değmişti, doktor yeniden k vitamini aşısı yaptırttı. Sonraki günlerde yine az az atletine kan bulaştı ama 1 hafta içinde tamamen geçti.

Bilmiyorum ki, o nasıl oluyor?Yarın doktora gideceğiz, inşallah bir yol gösterir.
Emdiğini sürekli kusması, yer yer fışkırma tarzı kusması, kakada sümüksü kıvam süt alerjisi belirtilrri olabilir. Arkadaşımın bebeğinde vardı. İnek sütüne alerjisi oluyor bebeğin anne de inek süt ürünleri kullandığından bebeğe geçiyor. Arkadaşım emzirebilmek için süt ve süt ürünleri diyeti yapmıştı yrmiyordu hiçbirini

Koku ve akıntı oldugunda mı tehlikeli olabiliyor su an bizde de yok koku leke var ama endıse etmeyim mı ben de o zaman ya kafaya taktım baya

Araştırdım biraz da çok zormus yaa.İnşallah öyle bir şey yoktur.

Sub simplex kullaniyorum. Her sutune de laktazm koyuyoruz. Ama yine sancılı bir bebeğim var. Gazlı bebek cok zormus. Ilk oğlum prematureydi ama bu kadar gazlı değildi. Bu bambaşka..
Ya gaz kadar kötü bir şey yok gerçekten Benim ilk oğlum kolikti 4 ay çok çektim bu oğlum da gazlı ilk oğlum gibi değil ama her bebek bir olmuyor işte

Benim oglan da aynı böyle gözler fal taşı gibi açık
Elleri içeride asla durmayacak çabalarken kendini
Bir de uykuya dalarken hafif tek gözü aralık oluyor beşiğin basında beni takip ediyor ne zaman ayrilsam yaygara kopuyor bunlar cok uyanik ya 53 günlük oldu artik daha uzağı görebiliyor beni takip edebiliyor surekli bakınmak gezmek istiyor tam bir inceleme memuru

Koku ve akıntı oldugunda mı tehlikeli olabiliyor su an bizde de yok koku leke var ama endıse etmeyim mı ben de o zaman ya kafaya taktım baya
Aynen koku ve akıntı sıkıntı. Lekeye sorun olmaz dedi. Aile hekimindeki ebe de benim çocuğumunda öyle oldu 1 ayda geçti dedi. Aylık kontrole kadar beklemeyi düşünüyorum ben.

Bizimki de özellikle geceleri tam uyudu diyoruz bi bakıyoruz gözler fal taşı gibi açık chucky gibi bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…