- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #29.721
Canım hem geçmiş olsun hem de hayırlı olsun. Okurken dehşete düştüm resmen, yaşarken nasıl zorlanmissindirİnsallah ikiniz de iyisinizdir
Geçmis olsun, saglıkla büyüsün. Dilerim sen de, bebekte iyisiniz.
Çok teşekkürler.Şuan daha iyiyim.Rabbim kötüsünden korudu şükürYazıyı okuyorum ama sonunda rüyaymış demeni bekledim canım ayy tlc de belgesel vardı böyle o geldi aklıma çok şükür ikinizde iyisiniz canım dikişleride sorun etme geçicek inşallah Rabbim analı babalı büyütsün inşallah canım
Ben nerden bileyim bu kadar etkili olabileceğiniMeryem ana otuna gerçekten çok işe yarıyo canım.Bende doğuma gitmeden önceki gece meryem ana otunu suya koymuştum.Ve koyduktan yarım saat sonra sancılarım başlamıştı.İyiki bende evde doğurmamışım o panikle ne yapardım acabagerçi benimde hastanede plates topu üzerindeyken geliyodu bebek nasıl kaldırdılar beni ayağa nasıl doğumhaneye gittim şaka gibiydi.Düşün doğumhanedekiler bile o kadar panik yapmış ki doktor kapıda bekliyo kapıyı açmıyolar yanii
ben lansinoh'un çift taraflı makinasını kullandım genel olarak memnun kaldım, mamajoo'yu da kullananlar çoğunlukla tavsiye ediyor. Aynı zamanda mochi de var bende, bir tarafı emzirirken diğerini boşaltmak için iyi; ama sağma makinasından genel olarak daha çok verim aldım.KIzlar, süt sağma makinesi ne tavsiye edersiniz? Kullanıp memnun kalan var mı?
Ben baby plus kullandım canım ama banada çok sağma sütün kesilir dediler 3 defa kullandım sadece o kadarKIzlar, süt sağma makinesi ne tavsiye edersiniz? Kullanıp memnun kalan var mı?
Off bende de hem de ne iştah var. Hamilelik boyunca ağzıma tatlı koymadım şimdi ne tatlılar ne reçeller deli gibi yiyorumKizlar benm istahim cok açılmış ya surekli yiyesim geliyo dogim yapali iki hafta oldu giden kilo 6 sadece zaten bebisim 3 kiloydu su plesanta falan yani bendeb giden bisey yok belkide aliyom
Sonunda bu bir rüyaydı yazacaksınız diye bekledimHayatımın en garip gecesini yaşadım bugün.Dün akşam yalancı kasılmalarim vardı duşa girdim.Saat ikide on dakikada bir sancım vardı.Sancilar beş dakikaya indiğinde hastaneye geçecektim.Bu arada Meryem ana otunun suyundan içtim.Saat dört gibi bir anda sancılarım beş dakikaya düştü.Annemi ve eşimi uyandırdım üstümü giyinirken sancılar çok sık gelmeye başladı benden bir çığlık geldi.Çomelme ihtiyacı hissettim suyum patladı.Bir kez daha okunma ihtiyacı geldi elimi uzattım bebeğin saçlarına dokunuyorum.Bebegi içimde tutamıyorum annem dedi ıkın kızım ve bebek doğdu annem ağzını burnunu temizledi ben şok içerisindeyim.Eşim ne yapacağını şaşırdı.Bebeği hemen bir havluya sardık 112yi aradık.On dakika içinde geldiler kordonu kestiler.Bebegi ayrı aldılar ben o arada plasentayi da çıkardım ve ambulansla hastaneye geldik.Bir sürü dikisim var.Hala şok içerisindeyim.Ben hayatımda böyle birşey duymadim.
ben canım. çok tıkanıyor, geniz akıntısı var gibi. ama doktor normal dedi. derin uykudayken olmuyor mesela ya da dışardayken. evini bol bol havalandır üşür deme. benimki emerken ya da mama yerken oluyor çoğunlukla.Hanımlar aranızda bebeği hırıltılı nefes alan var mı? Bizimkinde neredeyse doğuştan beri hırıltılı nefes var ve sanırım yutkunma zorlupu da var, kuzumun özellikle emmeye ilk başladığında nefesi çok hırıltılı geliyor ve uykudan da bazen yutkunamadığı için uyanıyor. Burnunun tıkalı olduğunu düşünmüyorum; çünkü her gün serum fizyolojik yapıyoruz. Geniz akıntısından reflüye, alerjiye kadar her şeyi düşündüm; ama ne olduğunu kestiremiyorum, zorlandıkça da çok üzülüyorum, benzer durumda olan var mıdır?
İkizleri normal doğurdun şimdide evde doğum valla kimse doğum hikayelerini anlatmasın senin hikayen yanındaBen nerden bileyim bu kadar etkili olabileceğiniDemek ki inanılmaz etkili ki ben canlı ornegiyim
Okurken şok oldum ,çok tuhaf tebrik ederim kurtulmuşsun önemli olan o
Ama dikişin neden çok fazla ?
ay inanmiyorumHayatımın en garip gecesini yaşadım bugün.Dün akşam yalancı kasılmalarim vardı duşa girdim.Saat ikide on dakikada bir sancım vardı.Sancilar beş dakikaya indiğinde hastaneye geçecektim.Bu arada Meryem ana otunun suyundan içtim.Saat dört gibi bir anda sancılarım beş dakikaya düştü.Annemi ve eşimi uyandırdım üstümü giyinirken sancılar çok sık gelmeye başladı benden bir çığlık geldi.Çomelme ihtiyacı hissettim suyum patladı.Bir kez daha okunma ihtiyacı geldi elimi uzattım bebeğin saçlarına dokunuyorum.Bebegi içimde tutamıyorum annem dedi ıkın kızım ve bebek doğdu annem ağzını burnunu temizledi ben şok içerisindeyim.Eşim ne yapacağını şaşırdı.Bebeği hemen bir havluya sardık 112yi aradık.On dakika içinde geldiler kordonu kestiler.Bebegi ayrı aldılar ben o arada plasentayi da çıkardım ve ambulansla hastaneye geldik.Bir sürü dikisim var.Hala şok içerisindeyim.Ben hayatımda böyle birşey duymadim.
Ben epiduralden mi acaba hiç ıkınma hissetmemiştim. Doktor sancı gelince ıkın dedi öyle ıkındım.Ikınma hissi erken geliyor. O sırada çok zorlayıp ıkındıysa eğer yırtılma oluyor. 10 cmden sonra ıkınmak lazım ama bazen insan durduramıyor o anda kendini. Ben de Bi kaç kez engel olamadım ve 10 CM öncesi ıkındım sert Bi şekilde derim incelmiş. Bebiş de kafasıyla beraber elini de çıkarınca iç kısımda 3 4 dikişlik yırtığım olmuştu.
Vayy be film gibi olmuş resmen. Geçmiş olsun çok şükür sağlıkla kavuşmuşsunuz.Hayatımın en garip gecesini yaşadım bugün.Dün akşam yalancı kasılmalarim vardı duşa girdim.Saat ikide on dakikada bir sancım vardı.Sancilar beş dakikaya indiğinde hastaneye geçecektim.Bu arada Meryem ana otunun suyundan içtim.Saat dört gibi bir anda sancılarım beş dakikaya düştü.Annemi ve eşimi uyandırdım üstümü giyinirken sancılar çok sık gelmeye başladı benden bir çığlık geldi.Çomelme ihtiyacı hissettim suyum patladı.Bir kez daha okunma ihtiyacı geldi elimi uzattım bebeğin saçlarına dokunuyorum.Bebegi içimde tutamıyorum annem dedi ıkın kızım ve bebek doğdu annem ağzını burnunu temizledi ben şok içerisindeyim.Eşim ne yapacağını şaşırdı.Bebeği hemen bir havluya sardık 112yi aradık.On dakika içinde geldiler kordonu kestiler.Bebegi ayrı aldılar ben o arada plasentayi da çıkardım ve ambulansla hastaneye geldik.Bir sürü dikisim var.Hala şok içerisindeyim.Ben hayatımda böyle birşey duymadim.
Mart annesi olacağım inşallah, ama doğumunuzu okuyunca şok oldum..Hayatımın en garip gecesini yaşadım bugün.Dün akşam yalancı kasılmalarim vardı duşa girdim.Saat ikide on dakikada bir sancım vardı.Sancilar beş dakikaya indiğinde hastaneye geçecektim.Bu arada Meryem ana otunun suyundan içtim.Saat dört gibi bir anda sancılarım beş dakikaya düştü.Annemi ve eşimi uyandırdım üstümü giyinirken sancılar çok sık gelmeye başladı benden bir çığlık geldi.Çomelme ihtiyacı hissettim suyum patladı.Bir kez daha okunma ihtiyacı geldi elimi uzattım bebeğin saçlarına dokunuyorum.Bebegi içimde tutamıyorum annem dedi ıkın kızım ve bebek doğdu annem ağzını burnunu temizledi ben şok içerisindeyim.Eşim ne yapacağını şaşırdı.Bebeği hemen bir havluya sardık 112yi aradık.On dakika içinde geldiler kordonu kestiler.Bebegi ayrı aldılar ben o arada plasentayi da çıkardım ve ambulansla hastaneye geldik.Bir sürü dikisim var.Hala şok içerisindeyim.Ben hayatımda böyle birşey duymadim.
İkizleri normal doğurdun şimdide evde doğum valla kimse doğum hikayelerini anlatmasın senin hikayen yanındageçmiş gitmiş olsun sağlıkla büyüt inşallah bebişini
Ahh ahh o ikinma hissini kontrol edebilmek imkansız.Size de çok geçmiş olsun.Simdi bir de dikiş ağrısı ile uğraşacağımIkınma hissi erken geliyor. O sırada çok zorlayıp ıkındıysa eğer yırtılma oluyor. 10 cmden sonra ıkınmak lazım ama bazen insan durduramıyor o anda kendini. Ben de Bi kaç kez engel olamadım ve 10 CM öncesi ıkındım sert Bi şekilde derim incelmiş. Bebiş de kafasıyla beraber elini de çıkarınca iç kısımda 3 4 dikişlik yırtığım olmuştu.
Epiduralden olabilir.Benim de ikizlere ikinma hissim olmamıştı.Dogumhanede sancim durmustu suni sancı takmişlardi.Sanirim suni sancı ikinma hissine zarar veriyorBen epiduralden mi acaba hiç ıkınma hissetmemiştim. Doktor sancı gelince ıkın dedi öyle ıkındım.
Vayy be film gibi olmuş resmen. Geçmiş olsun çok şükür sağlıkla kavuşmuşsunuz.
TeşekkürlerMart annesi olacağım inşallah, ama doğumunuzu okuyunca şok oldum..
Çok geçmiş olsun
Bebeğinizle sağlıklı ömürler dilerim..
Sordum ama malesef net bi cevap vermedi.. meme ucu yara olmasin diye dirm emmek icin verme emzik veya serce parmagini tutur dedi denedik ama ise yaramiyor.... büyüme atagin dan dolayi böyle yapiyor olabilirmis.Sorunca yazar mısın burada da ne diyecek merak ettim
Rüya sandim . Bebisin hayirli olsun öncelikle dikislerimi dert etme iylesiyor zamanla .....Hayatımın en garip gecesini yaşadım bugün.Dün akşam yalancı kasılmalarim vardı duşa girdim.Saat ikide on dakikada bir sancım vardı.Sancilar beş dakikaya indiğinde hastaneye geçecektim.Bu arada Meryem ana otunun suyundan içtim.Saat dört gibi bir anda sancılarım beş dakikaya düştü.Annemi ve eşimi uyandırdım üstümü giyinirken sancılar çok sık gelmeye başladı benden bir çığlık geldi.Çomelme ihtiyacı hissettim suyum patladı.Bir kez daha okunma ihtiyacı geldi elimi uzattım bebeğin saçlarına dokunuyorum.Bebegi içimde tutamıyorum annem dedi ıkın kızım ve bebek doğdu annem ağzını burnunu temizledi ben şok içerisindeyim.Eşim ne yapacağını şaşırdı.Bebeği hemen bir havluya sardık 112yi aradık.On dakika içinde geldiler kordonu kestiler.Bebegi ayrı aldılar ben o arada plasentayi da çıkardım ve ambulansla hastaneye geldik.Bir sürü dikisim var.Hala şok içerisindeyim.Ben hayatımda böyle birşey duymadim.
Ben epiduralden mi acaba hiç ıkınma hissetmemiştim. Doktor sancı gelince ıkın dedi öyle ıkındım.
Vayy be film gibi olmuş resmen. Geçmiş olsun çok şükür sağlıkla kavuşmuşsunuz.
Olsun çok şükür bebeğin normal doğumla gelmiş dünyaya. Kendisi çabalamış. Sen de annesi olarak eşlik etmişsin çabasına.Ahh ahh hiç sormayın.
Ahh ahh o ikinma hissini kontrol edebilmek imkansız.Size de çok geçmiş olsun.Simdi bir de dikiş ağrısı ile uğraşacağım
Epiduralden olabilir.Benim de ikizlere ikinma hissim olmamıştı.Dogumhanede sancim durmustu suni sancı takmişlardi.Sanirim suni sancı ikinma hissine zarar veriyor
Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?