2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Sütünüzün az olduğunu nasıl anlıyorsunuz.
Elinle sıkınca ucundan geliyor mu. Benim bebeğim emmeye başlayınca bırakmıyor tam derin uykuya dalmadan acaba sütüm az doymuyor o yüzden mi
Elimle sıkınca geliyor ama yutma sesi gelmiyor mesela göğüslerim yumuşak sürekli emdiği için,uyuyor memede bırakıyor kendisi yatırıyorum beşiğe hemen kalkıyor sonra tekrar memeye alıyorum yine aynı şekilde hiç uyumuyor bazen
Bende aslında çok tereddüt ediyorum varmı yokmu yetiyor mu diye ama bazen emmekten artık göğüslerim acıyor o derece sürekli de ağlayınca 30 CC mama veriyorum uyuyor

Çok geçmiş olsun sıcak havlu koy goguslerine ılık duş al geçer Allah'ın izniyle

Ya bizde de durum böyle. Yutma sesi geliyor ama memede hep uyuyakaldigi için memeyi tam bosaltamiyo ve memede kalmak istiyo uyurken bile. Kilo alımı güzel denmişti o yüzden mama da vermiyorum epeydir. Son iki gündür emerken mochiyle 30 CC falan süt topluyorum onu veriyorum emme sonrası, aşırı sakinleşiyo onu verince. Bu doyup doymadigini anlama meselesi baya zormuş cidden

Kizlar benm istahim cok açılmış ya surekli yiyesim geliyo dogim yapali iki hafta oldu giden kilo 6 sadece zaten bebisim 3 kiloydu su plesanta falan yani bendeb giden bisey yok belkide aliyom
benim dogumdan sonra 5 gitti. 1 hafta icinde 3 daha gitti ki deli gibide yiyordum. bir sevindim ben tabii. 8 kiloyla kaldim simdi 20 gun oldu dogum yapali veremiyorum. 9 kilo daha vermem lazim. simdi süt olsun diye yok tahin helvasi yok komposto hosaf derken kilo alicam diye odum kopuyor. dedigin gibi deli gibide acikiyorum . mutfak faresi gibi dolaniyorum ne yesem diye ne olucak bu isin sonu bakalim

Mama verdikten sonra da emmek istiyor agliyor neyseki kilo alımları güzel çok şükür

Sen yine iyi vermissin kiz bende gece oyleyim mutfak faresiyim valla cikasim gelmiyo cogu aksamda ac yatiyom su an bile acim ama tutuyorum kendimi su icip uyuyom malesef

Ayy canm bizde oyleyiz hep meme istiyo hep meme sonra hıçkırik geliyo sonrada kusuyo tekrar meme ... bazen cok emip uykuya dalınca onu besige koyup salliyorum mecbur

Çok geçmiş olsun canım

Bol sicak suyla yika Ve buzluga lahana yapraklari at kompress yap

Ayy canm bizde oyleyiz hep meme istiyo hep meme sonra hıçkırik geliyo sonrada kusuyo tekrar meme ... bazen cok emip uykuya dalınca onu besige koyup salliyorum mecbur
Bende bu durmun aynisni yasiyorum ebemiz büyüme atagi yasiyor o yüzden böyle yapiyor olsbilir dedi . Serce parmak ver yada emzik ver dedi .... ama bunseferdr saatlerce uyumuyor kilo slimi bormal aliyor yan sütümle doyuyor sirf emmip uyumak icin yapiyor yaa

Malesef benmki emzik almiyo agzina koyunca kendini kusturuyo beni emzik olarak kullaniyo iste o yuzden onu besige alistiriyorum simdilik en azindan karni doyunca babasida yatirir onu cunku yemek temizlik yaoamiyorum surwkli memede olunca

Gözün aydın canım Allah analı banu büyütsün. Geç oldu güç olmadı bak şükür. Sağlıklı uzun ömürleri olsun yavrucağın

Buarada kızlar ben de polip tekrar cıktı. Ağda yaparken farkettim.Yine vajina çıkışında gözüküyor . Hatta 2 tane diğeri küçük .Kim bilir vajina yolunda ne kadar var neleri var Doktora gitmem lazım 40 mız cıktı alttan muayane olmam lazım ama nasıl olacak bilmiyorum. Iste normal doğum yapsaydım temizlenecekti. Hatta kiz çocuk ne var ne yok temizliyormuş. Her şey kısmet .

Kuzunun ebesi anneannesi oldu desene ay çok garip geçmiş olsun hayırlı olsun canım

Kızlar benim oğlan hiç durmadan ağlıyor ya kolik değil ama sürekli mızır mızır dr da bişey demedi ne gecemiz var ne gündüz lavaboya gitme fırsatım yok
Bizde öyleyiz canım valla hep bi aranma falan göğüslerim yara içinde sürekli memede durmak istiyo napçam bilmiyom hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…