- 11 Ağustos 2009
- 3.377
- 1.225
- 373
- 37
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
-
- #29.761
Elimle sıkınca geliyor ama yutma sesi gelmiyor mesela göğüslerim yumuşak sürekli emdiği için,uyuyor memede bırakıyor kendisi yatırıyorum beşiğe hemen kalkıyor sonra tekrar memeye alıyorum yine aynı şekilde hiç uyumuyor bazenSütünüzün az olduğunu nasıl anlıyorsunuz.
Elinle sıkınca ucundan geliyor mu. Benim bebeğim emmeye başlayınca bırakmıyor tam derin uykuya dalmadan acaba sütüm az doymuyor o yüzden mi
Çok geçmiş olsun sıcak havlu koy goguslerine ılık duş al geçer Allah'ın izniyleKızlar göğüs çatlağım enfeksiyon kapmış mastite döndü. Şişti şişti göğsüm ama bi damla süt gelmedi ne makinayla ne elle memeden ayrılmayan bebek de emmek istemedi gelmediği için. Acillik oldum çok fenaydım ağrı kesici yaptılar antibiyotik verdiler. Allahtan eve gelince biraz açılmış sağdım ama hala toplar duruyo göğüste inşallah zamanla geçer.
Ya bizde de durum böyle. Yutma sesi geliyor ama memede hep uyuyakaldigi için memeyi tam bosaltamiyo ve memede kalmak istiyo uyurken bile. Kilo alımı güzel denmişti o yüzden mama da vermiyorum epeydir. Son iki gündür emerken mochiyle 30 CC falan süt topluyorum onu veriyorum emme sonrası, aşırı sakinleşiyo onu verince. Bu doyup doymadigini anlama meselesi baya zormuş ciddenElimle sıkınca geliyor ama yutma sesi gelmiyor mesela göğüslerim yumuşak sürekli emdiği için,uyuyor memede bırakıyor kendisi yatırıyorum beşiğe hemen kalkıyor sonra tekrar memeye alıyorum yine aynı şekilde hiç uyumuyor bazen
Bende aslında çok tereddüt ediyorum varmı yokmu yetiyor mu diye ama bazen emmekten artık göğüslerim acıyor o derece sürekli de ağlayınca 30 CC mama veriyorum uyuyor
benim dogumdan sonra 5 gitti. 1 hafta icinde 3 daha gitti ki deli gibide yiyordum. bir sevindim ben tabii. 8 kiloyla kaldim simdi 20 gun oldu dogum yapali veremiyorum. 9 kilo daha vermem lazim. simdi süt olsun diye yok tahin helvasi yok komposto hosaf derken kilo alicam diye odum kopuyor. dedigin gibi deli gibide acikiyorum . mutfak faresi gibi dolaniyorum ne yesem diyeKizlar benm istahim cok açılmış ya surekli yiyesim geliyo dogim yapali iki hafta oldu giden kilo 6 sadece zaten bebisim 3 kiloydu su plesanta falan yani bendeb giden bisey yok belkide aliyom
Mama verdikten sonra da emmek istiyor agliyorYa bizde de durum böyle. Yutma sesi geliyor ama memede hep uyuyakaldigi için memeyi tam bosaltamiyo ve memede kalmak istiyo uyurken bile. Kilo alımı güzel denmişti o yüzden mama da vermiyorum epeydir. Son iki gündür emerken mochiyle 30 CC falan süt topluyorum onu veriyorum emme sonrası, aşırı sakinleşiyo onu verince. Bu doyup doymadigini anlama meselesi baya zormuş cidden
Sen yine iyi vermissin kiz bende gece oyleyim mutfak faresiyim valla cikasim gelmiyo cogu aksamda ac yatiyom su an bile acim ama tutuyorum kendimi su icip uyuyom malesefbenim dogumdan sonra 5 gitti. 1 hafta icinde 3 daha gitti ki deli gibide yiyordum. bir sevindim ben tabii. 8 kiloyla kaldim simdi 20 gun oldu dogum yapali veremiyorum. 9 kilo daha vermem lazim. simdi süt olsun diye yok tahin helvasi yok komposto hosaf derken kilo alicam diye odum kopuyor. dedigin gibi deli gibide acikiyorum . mutfak faresi gibi dolaniyorum ne yesem diyene olucak bu isin sonu bakalim
Ayy canm bizde oyleyiz hep meme istiyo hep meme sonra hıçkırik geliyo sonrada kusuyo tekrar meme ... bazen cok emip uykuya dalınca onu besige koyup salliyorum mecburYa bizde de durum böyle. Yutma sesi geliyor ama memede hep uyuyakaldigi için memeyi tam bosaltamiyo ve memede kalmak istiyo uyurken bile. Kilo alımı güzel denmişti o yüzden mama da vermiyorum epeydir. Son iki gündür emerken mochiyle 30 CC falan süt topluyorum onu veriyorum emme sonrası, aşırı sakinleşiyo onu verince. Bu doyup doymadigini anlama meselesi baya zormuş cidden
Çok geçmiş olsun canımKızlar göğüs çatlağım enfeksiyon kapmış mastite döndü. Şişti şişti göğsüm ama bi damla süt gelmedi ne makinayla ne elle memeden ayrılmayan bebek de emmek istemedi gelmediği için. Acillik oldum çok fenaydım ağrı kesici yaptılar antibiyotik verdiler. Allahtan eve gelince biraz açılmış sağdım ama hala toplar duruyo göğüste inşallah zamanla geçer.
Gecmis olsun Canm banyoda sabunla sicak suyla masaj yap sağmaya çalış rahatlarsin insallah
Çok geçmiş olsun sıcak havlu koy goguslerine ılık duş al geçer Allah'ın izniyle
Çok teşekkür ederim kızlarÇok geçmiş olsun canım
Bol sicak suyla yika Ve buzluga lahana yapraklari at kompress yapKızlar göğüs çatlağım enfeksiyon kapmış mastite döndü. Şişti şişti göğsüm ama bi damla süt gelmedi ne makinayla ne elle memeden ayrılmayan bebek de emmek istemedi gelmediği için. Acillik oldum çok fenaydım ağrı kesici yaptılar antibiyotik verdiler. Allahtan eve gelince biraz açılmış sağdım ama hala toplar duruyo göğüste inşallah zamanla geçer.
Bende bu durmun aynisni yasiyorum ebemiz büyüme atagi yasiyor o yüzden böyle yapiyor olsbilir dedi . Serce parmak ver yada emzik ver dedi .... ama bunseferdr saatlerce uyumuyorAyy canm bizde oyleyiz hep meme istiyo hep meme sonra hıçkırik geliyo sonrada kusuyo tekrar meme ... bazen cok emip uykuya dalınca onu besige koyup salliyorum mecbur
Malesef benmki emzik almiyo agzina koyunca kendini kusturuyo beni emzik olarak kullaniyo iste o yuzden onu besige alistiriyorum simdilik en azindan karni doyunca babasida yatirir onu cunku yemek temizlik yaoamiyorum surwkli memede oluncaBende bu durmun aynisni yasiyorum ebemiz büyüme atagi yasiyor o yüzden böyle yapiyor olsbilir dedi . Serce parmak ver yada emzik ver dedi .... ama bunseferdr saatlerce uyumuyorkilo slimi bormal aliyor yan sütümle doyuyor sirf emmip uyumak icin yapiyor yaa
Gözün aydın canım Allah analı banu büyütsün. Geç oldu güç olmadı bak şükür. Sağlıklı uzun ömürleri olsun yavrucağınHayatımın en garip gecesini yaşadım bugün.Dün akşam yalancı kasılmalarim vardı duşa girdim.Saat ikide on dakikada bir sancım vardı.Sancilar beş dakikaya indiğinde hastaneye geçecektim.Bu arada Meryem ana otunun suyundan içtim.Saat dört gibi bir anda sancılarım beş dakikaya düştü.Annemi ve eşimi uyandırdım üstümü giyinirken sancılar çok sık gelmeye başladı benden bir çığlık geldi.Çomelme ihtiyacı hissettim suyum patladı.Bir kez daha okunma ihtiyacı geldi elimi uzattım bebeğin saçlarına dokunuyorum.Bebegi içimde tutamıyorum annem dedi ıkın kızım ve bebek doğdu annem ağzını burnunu temizledi ben şok içerisindeyim.Eşim ne yapacağını şaşırdı.Bebeği hemen bir havluya sardık 112yi aradık.On dakika içinde geldiler kordonu kestiler.Bebegi ayrı aldılar ben o arada plasentayi da çıkardım ve ambulansla hastaneye geldik.Bir sürü dikisim var.Hala şok içerisindeyim.Ben hayatımda böyle birşey duymadim.
Doktor her emzirmeden sonra 40 cc verin dedi . emzirmezsem 60 veriyordum. Ama benim kiz aranıp duruyor. Yavaş yavaş çoğaltiyorumKızlar benim sütüm yetmiyor mama veriyorum bazen siz kaç cc veriyorsunuz mama veriyor musunuz
Bir sabah bir de akşam iki defa veriyorum genelde, 60cc yapıyoruz ama illaki doymuyor o yüzden 75cc ayarlıyorum bu araKızlar benim sütüm yetmiyor mama veriyorum bazen siz kaç cc veriyorsunuz mama veriyor musunuz
Kuzunun ebesi anneannesi oldu desene ay çok garip geçmiş olsun hayırlı olsun canımHayatımın en garip gecesini yaşadım bugün.Dün akşam yalancı kasılmalarim vardı duşa girdim.Saat ikide on dakikada bir sancım vardı.Sancilar beş dakikaya indiğinde hastaneye geçecektim.Bu arada Meryem ana otunun suyundan içtim.Saat dört gibi bir anda sancılarım beş dakikaya düştü.Annemi ve eşimi uyandırdım üstümü giyinirken sancılar çok sık gelmeye başladı benden bir çığlık geldi.Çomelme ihtiyacı hissettim suyum patladı.Bir kez daha okunma ihtiyacı geldi elimi uzattım bebeğin saçlarına dokunuyorum.Bebegi içimde tutamıyorum annem dedi ıkın kızım ve bebek doğdu annem ağzını burnunu temizledi ben şok içerisindeyim.Eşim ne yapacağını şaşırdı.Bebeği hemen bir havluya sardık 112yi aradık.On dakika içinde geldiler kordonu kestiler.Bebegi ayrı aldılar ben o arada plasentayi da çıkardım ve ambulansla hastaneye geldik.Bir sürü dikisim var.Hala şok içerisindeyim.Ben hayatımda böyle birşey duymadim.
Bizde öyleyiz canım valla hep bi aranma falan göğüslerim yara içinde sürekli memede durmak istiyo napçam bilmiyom hiçKızlar benim oğlan hiç durmadan ağlıyor ya kolik değil ama sürekli mızır mızır dr da bişey demedi ne gecemiz var ne gündüz lavaboya gitme fırsatım yok
Al benden de o kadar ölüyorum uykusuzluktan o da esniyor sürekli ama uyumuyorKızlar benim oğlan hiç durmadan ağlıyor ya kolik değil ama sürekli mızır mızır dr da bişey demedi ne gecemiz var ne gündüz lavaboya gitme fırsatım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?