- 16 Şubat 2018
- 3.024
- 2.298
- 83
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #29.741
Allah anali babali büyütsün insallah canim . Ayy sende kendimi gördüm valla bnm yasadiklsrim geldi aklima 5 dk daha bekleseydim evde doguracaktim bende . Ikinci dogumlar cabuk oluyomus canm bunu bilmiuordum bende ilki gibi 1 gun boyunca sanci cekecegimi düşündüm.Hayatımın en garip gecesini yaşadım bugün.Dün akşam yalancı kasılmalarim vardı duşa girdim.Saat ikide on dakikada bir sancım vardı.Sancilar beş dakikaya indiğinde hastaneye geçecektim.Bu arada Meryem ana otunun suyundan içtim.Saat dört gibi bir anda sancılarım beş dakikaya düştü.Annemi ve eşimi uyandırdım üstümü giyinirken sancılar çok sık gelmeye başladı benden bir çığlık geldi.Çomelme ihtiyacı hissettim suyum patladı.Bir kez daha okunma ihtiyacı geldi elimi uzattım bebeğin saçlarına dokunuyorum.Bebegi içimde tutamıyorum annem dedi ıkın kızım ve bebek doğdu annem ağzını burnunu temizledi ben şok içerisindeyim.Eşim ne yapacağını şaşırdı.Bebeği hemen bir havluya sardık 112yi aradık.On dakika içinde geldiler kordonu kestiler.Bebegi ayrı aldılar ben o arada plasentayi da çıkardım ve ambulansla hastaneye geldik.Bir sürü dikisim var.Hala şok içerisindeyim.Ben hayatımda böyle birşey duymadim.
Dikişleri sikinti yapma canm benmde 7 tane vardi basta cok zorlandim ama 10 gunden sonra onlarin acisida gidiyo