2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bazıları öyle geçiriyo dedi doktor da hormon seviyesi arttıkça vücuttaki toksine karşı fazla duyarlı oluyomuş bünye bulantı iyidir dedi çok etkilerse seni ilacı var kuzum ilacını alırsın

Hadi ya başka keselere baktım kenarları düzgün benim ki fasulye gibi o sorun değilde kesenin bi tarafı bildiğin zikzak yahu
Yaa benim ki de fasulye gibi şekli içinde yolk sac var başka da bir şey gözükmedi yarın kontrol var . Kahverengi akıntım kesilmişti tekrar başladı inşallah düşük yapmıyorum dur.

Bu arada benim bulantılarım 6 haftalıkken başlamıştı. Bence özellikle kalp oluşurken ciddi bulantı oluyor. Su an tam 8 haftalığım.bulantılar hala devam ediyor ama 6 7 arası kötüydü baya
2 gündür öyle kötü bulantım var ki canım.dünde kalp atışını tam göremedim umut oldu söylediğin inşallah öyledir 6+4 oldum bende bu gün

Bazıları öyle geçiriyo dedi doktor da hormon seviyesi arttıkça vücuttaki toksine karşı fazla duyarlı oluyomuş bünye bulantı iyidir dedi çok etkilerse seni ilacı var kuzum ilacını alırsın

Kuzum emedur diye hap verdi doktor ama pek fayda etmedi bana ya açıkçası.
Kusmayınca bu sefer bulantılarım daha şiddetli oluyor.
En iyisi sabahtan kusmak.
Sonra biraz iyi hissedince Bi iki saat sonra kahvaltı yapıyorum.
Gün içinde de bulantılarla geçiyor işte.

Hep sabır diyorum.
1 ay sonra inşallah geçecek diye umut ediyorum

Yaa benim ki de fasulye gibi şekli içinde yolk sac var başka da bir şey gözükmedi yarın kontrol var . Kahverengi akıntım kesilmişti tekrar başladı inşallah düşük yapmıyorum dur.
Allah korusun ya öle düşünme iyi şeyler düşün inşallh öyle bişi olmaz doktoruna da haber ver canım ya ne diycek

Kızlar bu arada kan uyuşmazlığı ilk gebelikte kesinlikle sorun olmuyor.eğer bebeğiniz pozitif olursa doğum sonrası iğne yapıyorlar.bebek negatif olursa zaten yine hiç sorun değil.

Kızlar bu arada kan uyuşmazlığı ilk gebelikte kesinlikle sorun olmuyor.eğer bebeğiniz pozitif olursa doğum sonrası iğne yapıyorlar.bebek negatif olursa zaten yine hiç sorun değil.
Ya bunu bilmiyordum bn de her ay iğne yaptıracağım sanıyordum saol canım sölemen iyi oldu canım bizde var çünkü kan uyuşmazlığı.

İlk gebeliğimde 38 yaşındaydım. İkili testi yaptıktan sonra sorun görmedikleri için genetik test yapmadılar. Kızım sağlıklı olarak dünyaya geldi. Geçtiğimiz aralık ayı başında bir düşük yaptım, kalp atışını duymadığımız için doktor yine de gerek duymadı. Bunda ne isteyecekleri hakkında bir bilgim yok ama malum bu grubun en yaşlısı olduğumdan sanırım ne kadar fazladan test yaptıracağımın ucu belirsiz.

Kızlar hiç aşeren oldu mu ?

Of bu sıcakta pazara gittim aradığımı bulamadım eşime dedim soracak arkadaşlarına. Söylemeyeyim bı de benim yüzümden sizin de canınız çekmesin

Akşam için ne hayaller kurmuştum yapıp yiyecektim

Günlerimiz peşpeşeymiş, geçmişte yaşadığınız travmalar gerçekten ne diyeceğimi bilemedim. hayatta hiçbirşey boşuna değildir bunu bir kez daha anlıyor insan her dakika.

Yok 41 var aramızda

Benim gibi 40 yaş üzeri olan birisini görmek kendimi biraz rahatlattı mı desem bilemedim şimdi, stres ve korku içindeyim. sizde durumlar nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…