-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #2.661
İlk gebelik mi ?Ya bunu bilmiyordum bn de her ay iğne yaptıracağım sanıyordum saol canım sölemen iyi oldu canım bizde var çünkü kan uyuşmazlığı.
gecmis olsun canim, ben normaldede salatalik cok severim ama hamilelikte daha bi sevgim artti deli gibi salatalik tuzlayip yiyesim geliyor ,,Sabah az bulantım vardı salatalık yedim şimdi acayip kötü oldum sanırım çıkaracağımkusmaktan nefret ediyorum
Evet ..Ben de böyle düşünüyorum..Çok büyük travmalar yaşadık hala da yaşıyoruz.Belki bebek gelecek ama oğlum hala eve gelmemiş olacak..Yine de yaşamın her anını kiymetlendirmeye ve pozitif olmaya çalışıyorum.Cunku o gece ben de ölümden döndüm ,oglumun hayati tehlikesi her zaman var ve her şeyin 1 dk da nasıl yön değiştirdiğini gördüm.Gece televizyon seyrederken sadece 3 saat sonra bebeğimin kalp atışları durmuş şekilde ameliyat masasindaydim.Günlerimiz peşpeşeymiş, geçmişte yaşadığınız travmalar gerçekten ne diyeceğimi bilemedim. hayatta hiçbirşey boşuna değildir bunu bir kez daha anlıyor insan her dakika.
Bizde sorun oldu, kızım anne karnında sarılıktı daha, doğuma kadar sürekli değerler kontrol edildi ve o nedenle 38. haftada aldılar. Sonrasında tekrar iğne oldum. Bakalım bunda neler göreceğiz.Kızlar bu arada kan uyuşmazlığı ilk gebelikte kesinlikle sorun olmuyor.eğer bebeğiniz pozitif olursa doğum sonrası iğne yapıyorlar.bebek negatif olursa zaten yine hiç sorun değil.
Yok 41 var aramızda
benim 2 günlük gecikmede cıkmıstı canım :) hiç bekleme yap bence.Arkadaslar merhaba bende ocak 2021 de anne olmayi planlayanlardanimadetim 2 gün gecti yaklaşık 1 haftadır da kasik ağrısı batma çekme gibi kramplar var 2 gün once de sabah bi bulanti yasadim ama bunlar hamilelik belirtisi mi tam bilemiyorum birde 2 gündür başım şiddetli ağrıyor netlessin diye bekledim ama galiba bugün test yapacağım cikar mi sizce yoksa bir kac gün daha bekleyi mi
ohh maaşalllahh, darısı diğer tüm kontrolleri sağlıkla atlatmaya inşallah :)6+5 ile bugün kalp atışını hem gördük hem duyduk
ben de hep erkek gibi hissediyorum.
Benim de normal olma ihtimali yok. Doğuştan kalça çıkığı nedeniyle kalçalarımda taşlaşmış kireçlerim var. İlkini de 38 de aldılar, benim de bu tarihte doğum yapma ihtimalim yok anlayacağım. Kimbilir belki yine de yakın zamanlarda gelirler dünyaya. Bu arada virüs nedeniyle İstanbulda değilim ve daha doktoruma gidemedim. sadece bulunduğum yerde beta ve diğer tahlilleri yaptırdım. Artık bayram sonrası gitmeye çalışacağım, karşımıza ne çıkacak belirsiz.Evet ..Ben de böyle düşünüyorum..Çok büyük travmalar yaşadık hala da yaşıyoruz.Belki bebek gelecek ama oğlum hala eve gelmemiş olacak..Yine de yaşamın her anını kiymetlendirmeye ve pozitif olmaya çalışıyorum.Cunku o gece ben de ölümden döndüm ,oglumun hayati tehlikesi her zaman var ve her şeyin 1 dk da nasıl yön değiştirdiğini gördüm.Gece televizyon seyrederken sadece 3 saat sonra bebeğimin kalp atışları durmuş şekilde ameliyat masasindaydim.
Günlerimiz peşpeşe,normal bir gebeligim olsa beraber dogum yapardikBenim doğumum bebegin gelişimine göre normal tarihinden 2-4 hafta önce sezeryanla olacak riske atmamak icin..aralık annesi olma ihtimalim yüksek .Ama belli olmaz bu işler bebisler sürprizlidir.Saglikla gelsinler
Ooo evet 44 le şampiyonluk sizde sanırımbende yaş 44, önden gidiyorum koşarak... :))
İlk gebelikte mi?Bizde sorun oldu, kızım anne karnında sarılıktı daha, doğuma kadar sürekli değerler kontrol edildi ve o nedenle 38. haftada aldılar. Sonrasında tekrar iğne oldum. Bakalım bunda neler göreceğiz.
koşarak önden gidiyorum hayırlısı bakalım... :))Ooo evet 44 le şampiyonluk sizde sanırım
Evet ilk gebelikte.İlk gebelikte mi?
Canımın bi şeyler çekebileceği zamanları iple çekiyorum canımKızlar hiç aşeren oldu mu ?
Of bu sıcakta pazara gittim aradığımı bulamadım eşime dedim soracak arkadaşlarına. Söylemeyeyim bı de benim yüzümden sizin de canınız çekmesin
Akşam için ne hayaller kurmuştum yapıp yiyecektim
Evet belli mi olurBenim de normal olma ihtimali yok. Doğuştan kalça çıkığı nedeniyle kalçalarımda taşlaşmış kireçlerim var. İlkini de 38 de aldılar, benim de bu tarihte doğum yapma ihtimalim yok anlayacağım. Kimbilir belki yine de yakın zamanlarda gelirler dünyaya. Bu arada virüs nedeniyle İstanbulda değilim ve daha doktoruma gidemedim. sadece bulunduğum yerde beta ve diğer tahlilleri yaptırdım. Artık bayram sonrası gitmeye çalışacağım, karşımıza ne çıkacak belirsiz.
Geç döllenme değilse mutlaka çıkar canım.adetten 4 gün önce çıkmıştı bende.Arkadaslar merhaba bende ocak 2021 de anne olmayi planlayanlardanimadetim 2 gün gecti yaklaşık 1 haftadır da kasik ağrısı batma çekme gibi kramplar var 2 gün once de sabah bi bulanti yasadim ama bunlar hamilelik belirtisi mi tam bilemiyorum birde 2 gündür başım şiddetli ağrıyor netlessin diye bekledim ama galiba bugün test yapacağım cikar mi sizce yoksa bir kac gün daha bekleyi mi
İndirek coombs testiniz pozitif mi çıkıyordu?Evet ilk gebelikte.
Canım yaa valla milimini falan sormadım sadece orda mı dedim burda burda dedi o an bastı tuşa güm güm sesi duyunca başladım ağlamaya çok farklı bişi yaa herkes yaşasın diye dua ettimYaaaa❤Kaç mm olmuş minnoş masallah kuzuma bu arada
Aminn n aminnn herkes yaşasın çok dua ettim Allah sanada göstersin inşallah çok güzel bişi cokk ağladımYaaaaa ne güzelll nasıl duygulandımm bnn şimdiden ağlıom valla yazını gördüm daha duygulandımm rabbim herkese yaşatsın inşallh çok sevindim canım senin adınada maşallhh tosbiğe