2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Arkadaslar merhaba bende ocak 2021 de anne olmayi planlayanlardanim adetim 2 gün gecti yaklaşık 1 haftadır da kasik ağrısı batma çekme gibi kramplar var 2 gün once de sabah bi bulanti yasadim ama bunlar hamilelik belirtisi mi tam bilemiyorum birde 2 gündür başım şiddetli ağrıyor netlessin diye bekledim ama galiba bugün test yapacağım cikar mi sizce yoksa bir kac gün daha bekleyi mi

Günlerimiz peşpeşeymiş, geçmişte yaşadığınız travmalar gerçekten ne diyeceğimi bilemedim. hayatta hiçbirşey boşuna değildir bunu bir kez daha anlıyor insan her dakika.
Evet ..Ben de böyle düşünüyorum..Çok büyük travmalar yaşadık hala da yaşıyoruz.Belki bebek gelecek ama oğlum hala eve gelmemiş olacak..Yine de yaşamın her anını kiymetlendirmeye ve pozitif olmaya çalışıyorum.Cunku o gece ben de ölümden döndüm ,oglumun hayati tehlikesi her zaman var ve her şeyin 1 dk da nasıl yön değiştirdiğini gördüm.Gece televizyon seyrederken sadece 3 saat sonra bebeğimin kalp atışları durmuş şekilde ameliyat masasindaydim.
Günlerimiz peşpeşe,normal bir gebeligim olsa beraber dogum yapardik Benim doğumum bebegin gelişimine göre normal tarihinden 2-4 hafta önce sezeryanla olacak riske atmamak icin..aralık annesi olma ihtimalim yüksek .Ama belli olmaz bu işler bebisler sürprizlidir.Saglikla gelsinler

Kızlar bu arada kan uyuşmazlığı ilk gebelikte kesinlikle sorun olmuyor.eğer bebeğiniz pozitif olursa doğum sonrası iğne yapıyorlar.bebek negatif olursa zaten yine hiç sorun değil.
Bizde sorun oldu, kızım anne karnında sarılıktı daha, doğuma kadar sürekli değerler kontrol edildi ve o nedenle 38. haftada aldılar. Sonrasında tekrar iğne oldum. Bakalım bunda neler göreceğiz.

benim 2 günlük gecikmede cıkmıstı canım :) hiç bekleme yap bence.

Benim de normal olma ihtimali yok. Doğuştan kalça çıkığı nedeniyle kalçalarımda taşlaşmış kireçlerim var. İlkini de 38 de aldılar, benim de bu tarihte doğum yapma ihtimalim yok anlayacağım. Kimbilir belki yine de yakın zamanlarda gelirler dünyaya. Bu arada virüs nedeniyle İstanbulda değilim ve daha doktoruma gidemedim. sadece bulunduğum yerde beta ve diğer tahlilleri yaptırdım. Artık bayram sonrası gitmeye çalışacağım, karşımıza ne çıkacak belirsiz.

Canımın bi şeyler çekebileceği zamanları iple çekiyorum canım mide bulantısından hiç bir şeyi gözüm görmüyor.ne güzel imrendim sana

Evet belli mi olur Içimden 5 Ocak geçiyor hep..Keşke o güne kadar bekleyebilecek durumda olsam.Ama bendeki durum önceden tespit te edilemeyen birsey.Tekrarlar diyen de var birsey olmaz diyen de..Yine de gebelik haberimden sonra konustugum 3 doktor da erken alma taraftarı ne olur ne olmaz diye.. Plesantada sorun gorunmezken aniden ayrildi yerinden.Yine de 2021 i görebilirsek sevinirim tabi bebeği de beni de riske atmayacak şekilde

Geç döllenme değilse mutlaka çıkar canım.adetten 4 gün önce çıkmıştı bende.

Merhaba hanımlar,biraz evvel aşagi indim bi komşumda ordaydı.Konu konuyu açtı,kızım terazi burcj,onun özelliklerini konuştuk,ogluda terazi burcu imiş.
Dediki kızım 14 ocak oglak burcu çok zor bi çocuk burnumdan getirdi herşeyi
çok inatçi biri.
Hamile oldugumu bilmiyor henüz.
Benimde cocugum nasipse 14 ocak dogumlu olacak ve oglak burcu olacak.
Gerildim biraz.Sizcede öylemidir ne diyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…