- 29 Temmuz 2018
- 2.314
- 3.985
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #2.601
Benim erken döllenme oldu 4+3 te minik keseyi gördük 5. Haftada yam kesti gördük 6+3 te kalp atışını duyduk beta değerin kaçGüzel anneler ben şuan 5haftalık görünüyorum programa göre henüz doktora gitmedim beta takibi yaptım. Ne zaman gitmeliyim ? Karından hem görüp hem kalp atışını duyabilir miyim
kızlar kalp atışı başlamış 5+5 dedi normalde de ole zaten ama daha küçük duyulmaz dedi bide eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var dış gebelik ameliyatımda iğne vurulmuştum bunda da şimdiden vurdu bide kan verdim indire coop sanırım buydugunaydn heye
Cok sevindim senin adina insallah sonuna kadar boyle iyi haberler le devam eder de kucagına alırsn bebisinikızlar kalp atışı başlamış 5+5 dedi normalde de ole zaten ama daha küçük duyulmaz dedi bide eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var dış gebelik ameliyatımda iğne vurulmuştum bunda da şimdiden vurdu bide kan verdim indire coop sanırım buydu
ismi ay hiç bişey bitmiyor ya
Ohh masallahKızlar bebiştoş iyi maşallahhh doktor 2 hafta sonraya çağırdı ben nasıl dayancaammm
Canım merhaba. Ben salı günü ilk muayeneme gittim. 5+2 günlük dedi doktor. Karından ultrasonla keseyi gördük ama bebisi göremedik. 2 hafta sonra tekrar gidicez inşallah hem görür hem duyarızGüzel anneler ben şuan 5haftalık görünüyorum programa göre henüz doktora gitmedim beta takibi yaptım. Ne zaman gitmeliyim ? Karından hem görüp hem kalp atışını duyabilir miyim
ÜhhüüüüüOhh masallah☺ Dayanirsin simdi zaten bayram geliyor yasak var sonra 1 haftacik daha bekliceksin
Ben ayin 8inden beri hasretim yavruma daha bayramdan sonra gidicem ben napiyimÜhhüüüüüYavrumu göremeden 2 hafta geçirecem keşke ultrasonu eve alsak bakar dururduk
Doktor şaka yaptı 3 hafta sonra gelin dedi bizimki oleyy diye bağırıyo ben 3 hafta dayanamam dedim şaka yapıyorum 2 hafta sonra gel dedi bizim herifler de sanki taş taşıyolar ne var yani götürseler biziBen ayin 8inden beri hasretim yavruma daha bayramdan sonra gidicem ben napiyimEsime nolur gidelim diyorum hayir sacmalama 1 ay sonra gelin dedi ya dr diyor yinede 1 hafta erken gidicem
canım 4+3 de vajinal mi yoksa karından mı göründü kese?Benim erken döllenme oldu 4+3 te minik keseyi gördük 5. Haftada yam kesti gördük 6+3 te kalp atışını duyduk beta değerin kaç
günaydın canım benim de göğüs şişliğim indi. adet tarihime 3-4 gün kala şişmişlerdi, bugün 6. gecikme günüm ve bu sabah tamamen inmişti. hiç ağrı da yok artıkErkenden kalktım doktora gideceğim birazdan çok heyecanlıyım şimdi farkettirmeden göğsümün şişkinliği inmiş
Ay maşallah çok sevindim ya eşimle bnde de kan uyuşmazlığı var söledim doktoruma ama kalp atışından sonra konuşcaz o durumu demişti bize başka bişi demedikızlar kalp atışı başlamış 5+5 dedi normalde de ole zaten ama daha küçük duyulmaz dedi bide eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var dış gebelik ameliyatımda iğne vurulmuştum bunda da şimdiden vurdu bide kan verdim indire coop sanırım buydu
ismi ay hiç bişey bitmiyor ya
Benim yeni kalp atışım oldu kuzum bugün yaptık zaten şeninde olsun senden de ister zatenAy maşallah çok sevindim ya eşimle bnde de kan uyuşmazlığı var söledim doktoruma ama kalp atışından sonra konuşcaz o durumu demişti bize başka bişi demedi
benim esim oyle degil ya dr ne derse tamam biliyor ki soyluyor der gunune falan karismaz. Simdiden oglusumuz diye seviyoruz biz ama kiz cikarsa napcaz onu bilmiyorumDoktor şaka yaptı 3 hafta sonra gelin dedi bizimki oleyy diye bağırıyo ben 3 hafta dayanamam dedim şaka yapıyorum 2 hafta sonra gel dedi bizim herifler de sanki taş taşıyolar ne var yani götürseler bizihadi gözün aydın bebeğin iyiymiş diyo sanki ben kendi kendime yaptım o çocuğu
Kuzum benimde indi sorun yokmuş amagünaydın canım benim de göğüs şişliğim indi. adet tarihime 3-4 gün kala şişmişlerdi, bugün 6. gecikme günüm ve bu sabah tamamen inmişti. hiç ağrı da yok artık
Benim erken döllenme oldu 4+3 te minik keseyi gördük 5. Haftada yam kesti gördük 6+3 te kalp atışını duyduk beta değerin kaç
Canım merhaba. Ben salı günü ilk muayeneme gittim. 5+2 günlük dedi doktor. Karından ultrasonla keseyi gördük ama bebisi göremedik. 2 hafta sonra tekrar gidicez inşallah hem görür hem duyarız
evet normal diyorlar :)Kuzum benimde indi sorun yokmuş ama