2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ya da 29 mayısda 8 gün sonra gitsem 6 hafta oluyor evet öyle yapıyım kızlar saçmalıyorum belkide ama çok soru sormak istiyorum böyle kusura bakmayın nolur

Yok kuzum ben de öyleyim çok soru soruyorum

nasıl olcak böyle bilmiyorum bi 6-7 aylık olsak hemen sağlıkla ilerlesek sağlıkla kucağımıza alsak kese göründü mü kalp atışı duyuldu mu sağlıklı mı herşey yolunda Mı diye düşünmek ocakda hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım

Evetttttt duydum pitpit lariii allahım şükürler olsun Allah herkese nasip etsin sevinçten çok agladim

Benimde ikinci gebelik sonrasında kimyasal oldu iki defa heyecan ilk gebelik gibi acayip fazla değişmiyor yani 3 te olsa 4 te olsa aynı

Gözün aydın canım darısı kalp atımını duymaya

Evetttttt duydum pitpit lariii allahım şükürler olsun Allah herkese nasip etsin sevinçten çok agladim
Yaaaaa ne güzelll nasıl duygulandımm bnn şimdiden ağlıom valla yazını gördüm daha duygulandımm rabbim herkese yaşatsın inşallh çok sevindim canım senin adınada maşallhh tosbiğe

Dün bana da dedi kalp atımı var canlı yani dedi :)herhangi bi kanaman yok suan olursa 10 gün sonra olmazsa 20 gün sonra gel dedi Ama ben Funda Dogulu diye bi doktor var sanırım paket alicam ve ona başlayacağım kismet

Benimde ikinci gebelik sonrasında kimyasal oldu iki defa heyecan ilk gebelik gibi acayip fazla değişmiyor yani 3 te olsa 4 te olsa aynı
Geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın sorun. Aynen canım annemde ablam da öle diyorlardı hep ilk hamileliğimiz gibi heyecan yaşadık diyorlardı. Rabbim herkese yaşatsın bu heyecanları ben ilk gebeliğim ben çok sevdimm ya nasıl güzell duygularr

Sakuraaa canım bulantıların günden güne değişiyo mu benim şu an çok yok ama dün kötüydüm senin de öyle değişiyo mu

Günaydın kuzum. Evet değişiyor benim de.
Ama sabah kusmalarım hep aynı
Gece midemdeki biriken köpüğü kusuyorum her sabah.
Ama bazen akşam da kusabiliyorum
Dün mesela çok kötüydüm.
Defalarca kustum.
İnşallah bugün daha iyi olurum.

benim esim oyle degil ya dr ne derse tamam biliyor ki soyluyor der gunune falan karismaz. Simdiden oglusumuz diye seviyoruz biz ama kiz cikarsa napcaz onu bilmiyorum Siz nasil seviyorsunuz?
Ben hiç kız gibi hissetmiyorum kız ismi bile düşünmedim kızın olacak derlerse büyük şoka girerim heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…