- 16 Ocak 2020
- 257
- 198
- 34
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #2.621
1 Haziran da gitsem ilk kontrole sata göre 6+3 oluyor olur mu ki öyle yapsam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kuzum ben de öyleyim çok soru soruyorumYa da 29 mayısda 8 gün sonra gitsem 6 hafta oluyor evet öyle yapıyım kızlar saçmalıyorum belkide ama çok soru sormak istiyorum böyle kusura bakmayın nolur
Yok kuzum ben de öyleyim çok soru soruyorum
Sor kuzum ne istiyorsan hiç sorun değilnasıl olcak böyle bilmiyorum bi 6-7 aylık olsak hemen sağlıkla ilerlesek sağlıkla kucağımıza alsak kese göründü mü kalp atışı duyuldu mu sağlıklı mı herşey yolunda Mı diye düşünmek ocakda hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım
Benim küçük tırtılım diye seviyorum benbenim esim oyle degil ya dr ne derse tamam biliyor ki soyluyor der gunune falan karismaz. Simdiden oglusumuz diye seviyoruz biz ama kiz cikarsa napcaz onu bilmiyorum Siz nasil seviyorsunuz?
Evetttttt duydum pitpit lariii allahım şükürler olsun Allah herkese nasip etsin sevinçten çok agladimTahmin edebiliom o anki mutluluğunuz paha biçilemeyecek olcak. Ya miinicik ve kalp atışlarını duymak ay ağlayacam valla duymadım ben daha ama düşünmesi bile yetiyor insana. Hayrlı haberle gelin inşallh bn de heyecanlandım valla
Benimde ikinci gebelik sonrasında kimyasal oldu iki defa heyecan ilk gebelik gibi acayip fazla değişmiyor yani 3 te olsa 4 te olsa aynıYaaa keşke bu ikinci çocuğum olucak ama ilkinde bukadar heyecanım yoktu cünki hemen olmuştu ben bunu 2 senedir bekliyorum bundan önce kimyasal gebelik geçirdim şuan herşey yolunda 10 gün once yolk kesesi ni gördü Dr ama hep aklımda ya kalbi atmasa diye mutluluğumu bile henüz kimseyle paylasamadim
YaaaaKaç mm olmuş minnoş masallah kuzuma bu aradaEvetttttt duydum pitpit lariii allahım şükürler olsun Allah herkese nasip etsin sevinçten çok agladim
Anladım kuzum saol haftaya ozman inşallhBenim yeni kalp atışım oldu kuzum bugün yaptık zaten şeninde olsun senden de ister zaten
Gözün aydın canım darısı kalp atımını duymayakızlar kalp atışı başlamış 5+5 dedi normalde de ole zaten ama daha küçük duyulmaz dedi bide eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var dış gebelik ameliyatımda iğne vurulmuştum bunda da şimdiden vurdu bide kan verdim indire coop sanırım buydu
ismi ay hiç bişey bitmiyor ya
Yaaaaa ne güzelll nasıl duygulandımm bnn şimdiden ağlıom valla yazını gördüm daha duygulandımm rabbim herkese yaşatsın inşallh çok sevindim canım senin adınada maşallhh tosbiğeEvetttttt duydum pitpit lariii allahım şükürler olsun Allah herkese nasip etsin sevinçten çok agladim
kalp atışını duyduk kuzum bugün zatenGözün aydın canım darısı kalp atımını duymaya
Ay bana dinletmedilerrr sadace var dedilerkalp atışını duyduk kuzum bugün zaten
Geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın sorun. Aynen canım annemde ablam da öle diyorlardı hep ilk hamileliğimiz gibi heyecan yaşadık diyorlardı. Rabbim herkese yaşatsın bu heyecanları ben ilk gebeliğim ben çok sevdimm ya nasıl güzell duygularrBenimde ikinci gebelik sonrasında kimyasal oldu iki defa heyecan ilk gebelik gibi acayip fazla değişmiyor yani 3 te olsa 4 te olsa aynı
Senin nasıldı canım o an ne hissetn videoya alsaydın keşke yakalp atışını duyduk kuzum bugün zaten
Sakuraaa canım bulantıların günden güne değişiyo mu benim şu an çok yok ama dün kötüydüm senin de öyle değişiyo mu
Ben hergün bir tane içiyorum doktorum zararı var demedi
Ben hiç kız gibi hissetmiyorum kız ismi bile düşünmedim kızın olacak derlerse büyük şoka girerim heraldebenim esim oyle degil ya dr ne derse tamam biliyor ki soyluyor der gunune falan karismaz. Simdiden oglusumuz diye seviyoruz biz ama kiz cikarsa napcaz onu bilmiyorum Siz nasil seviyorsunuz?