2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Güzel anneler ben şuan 5haftalık görünüyorum programa göre henüz doktora gitmedim beta takibi yaptım. Ne zaman gitmeliyim ? Karından hem görüp hem kalp atışını duyabilir miyim 🙏🏻🧿🌺
Benim erken döllenme oldu 4+3 te minik keseyi gördük 5. Haftada yam kesti gördük 6+3 te kalp atışını duyduk beta değerin kaç

kızlar kalp atışı başlamış 5+5 dedi normalde de ole zaten ama daha küçük duyulmaz dedi bide eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var dış gebelik ameliyatımda iğne vurulmuştum bunda da şimdiden vurdu bide kan verdim indire coop sanırım buydu
ismi ay hiç bişey bitmiyor ya

kızlar kalp atışı başlamış 5+5 dedi normalde de ole zaten ama daha küçük duyulmaz dedi bide eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var dış gebelik ameliyatımda iğne vurulmuştum bunda da şimdiden vurdu bide kan verdim indire coop sanırım buydu
Cok sevindim senin adina insallah sonuna kadar boyle iyi haberler le devam eder de kucagına alırsn bebisini 😊

Güzel anneler ben şuan 5haftalık görünüyorum programa göre henüz doktora gitmedim beta takibi yaptım. Ne zaman gitmeliyim ? Karından hem görüp hem kalp atışını duyabilir miyim 🙏🏻🧿🌺
Canım merhaba. Ben salı günü ilk muayeneme gittim. 5+2 günlük dedi doktor. Karından ultrasonla keseyi gördük ama bebisi göremedik. 2 hafta sonra tekrar gidicez inşallah hem görür hem duyarız

Ühhüüüüü :mad: Yavrumu göremeden 2 hafta geçirecem keşke ultrasonu eve alsak bakar dururduk
Ben ayin 8inden beri hasretim yavruma daha bayramdan sonra gidicem ben napiyim🤣 Esime nolur gidelim diyorum hayir sacmalama 1 ay sonra gelin dedi ya dr diyor🙈 yinede 1 hafta erken gidicem😆

Ben ayin 8inden beri hasretim yavruma daha bayramdan sonra gidicem ben napiyim🤣 Esime nolur gidelim diyorum hayir sacmalama 1 ay sonra gelin dedi ya dr diyor🙈 yinede 1 hafta erken gidicem😆
Doktor şaka yaptı 3 hafta sonra gelin dedi bizimki oleyy diye bağırıyo ben 3 hafta dayanamam dedim şaka yapıyorum 2 hafta sonra gel dedi bizim herifler de sanki taş taşıyolar ne var yani götürseler bizi 😂😂 hadi gözün aydın bebeğin iyiymiş diyo sanki ben kendi kendime yaptım o çocuğu 🙄

Erkenden kalktım doktora gideceğim birazdan çok heyecanlıyım şimdi farkettirmeden göğsümün şişkinliği inmiş
günaydın canım benim de göğüs şişliğim indi. adet tarihime 3-4 gün kala şişmişlerdi, bugün 6. gecikme günüm ve bu sabah tamamen inmişti. hiç ağrı da yok artık

Ay maşallah çok sevindim ya eşimle bnde de kan uyuşmazlığı var söledim doktoruma ama kalp atışından sonra konuşcaz o durumu demişti bize başka bişi demedi

Doktor şaka yaptı 3 hafta sonra gelin dedi bizimki oleyy diye bağırıyo ben 3 hafta dayanamam dedim şaka yapıyorum 2 hafta sonra gel dedi bizim herifler de sanki taş taşıyolar ne var yani götürseler bizi 😂😂 hadi gözün aydın bebeğin iyiymiş diyo sanki ben kendi kendime yaptım o çocuğu 🙄
benim esim oyle degil ya dr ne derse tamam biliyor ki soyluyor der gunune falan karismaz. Simdiden oglusumuz diye seviyoruz biz ama kiz cikarsa napcaz onu bilmiyorum🙈 Siz nasil seviyorsunuz?

Canım merhaba. Ben salı günü ilk muayeneme gittim. 5+2 günlük dedi doktor. Karından ultrasonla keseyi gördük ama bebisi göremedik. 2 hafta sonra tekrar gidicez inşallah hem görür hem duyarız

ya çok güzel harika olsun inşalah herşey 🙏🏻

X