- 13 Mayıs 2020
- 2.419
- 2.958
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #2.581
Anladım.Kaybiniz için üzüldüm.Benim de 2.oğlum plesanta dekolmanı nedeniyle oksijensiz kaldı.39+5 te yolun sonunda ustelik...Bu gebelik ise bize beklenti dışı bir surpriz oldu..Spiralle hamile kaldim.Mucize gibi..Her an kaybetme ihtimalim olan oglumun yerine gonderilmis gibi..Ya da buyuk ogluma destek ve engelli olan ogluma hem destek hem kardes..Bilmiyorum..Hem cok karisik hem de ilahi geliyor bana bu durum..Herkesin varolusunun bir sebebi olduğu gibi karnımda büyüyen bu yavrunun da varoluşunun sebebi var .Anne karninda bebek kayıpları,benim oğlum gibi aylarca yoğun bakımda kalıp sonrasında kaybedilen çocuklar..O kadar haşır neşirim ki..Öyle şeyler gördüm ki hastanede..3.cocuga hic uygun olmadigimiz halde bu gebeliğe üzülmedim.Merhaba 34 yaşındayım ikili tarama yaptırmadan genetik test yaptırmayı düşünüyorum Allah nasip eder de sağlıklı ilerlersek inşallah yaptıracağım Benim çocuğum yok ilk gebeligimi erken haftalarda kaybettim maalesef
Genetik testi ben de yaptırayım şartları zorlayıp...9.haftada mi yaptıracaksınız?