- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #2.561
Erkenden kalktım doktora gideceğim birazdan çok heyecanlıyım şimdi farkettirmeden göğsümün şişkinliği inmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecikmenizin kaçıncı günü?Hayırlı sabahlar hanımlar bu sabah idrar testi yaptım yine negatif cıktı off niye gecikiyor
Pek erken kalkmissiniz...Ben işyerime 10-11 gibi gittiğim halde 6 da kalkıyorum.Hamilelik uykusuzluk yaptı.Gece 5 saatten fazla uyuyamiyorum. O da bölük pörçük.Hayırlı sabahlar hanımlar bu sabah idrar testi yaptım yine negatif cıktı off niye gecikiyor
Hayırlı haberlerle gel inşallah canım umarım herşey yolundadırAmin inşallah ben de çok yatamıyorum bide dün kahverengi Akıntı geldi.heptrn tedirgin oldum 1saat sonra falan çıkarım evden
Umarım canım göğüs hassasiyetim de yok çok stresliyimHayırlı haberlerle gel inşallah canım umarım herşey yolundadır
Neden strese giriyorsun ki canım.Her genede belirti olacak diye birşey yok.Benim ilk gebeligimde 1 kez bile midem bulanmadı,memelerimde hasssiyet yoktu,kusmadım.2. de sürekli midem bulandı.Bunda da hiçbirşey yok.Meme hassasiyeti de yok.Illa belirti olacak diye birşey yok kiUmarım canım göğüs hassasiyetim de yok çok stresliyim
gunaydn heyecandan yatamadn degilmi bende oyle bebek ne durumda meraktan ölüyorum . Bende gitcem bugun Insallah hayırlı guzel haberler alırız .Erkenden kalktım doktora gideceğim birazdan çok heyecanlıyım şimdi farkettirmeden göğsümün şişkinliği inmiş
Canım varken kaybolunca strese girdim.hani hiç olmasa neyse DiyeceğimNeden strese giriyorsun ki canım.Her genede belirti olacak diye birşey yok.Benim ilk gebeligimde 1 kez bile midem bulanmadı,memelerimde hasssiyet yoktu,kusmadım.2. de sürekli midem bulandı.Bunda da hiçbirşey yok.Meme hassasiyeti de yok.Illa belirti olacak diye birşey yok ki
Hayırlı olsunBayanlar günaydııın
Allah nasip ederse bende ocak annesi olacağım tam 4 haftalığım içiniz de sanırım en mercimek benim ki olucak daha doktora gitmedim beta hcg takibi yapıyorum muhtemelen ocak sonu gibi gözüküyor doğumum inşallahh ❤
1 sene olucaktı neredeyse isteyeli hiç ummadığım anda geldi miniğimiz hala inanamıyorum
Saolun teşekkür ederim hepimiz için hayırlı olsun çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahHayırlı olsun
Tebrik ederim. Saglikla tamamina ersin..Yolumuz uzunBayanlar günaydııın
Allah nasip ederse bende ocak annesi olacağım tam 4 haftalığım içiniz de sanırım en mercimek benim ki olucak daha doktora gitmedim beta hcg takibi yapıyorum muhtemelen ocak sonu gibi gözüküyor doğumum inşallahh ❤
1 sene olucaktı neredeyse isteyeli hiç ummadığım anda geldi miniğimiz hala inanamıyorum
Bir sıkıntı yoktur merak etmeyin. Çıkınca haber verin gelişmeleriCanım varken kaybolunca strese girdim.hani hiç olmasa neyse Diyeceğim
Hayrlı haberle gel inşallh canım kötüyü aklına getrme yaniEvet kuzum hemen yattım zaten yarın uyanınca hemen gidicem
Hayrlı olsun gözünüz aydın sağlıkcakla inşallhBayanlar günaydııın
Merhaba 34 yaşındayım ikili tarama yaptırmadan genetik test yaptırmayı düşünüyorum Allah nasip eder de sağlıklı ilerlersek inşallah yaptıracağım Benim çocuğum yok ilk gebeligimi erken haftalarda kaybettim maalesefKızlar bu arada benim yaşım 35 üstü olduğu için 2 'li taramada otomatik risk gelecek.Ilk gebeligimde 32 yaşındaydım. 2 'li test yaptırdım kan degerlerinde risk gelmedi, ense kalınlığı normaldi.Oglum da normal doğdu.Genetik bir rahatsızlığı yok.
2.gebeligimde yaşım 36 idi.Genetik test yaptırdım.Test sonucu normal geldi.2.oglumun da genetik rahatsızlığı yok.8 ay önce doğum yaptım.Oglum hala yoğun bakımda ama genetik problemi olduğu icin degil dogumda oluşan sorunlar nedeniyle böyle oldu.
Sizce bu gebeligimde genetik test yaptırmalı miyim?Yani yüksek ihtimal genetik bir sorun yine çıkmaz ama içimin rahat etmesi açısından.Malûm Covid 19 ekonomik olarak sarstı hepimizi.Ben mimarım kendi ofisim var ama 2 aydır dogruduzgun çalışmıyorum.Birikimlerimizi de çocuklarımız için yatırım yaparak harcamıştık..
Genetik test güzel hoş kesin sonuç ama 3000 TL den başlıyor laboratuvarına göre..Kibris ta 3000 TL.Amerika daki laboratuvarlara gonderirsen 4000-5000 TL arası.
Özellikle 35 yaş üstü anneler ne düşünüyorsunuz