- 14 Kasım 2017
- 440
- 538
- 34
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #2.541
İyi akşamlar kızlar. Bir şey aklıma takıldı.Allah korusun bebeğin kalbi durursa bunda kanama gibi bir belirti oluyor mu? Üstte birisi 9 haftalıkken durdu demişti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha önce hiç adetiniz geçikmiş miydi?Hayırlı akşamlar hanımlar dün idrar testi yaptım negatif çıkmıştı yarin adetimin 3 gün geçmiş olcak ilk idrarla yapsami beklesem bana bir fikir verin
Evet şu şekilde yumurtlama günü takip ediyorum tam 16 gün sonra adet oluyorum bu ayda öyle geç yumurtlama oldu zaten normal adet günümü hesaplarsam 6 gün gecikmiş oluyor yumurtlama zamanına göre 3 gün gecikmiş oluyor daha önce yumurtlama günümü tam zamanında oluyordu inşallah anlatabilmisimdirDaha önce hiç adetiniz geçikmiş miydi?
ayni seyi ben dusundum baktim biraz o tarz konulara ama belli olmuyormus ya da bir anda belirtiler kesilebiliyormus onun disinda bilemiyolarmis geneldeİyi akşamlar kızlar. Bir şey aklıma takıldı.Allah korusun bebeğin kalbi durursa bunda kanama gibi bir belirti oluyor mu? Üstte birisi 9 haftalıkken durdu demişti.
Allah korusun ya bugün bulantım birden kesildi.insan korkuyor..bu 2.gebeliğim ama evham sanki 1.den daha çok bende..ayni seyi ben dusundum baktim biraz o tarz konulara ama belli olmuyormus ya da bir anda belirtiler kesilebiliyormus onun disinda bilemiyolarmis genelde
Anladım canım.istisnasız hep aynıysa kan ver istiyorsanEvet şu şekilde yumurtlama günü takip ediyorum tam 16 gün sonra adet oluyorum bu ayda öyle geç yumurtlama oldu zaten normal adet günümü hesaplarsam 6 gün gecikmiş oluyor yumurtlama zamanına göre 3 gün gecikmiş oluyor daha önce yumurtlama günümü tam zamanında oluyordu inşallah anlatabilmisimdir
Allah yaşatmasın ya çok korkuyorum bugün bende hiçbir belirtim yokmuş gibi geçirdim kontrolüme 1 hafta var zaman nasıl geçicekayni seyi ben dusundum baktim biraz o tarz konulara ama belli olmuyormus ya da bir anda belirtiler kesilebiliyormus onun disinda bilemiyolarmis genelde
Valla şu virüsten dolayı hastane sağlık ocağına mecbur olmadıkça gitmek istemiyorum bayram sonrasına kadar bekliycem tabi olmasamAnladım canım.istisnasız hep aynıysa kan ver istiyorsan
kotu seyleri hic dusunmemek gerekiyor yoksa icinden cikilmaz bir hal aliyorAllah korusun ya bugün bulantım birden kesildi.insan korkuyor..bu 2.gebeliğim ama evham sanki 1.den daha çok bende..
benimde 1 hafta kadar var zor dayaniyorumAllah yaşatmasın ya çok korkuyorum bugün bende hiçbir belirtim yokmuş gibi geçirdim kontrolüme 1 hafta var zaman nasıl geçicek
Yok canım benim hiç kanamam olmadı tesadüfen öğrendim zatenİyi akşamlar kızlar. Bir şey aklıma takıldı.Allah korusun bebeğin kalbi durursa bunda kanama gibi bir belirti oluyor mu? Üstte birisi 9 haftalıkken durdu demişti.
Tarihlerimiz yakın canım. Benim de haftaya inşallah kontrol.Allah yaşatmasın ya çok korkuyorum bugün bende hiçbir belirtim yokmuş gibi geçirdim kontrolüme 1 hafta var zaman nasıl geçicek
Benim oğlumda çok istiyodu kardeş.Hamile olduğumu öğrendiğim gece ona söyledik.Başta inanmadı benim kardeşim olmaz artık diodu 10 yaşında bu arada sonra gerçek olduğunu anlayınca hıçkıra hıçkıra ağladı sevinçten.Hatta çokta iyi oldu söyleme sofrayı o hazırlıyo topluyo ben makinaya yerleştiriyorum sadece diğer işlerimide öyle anne yardıma ihtiyacın olursa lütfen söyle bana dioTest sonucu pozitif çıkınca banyoda bıraktım salona gelip banyoda birşey var bakar mısın dedim biraz sonra geri geldi şaşkın şaşkın 1 yıldır korunmuyorduk sevindik asıl soru 2. ve 3. çocuğu olan anneler kardeşi olacağını söylediniz mi ne zaman nasıl söylediniz ya da ne planlıyorsunuz ben daha söylemedim bu habere çok sevineceğini sanmıyorum
Ay maşallah ben daha söylemedim hem daha hiç ultrason muayenesi olmadım hem de 9 ay çok uzun ama benim oğlum da benim midem bulanıyor filan diye bana yardımcı oluyorBenim oğlumda çok istiyodu kardeş.Hamile olduğumu öğrendiğim gece ona söyledik.Başta inanmadı benim kardeşim olmaz artık diodu 10 yaşında bu arada sonra gerçek olduğunu anlayınca hıçkıra hıçkıra ağladı sevinçten.Hatta çokta iyi oldu söyleme sofrayı o hazırlıyo topluyo ben makinaya yerleştiriyorum sadece diğer işlerimide öyle anne yardıma ihtiyacın olursa lütfen söyle bana dio
Maşallah maşallah canım senin oğlun kaç yaşında.Anladıkları için artık herşeyi sorun etmiyolar benceAy maşallah ben daha söylemedim hem daha hiç ultrason muayenesi olmadım hem de 9 ay çok uzun ama benim oğlum da benim midem bulanıyor filan diye bana yardımcı oluyor
8 yaşında ama hiç bir zaman kardeş istemedi bizi paylaşmaktan korkuyor sanırım biraz da küçükleri hep onun oyunlarına zarar veren olarak gördüMaşallah maşallah canım senin oğlun kaç yaşında.Anladıkları için artık herşeyi sorun etmiyolar bence