2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
İyi akşamlar kızlar. Bir şey aklıma takıldı.Allah korusun bebeğin kalbi durursa bunda kanama gibi bir belirti oluyor mu? Üstte birisi 9 haftalıkken durdu demişti.

Hayırlı akşamlar hanımlar dün idrar testi yaptım negatif çıkmıştı yarin adetimin 3 gün geçmiş olcak ilk idrarla yapsami beklesem bana bir fikir verin

Bu arada benim bulantılarım 6 haftalıkken başlamıştı. Bence özellikle kalp oluşurken ciddi bulantı oluyor. Su an tam 8 haftalığım.bulantılar hala devam ediyor ama 6 7 arası kötüydü baya

Daha önce hiç adetiniz geçikmiş miydi?
Evet şu şekilde yumurtlama günü takip ediyorum tam 16 gün sonra adet oluyorum bu ayda öyle geç yumurtlama oldu zaten normal adet günümü hesaplarsam 6 gün gecikmiş oluyor yumurtlama zamanına göre 3 gün gecikmiş oluyor daha önce yumurtlama günümü tam zamanında oluyordu inşallah anlatabilmisimdir 😊

İyi akşamlar kızlar. Bir şey aklıma takıldı.Allah korusun bebeğin kalbi durursa bunda kanama gibi bir belirti oluyor mu? Üstte birisi 9 haftalıkken durdu demişti.
ayni seyi ben dusundum baktim biraz o tarz konulara ama belli olmuyormus ya da bir anda belirtiler kesilebiliyormus onun disinda bilemiyolarmis genelde

Evet şu şekilde yumurtlama günü takip ediyorum tam 16 gün sonra adet oluyorum bu ayda öyle geç yumurtlama oldu zaten normal adet günümü hesaplarsam 6 gün gecikmiş oluyor yumurtlama zamanına göre 3 gün gecikmiş oluyor daha önce yumurtlama günümü tam zamanında oluyordu inşallah anlatabilmisimdir 😊
Anladım canım.istisnasız hep aynıysa kan ver istiyorsan

Korkmayın arkadaşlar bende bir haftadır ayağa kalkamazken bu gün hiç bulantım yoktu ve doktora giderken heralde oluşmadı bebek diye gittim ama hamdolsun kalp atımını gördük tabi henüz 4 milimmiş kendileri normal dedi doktor hep bulanacak diye bi şartmı var dedi :) doğru bencede bizde bulansa şikayet ediyoruz bulanmasa evham yapıyoruz :)

Test sonucu pozitif çıkınca banyoda bıraktım salona gelip banyoda birşey var bakar mısın dedim biraz sonra geri geldi şaşkın şaşkın 😃 1 yıldır korunmuyorduk sevindik asıl soru 2. ve 3. çocuğu olan anneler kardeşi olacağını söylediniz mi ne zaman nasıl söylediniz ya da ne planlıyorsunuz ben daha söylemedim 🤭 bu habere çok sevineceğini sanmıyorum 😜
Benim oğlumda çok istiyodu kardeş.Hamile olduğumu öğrendiğim gece ona söyledik.Başta inanmadı benim kardeşim olmaz artık diodu 10 yaşında bu arada sonra gerçek olduğunu anlayınca hıçkıra hıçkıra ağladı sevinçten.Hatta çokta iyi oldu söyleme sofrayı o hazırlıyo topluyo ben makinaya yerleştiriyorum sadece diğer işlerimide öyle anne yardıma ihtiyacın olursa lütfen söyle bana dio😂😂

Benim oğlumda çok istiyodu kardeş.Hamile olduğumu öğrendiğim gece ona söyledik.Başta inanmadı benim kardeşim olmaz artık diodu 10 yaşında bu arada sonra gerçek olduğunu anlayınca hıçkıra hıçkıra ağladı sevinçten.Hatta çokta iyi oldu söyleme sofrayı o hazırlıyo topluyo ben makinaya yerleştiriyorum sadece diğer işlerimide öyle anne yardıma ihtiyacın olursa lütfen söyle bana dio😂😂
Ay maşallah ben daha söylemedim hem daha hiç ultrason muayenesi olmadım hem de 9 ay çok uzun ama benim oğlum da benim midem bulanıyor filan diye bana yardımcı oluyor

Ay maşallah ben daha söylemedim hem daha hiç ultrason muayenesi olmadım hem de 9 ay çok uzun ama benim oğlum da benim midem bulanıyor filan diye bana yardımcı oluyor
Maşallah maşallah canım senin oğlun kaç yaşında.Anladıkları için artık herşeyi sorun etmiyolar bence

Maşallah maşallah canım senin oğlun kaç yaşında.Anladıkları için artık herşeyi sorun etmiyolar bence
8 yaşında ama hiç bir zaman kardeş istemedi bizi paylaşmaktan korkuyor sanırım biraz da küçükleri hep onun oyunlarına zarar veren olarak gördü
Gerçi hiç belli olmaz belki mutlu olur kim bilir

Kızlar ya benim avucum ayağımın tabanı inanılmaz yanıyo gece uyuyamıyorum hiç aranızda böyle olan var mı? Keşke doktora söyleseydim dün hiç aklıma gelmedi heyecandan.

X