2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar ben sırt üstü yatamıyorum karnım rahatsız oluyor sağa yatamıyorum bebek sağda sola doğru baskı oluyor sola yatınca belim ağrıyor bir pozisyon bulup uyuyana kadar epey zaman geçiyor son aylar olsa anlarım ama daha şimdiden böyleyse yandım valla

iğne verdi mi proluton diye
Yok. Ben Hollandadayim. Burda ilac vermezler. Birak doğa kendi isini bilir dedi doktor. Zaten düsmesini hic bir ilac engelleyemez. Kaldi ki dusen bebegin genetigi yanlistir. Bunu vucut tanidigi icin icinden atiyormus. Bunu engellemeye kalkarsak ilerde sagliksiz bir bebegin olabilir dedi

Yok. Ben Hollandadayim. Burda ilac vermezler. Birak doğa kendi isini bilir dedi doktor. Zaten düsmesini hic bir ilac engelleyemez. Kaldi ki dusen bebegin genetigi yanlistir. Bunu vucut tanidigi icin icinden atiyormus. Bunu engellemeye kalkarsak ilerde sagliksiz bir bebegin olabilir dedi
Valla işte bizim türk doktorlar ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar düşerkse ilaç da tutmaz onu ama ilaç rahatlatır içerde kanama varsa onu dağıtırdı

Kızlar içinizde doğal maden suyu içen var mı? Ben doktoruma sormayı unuttum ama. İnternette içilebilir yazıyor.

Felaket kustuğum için halsiz kalıyor sanki bedenim. En azından mineral alayım diye 3 4 günde 1 tane içmeyi düşünüyorum.

Var mı kullanan içinizde?
benim doktorum günde en fazla 2 tane içebilirsin dedi

Amerika’da da öyle
Sadece şöyle düşünüyorum ne kadar çok biliyorsan ne kadar ilaç kullanıyorsan o kadar fazladan stres

Kızlar içinizde doğal maden suyu içen var mı? Ben doktoruma sormayı unuttum ama. İnternette içilebilir yazıyor.

Felaket kustuğum için halsiz kalıyor sanki bedenim. En azından mineral alayım diye 3 4 günde 1 tane içmeyi düşünüyorum.

Var mı kullanan içinizde?
Ben hergün bir tane içiyorum doktorum zararı var demedi

Bugün keseyi gördük kızlar. Ama kalp atışını duyamadık doktor biraz daha zamana ihtiyacımız var dedi. Çok şükür bir sorunumuz olmadı. Sadece TSH seviyem biraz artmış 3 olmuş. Gebelikte 2.5'in üstünde olmaması gerekiyormuş . Bunun için ilaç verdi doktor bir ay sonra kontrole gideceğim.

X