-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #2.501
Haklısın söylemeyi hissettiğim anda söyleyeceğimNe zaman istersen o zaman söyle yaşayacağımız bir kader var rabbim ne yazarsa onu yaşarız kaderin önüne geçemezsin nasıl içine siniyorsa öyle yap
Bakalım ilerledikçe göreceğim inşallah olmaz tabi. Bı düşük risklerimiz ne zaman bitecek acabaprogestan sende baş dönmeai falan yaptı mı
Üzülme arkadaşım benim 5 gün önce 1 avuç kan geldi daha bu gün doktora gidebildim hiç bi etkilenme olmamış , lekeyi dahada normal karşılıyor doktorlarKozlar kahverengi leke geldi doktoru aradım yarın gel dedi çok üzüldüm
Of kuzum bilemiyorum 3 düştüğüm var benim o yüzden böle kötüyümÜzülme arkadaşım benim 5 gün önce 1 avuç kan geldi daha bu gün doktora gidebildim hiç bi etkilenme olmamış , lekeyi dahada normal karşılıyor doktorlar
Offf ciddi misin yaaaabiz de mi yaşıcaz bunlarııııı kaç haftadır böylesin?
Benim de tahriş oldu sabah bi posta kusuyorum çünkü kusmayı bastırırsam zar zor yediğim kahvaltıyı çıkarıyorum bir de hormondan ağız içi salgısı artıyo tükrüğü bile yutamıyorum boğazım tahriş olmuş bazen duruyo bulantı o zaman da ay bişe mi oldu niye iyiyim diye ona dertleniyorum
Bebişlerimi sağlıklı olsun da ben her dertlerine razıyımHiç dert yapma kuzum. Bunlar olan şeyler emin ol hepimiz aynı durumdayız.
Dün akşamdan beri ben de çok kötüyüm.
Ama yapacak birşey yok.
Bedenimiz alışana kadar devam edecek böyle.
Zaten zor bir dönemden geçiyoruz.
Bence yaşadığımız hiçbir durum abes değil bu yüzden.
Geçecek bu günler
biz duyduğumuz gibi en yakınlarımızla paylaştık çünkü üzülsek de yanımızda olacaklar sevinsek de.
bu arada benim bir günüm de şöyle
mide yangısıyla uyanış
çubuk yeme
azıcık kahvaltı
mide yangısı
soda
zar zor uyuma
uyanış
mide yangısı
bir şeyler yeme
şanslıysam çok yeme
mide yangısı
uyuma
eşimin zorla beni yatağa götürüp tekrar uyumam
ama şükrediyorum yine ki kusmuyorum.
Bebişlerimi sağlıklı olsun da ben her dertlerine razıyım
Progestron kaç çıktı biliyo musun.İnsallah yaşamazsın ama hamilelerin yüzde seksen seksenbeşi bu durumda. 6. Haftaya girene kadar tık yoktu bende. Prenses gibiydim. Şuan külkedisine döndüm
Gaviscon kullanabilirsin. Bebiş için sıkıntı olmuyormuş. Ben Akşam yemeğinden sonra ekşime başladığında kullanıyorum.Yaa komik olan da o.
Kilo veremiyorum
Aksine alıyorum.
Çünkü hep kuru yiyorum ve düşük riskim var diye yataktan çıkmıyorum pek.
Sıvı içtiğim anda kusmam oluyor.
Katı yiyince.Bi tık daha iyi oluyorum.
O da kilo aldırıo işte.
Aman alayım valla bulantım kusmam azalsın da.
İnşallah olmaz kusmaların ya
Boğazım tahriş oldu benim.
Korkma kuzum progestan kullanıyo musunKozlar kahverengi leke geldi doktoru aradım yarın gel dedi çok üzüldüm
Progestron kaç çıktı biliyo musun.
Duphaston kullanıyorum canım onunla aynı işlevi görüyormuşKorkma kuzum progestan kullanıyo musun
Gaviscon kullanabilirsin. Bebiş için sıkıntı olmuyormuş. Ben Akşam yemeğinden sonra ekşime başladığında kullanıyorum.
Evet o da progesteron içeriyo belki yarın sana ilacın dozunu arttırabilir benim de lekem oldu kontrol et lekeni devam edecek mi artacak mı azalacak mı bak sürekli ve uzan çok hareket etmeDuphaston kullanıyorum canım onunla aynı işlevi görüyormuş