-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #2.521
Evet kuzum hemen yattım zaten yarın uyanınca hemen gidicemEvet o da progesteron içeriyo belki yarın sana ilacın dozunu arttırabilir benim de lekem oldu kontrol et lekeni devam edecek mi artacak mı azalacak mı bak sürekli ve uzan çok hareket etme
Kontrol etmeyi unutma kuzum güzel haber ver bize deEvet kuzum hemen yattım zaten yarın uyanınca hemen gidicem
Tabi ki kuzum hemen yazıcamKontrol etmeyi unutma kuzum güzel haber ver bize de
erkeklerde erken hissediliyor erkek mi ki bebegin:)
Yok. Ben Hollandadayim. Burda ilac vermezler. Birak doğa kendi isini bilir dedi doktor. Zaten düsmesini hic bir ilac engelleyemez. Kaldi ki dusen bebegin genetigi yanlistir. Bunu vucut tanidigi icin icinden atiyormus. Bunu engellemeye kalkarsak ilerde sagliksiz bir bebegin olabilir dediiğne verdi mi proluton diye
Sen kalp atisini duydunmu. Benim beta hcg bugun 10binlerde. Bakalim cuma tekrar kan verecem. yukselmesi gerekiyoriğne verdi mi proluton diye
Ben duydum canım çok şükür darısı sana inşallahSen kalp atisini duydunmu. Benim beta hcg bugun 10binlerde. Bakalim cuma tekrar kan verecem. yukselmesi gerekiyor
Valla işte bizim türk doktorlar ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar düşerkse ilaç da tutmaz onu ama ilaç rahatlatır içerde kanama varsa onu dağıtırdıYok. Ben Hollandadayim. Burda ilac vermezler. Birak doğa kendi isini bilir dedi doktor. Zaten düsmesini hic bir ilac engelleyemez. Kaldi ki dusen bebegin genetigi yanlistir. Bunu vucut tanidigi icin icinden atiyormus. Bunu engellemeye kalkarsak ilerde sagliksiz bir bebegin olabilir dedi
benim doktorum günde en fazla 2 tane içebilirsin dediKızlar içinizde doğal maden suyu içen var mı? Ben doktoruma sormayı unuttum ama. İnternette içilebilir yazıyor.
Felaket kustuğum için halsiz kalıyor sanki bedenim. En azından mineral alayım diye 3 4 günde 1 tane içmeyi düşünüyorum.
Var mı kullanan içinizde?
benim doktorum günde en fazla 2 tane içebilirsin dedi
İçilmesi gerekiyo canım. En fazla iki tane içilebiliyo. Ben bir tane içiyorum.benim doktorum günde en fazla 2 tane içebilirsin dedi
bendede var aynı durum karnım şişiyo nefesim darlanıyoDünkü karın şişmesi gene başladı. İçeriden çekişe çekişe gergin Bi şişme hali bir iki saat sürüyor sabaha kalmıyo nefesim darlanıyor
Amerika’da da öyleYok. Ben Hollandadayim. Burda ilac vermezler. Birak doğa kendi isini bilir dedi doktor. Zaten düsmesini hic bir ilac engelleyemez. Kaldi ki dusen bebegin genetigi yanlistir. Bunu vucut tanidigi icin icinden atiyormus. Bunu engellemeye kalkarsak ilerde sagliksiz bir bebegin olabilir dedi
Ben hergün bir tane içiyorum doktorum zararı var demediKızlar içinizde doğal maden suyu içen var mı? Ben doktoruma sormayı unuttum ama. İnternette içilebilir yazıyor.
Felaket kustuğum için halsiz kalıyor sanki bedenim. En azından mineral alayım diye 3 4 günde 1 tane içmeyi düşünüyorum.
Var mı kullanan içinizde?
Canım beni yazmamıssın 17 ocak tahmini doğum tarihi 24 yaşındayımKIZLAR ÖZELDEN YAZANLARI LİSTEYE EKLEDİM EKSİK VEYA YANLIŞLIK VARSA BANA BİLDİRİN LİSTEYE EKLENMEK İSTEYENLER ÖZELDEN YAZABİLİR
Özelden mesaj attınız mı burdan yazınca gözümden kaçıyo çünküCanım beni yazmamıssın 17 ocak tahmini doğum tarihi 24 yaşındayım